Преминула Вучићева беба

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma skroz ste originalni, ovo je skroz u skladu vrednosti vaseg idola Putina, tako je njegova zena u javnosti potpuno ignorisana. Ali kada to radi Putin, to je ok, a kada to radi Vucic, pa to je onda strasno...

Ниси упућен. Није истина, наравно, да Путин не спомиње своју прву жену и да је крио други брак. Прати мало, прати

Шта ти, бре, кењаш? Блиц је пренео вест, Вучићеве новине Курир су пренеле вест. У чему је твој проблем? Зар је забрањено читати вести? Зашто сад мене да буде срамота кад је сам Вучић обавестио оне кретене који раде за Курир да је беба Ксеније Вучић или његове непризнате супруге преминула?

Е, пошто је за мене Ксенија Вучић још увек званична супруга Александра Вучића, онда не видим зашто треба да ме буде срамота.

Uzmi ti, prijatelju, transparent pa to napiši, i sa svojom glavom i bradom izađi na neko javno mesto, kad te nije sramota. Ili to objavi na fejsbuku, pod imenom i prezimenom, ako nije ništa sramotno. A ne, umesto fantomke na glavu, uzeo si generičko ime "Nacionalista", stavio na avatar grb SRS, u aktivnost Šešeljevo ime... sakrio si svaki trag onoga ko jesi do tačke neprepoznavanja da bi ovako nešto pisao i ovakvim se stvarima bavio, a tvrdiš da te nije sramota.

Jedno je politička borba i takve stvar mi nikad nisu smetale, ali neumesne teme u spektru od Šešeljevog tumora do Tadićeve zamonašene supruge uključujući i ovo su nešto najprljavije i najnenormalnije što se može zamisliti.

Па то и кажем. Да су поменули мајку, Ксенију, Ултра то не би наглашавао у вести.

Ja verujem Ultri i ako je on pomenuo Kseniju , tako i jeste.

Neću valjda da verujem ovim žutaračkim tračarama čije se interesovanje zaustavi negde kod nečijih prljavih gaća al' to im je vala i telektualni nivo pa me i ne čudi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back