Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Bira se 6 novih u ovoj rudni....izabrani su u prvoj Shirer i Anri
Napisite svojih 6
A evo mojih...
Erik Kantona - prekretnica Junajteda mitska figura
Dejvid Bekam - prva globalna zvezda premijer lige koju pamtim koja je zaludela svet
Stiven Dzerard - jer je najveci simbol liverpula i najbolji igrac otkad mi pamtimo mnogi Liverpulovi ce vam reci da im je on najveci ikada izmedju njega i Dalglisha...uglavnom debatuju...
Frenk Lempard - kada je Chelzi u pitanju mogu samo biti u opticaju 3 imena 'trojstvo' Drogba Lampard Terry...ipak Lampard najbolji strelac Chelzija svih vremena a veznjak ljudi zaboravljaju koliko je ovaj trpo da ga je u pohodu na zlatnu loptu 2005te zaustavio samo Ronaldinjo...onaj Ronaldinjo....ps hipsteri **** vas Skols revizija istorije i citati koje vadite s neta...koda ja nisam gledo fudbal tada...
Patrik Vijera - kada se setim onoga Arsenala nepodivih prvi je Anri zatim odmah uz njega ide Vijera kapiten iako je meni drazi Berkamp neuporedivo ipak Viera je imo vecu tezinu...
Nemanja Vidic - ne znam da li sam subjektivan ali kada se vratim u ono vreme i Chelzijeve megalomanije dolaska Romana Arsenala koji pocinje da stuca i polako ali sigurno cinilo se da ne moze da drzi korak cinilo se da isto da ceka Junajted odgovor je bio naravno Ronaldo ali poslednji deo mozaika je Nemanja Vidic koji je poneo traku na kraju ne vidim defanzivca do pojave Van Dajka da je imao toliki uticaj na jednu ekipu...
Pokusao sam da budem krajnje objektivan kada sam sastavljo ovu listu i da iznesem argumente kako vidim stvari...i nekako ovi likovi su delili 'vreme' na pre i posle njih...iz moje perspektive tako deluje...
Nisam stavio najgotivnije igrace jer bi onda prva dva imena na listi bili svakako Le Tisije i Berkamp...
Poslednja izmena: