Preminuo Aleksej II

Carica Aleksandra nije ubijena od strane boljševika? I nije šikanirana zbog porekla? To naravno nije bila tajna, ali posle tripa lokalnih patriJota da vara muža sa Raspućinom, dodali su i poreklo u čorbu koju su sami istripovali... Pa onda još izdajnik, špijun, kletve... Ček', ovo poslednje je kod nas...

Haha, covece.

Najveca ruska carica je bila Katarina.

Bog da mu dušu prosti!!!
Nadam se da će braća Rusi sada izabrati pravog Rusa za patrijarha.

Hm...pravog Rusa kazes?
Onda kako biti siguran da je bas pravi, pravcijat Rus. Rus sa dna kace. Iskonski rus. DNA approved Russ
Kandidati neka priloze porodicno stablo sedamdeset tri generacije unazad i ako se utvrdi...
Ma ne.
Ako se samo opravdano posumnja da neko u tom deblu nije bio Rus, odmah to raskrinkati, videti ko stoji iza toga i sa kojim mracnim ciljem se ugurao u porodicno deblo

Carica Aleksandra nije ubijena od strane boljševika? I nije šikanirana zbog porekla? To naravno nije bila tajna, ali posle tripa lokalnih patriJota da vara muža sa Raspućinom, dodali su i poreklo u čorbu koju su sami istripovali... Pa onda još izdajnik, špijun, kletve... Ček', ovo poslednje je kod nas...

U pravu je Pobedonoscev. Ti si zaista nešto debelo pobrkao.
Ja sam mislio na EKV, a vidim da je i drugima jasno na koga sam mislio. Samo tebi nije jasno ko je najveća ruska carica.

U pravu je Pobedonoscev. Ti si zaista nešto debelo pobrkao.
Ja sam mislio na EKV, a vidim da je i drugima jasno na koga sam mislio. Samo tebi nije jasno ko je najveća ruska carica.

Nisi tako delovao kada si mi odgovorio na moj prvobitni komentar ovde. Ali ok, ja sam pričao o jednoj ruskoj carici nemačkog porekla koja je jako volela Rusiju, a reč je u stvari bilo o drugoj ruskoj carici nemačkog porekla koja je jako volela Rusiju.
Inače ovde imamo problem oko definicije ''najboljeg'', ''najvećeg'' i sl. A relativni pojmovi su zar ne?

Nisi tako delovao kada si mi odgovorio na moj prvobitni komentar ovde. Ali ok, ja sam pričao o jednoj ruskoj carici nemačkog porekla koja je jako volela Rusiju, a reč je u stvari bilo o drugoj ruskoj carici nemačkog porekla koja je jako volela Rusiju.
Inače ovde imamo problem oko definicije ''najboljeg'', ''najvećeg'' i sl. A relativni pojmovi su zar ne?

Nisam delovao siguran samo po pitanju njene smrti. Zaista taj podatak nisam znao, i hvala Pobedonoscevu na toj informaciji.
Ali, najveća ruska carica, je pojam koji nikako ne može biti relativizovan. To se podrazumeva da je EKV.
Kao što se podrazumeva, kada se kaže najveći srpski svetac, da se radi nedvojbeno o sv. Savi.

Back