Преминула Вучићева беба

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ozenio se i o tome je pisalo.

%C5%BDENA-I-TORTA.jpg

http://www.kanal9tv.com/vucic-sa-novom-suprugom/

Ovaj antitiranin je težak degenerik. Tako je to kad neko nešto izigrava, a ne poznaje osnovne informacije. Lik priča o nekakvim radikalima, a Vučić je predsednik SNS i težak evropejac, koji sada sa radikalima nema nikakve veze. Ali bitno da antitiranin izigrava liberala i pravednika, a novine u životu nije pročitao, jer da jeste ne bi Vučića nazivao radikalom.

Radikal.Samo je od proruskog postao proamericki.

Ultranacionalista,
nekorektno je da ovakvu vest koristis da bi nekog ismejao ili omalovazio.
Potpuno je nebitno kako se zove zena i da li je prva li druga.

Врло је коректно јер се нико није подсмевао овој трагедији, али је већина приметила застрашујући медијски спин којим се не помиње име жене, што би било сасвим нормално када је у питању премијер државе. Па нисмо сви телетабиси.

Ultranacionalista,
nekorektno je da ovakvu vest koristis da bi nekog ismejao ili omalovazio.
Potpuno je nebitno kako se zove zena i da li je prva li druga.

Pa,
naravno da je bitno....

Mi smo duzni da znamo ko je nas podpredsednik.

Ako je ostavio svoju prvu zenu, to baca sasvim drugaciju sliku na njega....
i da li neko pokusava da nas obmane ?? :think:

Врло је коректно јер се нико није подсмевао овој трагедији, али је већина приметила застрашујући медијски спин којим се не помиње име жене, што би било сасвим нормално када је у питању премијер државе. Па нисмо сви телетабиси.
Upravo tako....
O tome ne bi trebalo da se cuti^^

On, kao vodja je i moralna figura i autoritet ~~~~

I zasto se u clanku spominje samo on, a zena koja je izgubila dete-majka :eek: - ne ?

U strasnoj drzavi mi zivimo :ljutka:

mene realno bas briga...covek koji ce nas dovuci do krajnje propasti i sad treba da mi bude zao, a sutra ja mozda budem gladna, zedna, bolesna i na ulici zbog njegovih reformi.

Ти си потпуно небитна, душо. Битан је наш пут у Европску унију, битна је модернизација европске Србије, битни су интереси Запада. И на крају, битан је наш вођа. Напред у реформе!

Zasto ne sme da se pise da A.Vucic ima drugu suprugu ????? :lol::lol::lol:

Где, бре, он да се венча? Зар га нисте видели како је радио од 6:00 до 23:00, Србија је захваљујући вољеном постала држава. Баш њега брига за породицу, жене, грађане, људе, њега занима само интерес грађана и нормална Србија.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back