Preminula Isidora Bjelica

I ako je vlast retardirana ometena u razvoju,dobice sutra i zeljko mitrovic jer vidimo kakvi su nam mladi narastaji

Можда не припада овој теми,али колико су неки "битни елементи" у Држави постали изопачени и настрани послушајте ово .
Ово,ово да се човеку дигне коса на глави...на крају ће и дотична из снимка који следи да улети у ту Алеју,
као и поменути Лав Григоријевич.

Слушај добро ово лудило од :
10.35- 26.30

Moram da priznam da sam dosta skeptičan prema pričama tog Višekrune i ako sam svestan da je sve to što priča verovatno u dobroj meri istina,razog je saradnja sa Brkićem neviđenim baronom i manipulatorom,ti kad slušaš Brkića(ko ima živaca ja više jok) od pre 5 godina i sada sve je apsolutno isto eno FBI hapsi Vučića zbog droge došao mu je kraj nema više gotovo...i sve tako u krug stalno vrti istu mantru i ja ne znam ko više može da veruje tom mentolu,neviđeno dosadan lik zlobnici bi rekli režimski trol ali ajde sad...

Што се тиче Исидоре видим да медији то релативно детаљно "опратише", док за Слининог "тата Бранка" ни речи а камо ли неке сликице, а да је "заслужио", што јес', јес'........а ни читуље од оног од кога се очекује.....чак га ни ЈКП "Погребне услуге" не удостојише.....или се "дотични" одрекао, због малера....?!?

Што се тиче Исидоре видим да медији то релативно детаљно "опратише", док за Слининог "тата Бранка" ни речи а камо ли неке сликице, а да је "заслужио", што јес', јес'........а ни читуље од оног од кога се очекује.....чак га ни ЈКП "Погребне услуге" не удостојише.....или се "дотични" одрекао, због малера....?!?

Да Брате,
Срђан Шкоро већ имао једну емисију око тога где сумња,сумња да је тата Бранко уопште преминуо.
Ти Стефановићи су изгледа били заљубљеници у амер. филмове.

Nikad cuo za nju, ovako po slici mi pari da bi se dobro slagala s onim Misom Tumbasom i Josipom Lisac.

5df7adb5-2a40-491f-94a4-063b0a0a0a64-isidora-690x480.jpg

Back