Premestanje memorije

репарционисање системске партиције и партиција које имају податке уме да буде длакав посао

програм партитион магик може да изведе то али могуће је да збагује па се препоручује опрезност и бекаповање пре операције

у суштини најпрактичније ти је да обришеш на Д шта ти не треба и на Ц и да са Ц пребациш меморију на Д а не да размераваш партиције

Imam dve particije C i D. Na C imam 30gb a na D 40gb. Hteo bi da sa D prebacim 20gb u C jer mi je C pun. Kako bi mogao to da uradim?

Ја те не разумем ? Хтео би да пребациш на Ц а кажеш да ти је Ц пун ?
И да ли ти хоћеш да "пребациш" податке(филмове,музику...) или хоћеш да "делиш" хард-диск поново ?

Imam dve particije C i D. Na C imam 30gb a na D 40gb. Hteo bi da sa D prebacim 20gb u C jer mi je C pun. Kako bi mogao to da uradim?

Pretpostavljam da je greška u pisanju :think:

TREBA > Imam dve particije C i D. Na C imam 30gb a na D 40gb. Hteo bi da sa D prebacim 20gb u C jer mi je D pun. Kako bi mogao to da uradim?

MOŽEŠ i sa običnim Windows Explorer-om :aha2:

Ali isključivo > PARCIJALNIM KOPIRANJEM ( max po 3GB ) i ono što prekopiraš na C - particiju, odmah možeš da OBRIŠEŠ na D - particiji. ( trbaće ti nešto manje od 1h za ceo posao )

Možeš koristiti i komandu - CUT - ali nebi smeo da otsecaš više od 1GB ( podataka )

Isti ovaj postupak može da se primeni i kod PRAŽNJENJA I BRISANJA velikih fleš memorija od 8GB i više, jer nakon takvog brisanje - NIJE POTREBNO FORMATIRANJE :aha2:

Ја те не разумем ? Хтео би да пребациш на Ц а кажеш да ти је Ц пун ?
И да ли ти хоћеш да "пребациш" податке(филмове,музику...) или хоћеш да "делиш" хард-диск поново ?

вероватно је хтео да каже да жели да му Ц партиција буде већа јер му гарант тамо лежи све од инсталација игара по 30 гига до свадбе у 3Д :Д

а неки лик који му је инсталирао се досетио да Ц буде 40 а Д 960 гига

лол

ако растерети Ц партицију вероватно ће моћи да је прошири на рачун Д партиције у партитион магику али длакав је то посо пре тога резервна копија на УСБ екстернал или како већ...

1000reci.jpg

Dakel hocu da sa D diska prebacim slobodnu memoriju u C disk :D
Moze li mi neko reci kako to da uradim? :D

Pogledajte prilog 276361

Dakel hocu da sa D diska prebacim slobodnu memoriju u C disk :D
Moze li mi neko reci kako to da uradim? :D

Šta se dešava stobom pa ne vidiš koji ti je disk označen crvenom bojom. Dobio si nekoliko prijedloga i opet lupaš isto.....
Možda bi te bolje razumili da si rekao hoću da C Disk oslobodim i da neke stvari prebacim na D Disk, ali ne ti hoćeš da prebaciš slobodnu memoriju...:eek:

Poslednja izmena:

Back