Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
ql, mada ja sma vishe American type![]()
I ja isto...Ocu u USA.....Moze i Engleska nije problem ali bih nekako radije u Ameriku nzm sto, da me pita neko ne bih znao da mu objasnim!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ql, mada ja sma vishe American type![]()
hm, ja mislim da cu ipak fiziku na kraju, ti kasnije na astrofiziku. Uvek me to privlacilo. Samo se nadam da necu morati ovde kod nas da studiram fizu.
Ma lazu bre...Sta mi Srbi mnogo pametni pa ce nas dvore da im ne placamo sklarine i smestaj, da kako da ne...Koje li su to zemlje pitam se....Ma svi traze pare to je ok, ali neke svote su mi banalne!![]()
U sushtini, ako upishesh Prinston, dobre su shanse da dobijesh i zaista dobru stipendiju. Mislim da je tako i za vecinu Americkih fakulteta. Ali, ako upishesh!
Izvini, mislim da nisi u pravu....Konkretno sam pitao za Harvard, ne daju stipendije ucenicima koji nisu iz tih predela pogotovu iz USA zamisli mene iz Srbije odem tamo i pni mi plate skolovanje....Jes boli ga!
Rekla mi je jedna ucenica da ne daju scholarships nostranim ucenicima mada kaze ima sanse ali su minimalne stoga teze o prema tome nema stipendije za nas....A kako bi bilo da Srbija salje svoje studente i da im placa ove prestizne univerzitete a da se mi kasnije oduzimo tako sto cemo im vracati pare ili da se obavazemo nekim ugovorm da cemo raditi ovde odredjeni period pa posle kud odes!?
A sto ja nisam ministar prosvete)ako postoji to uopste)![]()
E pa ja znam da sam u pravu. Znam curu iz moje shkole koja trenutno studira politicke nauke na Harvardu. Ona sigurno nije imala 40 hiljada dolara da plati, vec je dobila stipendiju. I znam masu drugih ljudi koji su otishli tamo na studije. To shto si ih ti pitao oni kazu svakome. Da nemaju novca i da su stipendije ogranicene; u suprotnom onda bi bila ogromna navala na te Univerzitete. I pogledaj u onaj admissions office ili josh bolje na wikipediji. Ti vrlo prestizni univerziteti imaju oko 2 miliona po studentu, tako da imaju para.
I evo, lepo pishe 70% studenata prima neku pomoc:
http://www.admissions.college.harvard.edu/financial_aid/index.html
E pa ja znam da sam u pravu. Znam curu iz moje shkole koja trenutno studira politicke nauke na Harvardu. Ona sigurno nije imala 40 hiljada dolara da plati, vec je dobila stipendiju. I znam masu drugih ljudi koji su otishli tamo na studije. To shto si ih ti pitao oni kazu svakome. Da nemaju novca i da su stipendije ogranicene; u suprotnom onda bi bila ogromna navala na te Univerzitete. I pogledaj u onaj admissions office ili josh bolje na wikipediji. Ti vrlo prestizni univerziteti imaju oko 2 miliona po studentu, tako da imaju para.
I evo, lepo pishe 70% studenata prima neku pomoc:
http://www.admissions.college.harvard.edu/financial_aid/index.html
****** a sto bi me lagala
Mozda joj nije u cilju da dodjem da je nacuim malo hemije,matematike, fizike
Hmmm kaze ona meni da od njih ne ocekujem pomoc jer je retko dobijaju....
A jel znas koliku stipendiju je dobila?Koji procenat skolovanja joj je bio placen?
e pa ne znam sta ti je rekla, ali te opako slagala. Bolje se pripazi i proanaliziraj sa kime se druzish.
U ona je bila izvanredan ucenik, prvak olimpijade u matematici, pa je dobila 80% stipendije, a ostalo je sama zaradjivala. radeci kao prodavacica na kampusu
Pa ne druzim se ja sa njom....samo preko chata, tj foruma
Ahhh kakva goveda, a jel to za svi univerzitet njih 70% ima placene po neke troskove ili samo Harvard?
Evo gledam za Berkeley About 75 percent of all Berkeley undergraduates receive financial assistance, and an impressive 87 percent graduate within 6 years (national average is 60 percentAlal im vera...
nishta, onda uradi ono sto i vecina nas u srbiji napacenih radi: zavrshi ovde studije sa sto boljim uspehom , idi leti na praxu u inostranstvu i trazi kasnije poslediplomske studije na nekom od tih univerziteta.
sta prevrcesh ocima? ti do sada nisi dao nikavo konstruktivno reshenje, za razliku od mene.
Ohh boze nisam ukapirao za ovih 7 posta diskutovanja da je tebi do svadje....Prevrtanje ocima trebalko je da simbolise moje razocarenje u to sto je tesko probiti se u svet, ali sam zabrovaio da su ovde na politici svi un poco loco!