islandjanin Aktivan član Poruka 1.775 19.01.2007. u 22:49 - Prema najnovijim istrazivanjima SRS ce sama formirati vladu! #51 bobanap: pa ako ni zbog cega drugo a ono zbog vokabulara treba te zakljucati..... Kliknite za proširenje... ma ne zakljucati, nego baciti u strasnu, mracnu rupu bez dna!
bobanap: pa ako ni zbog cega drugo a ono zbog vokabulara treba te zakljucati..... Kliknite za proširenje... ma ne zakljucati, nego baciti u strasnu, mracnu rupu bez dna!
*BILJA* Buduća legenda Poruka 32.190 19.01.2007. u 22:53 - Prema najnovijim istrazivanjima SRS ce sama formirati vladu! #52 bobanap: pa ti sad vidi....gde sve ide i kako zvuci....kad radikal progovori ???? Kliknite za proširenje... Mo'sh misliti Nesto slicno kao kad stavis 4 upitnika a nije potreban nijedan, je li tako?!
bobanap: pa ti sad vidi....gde sve ide i kako zvuci....kad radikal progovori ???? Kliknite za proširenje... Mo'sh misliti Nesto slicno kao kad stavis 4 upitnika a nije potreban nijedan, je li tako?!
megadeth4 Početnik Banovan Poruka 48 19.01.2007. u 22:56 - Prema najnovijim istrazivanjima SRS ce sama formirati vladu! #53 bobanap: vec sam ti tamo odgovorila nesto slicno..... pa da ponovim i ovde. da ustane pok. Draza jezik bi ti iscupao..... Kliknite za proširenje... O tome i govorim Draza nije nikome jezike cupao, teta bebana. No o tome drugom prilikom vidim ja da ti volis mladice pa si skocila na mene, a ni ja bas nisam ravnodusan jer kako ono ide :"stara koka dobra supa" @islandjanin Odyebi kriplu!
bobanap: vec sam ti tamo odgovorila nesto slicno..... pa da ponovim i ovde. da ustane pok. Draza jezik bi ti iscupao..... Kliknite za proširenje... O tome i govorim Draza nije nikome jezike cupao, teta bebana. No o tome drugom prilikom vidim ja da ti volis mladice pa si skocila na mene, a ni ja bas nisam ravnodusan jer kako ono ide :"stara koka dobra supa" @islandjanin Odyebi kriplu!
megadeth4 Početnik Banovan Poruka 48 19.01.2007. u 22:57 - Prema najnovijim istrazivanjima SRS ce sama formirati vladu! #54 *BILJA*: Mo'sh misliti Nesto slicno kao kad stavis 4 upitnika a nije potreban nijedan, je li tako?! Kliknite za proširenje... Njoj je bitno da je cvrst, makar to bio i mali prst
*BILJA*: Mo'sh misliti Nesto slicno kao kad stavis 4 upitnika a nije potreban nijedan, je li tako?! Kliknite za proširenje... Njoj je bitno da je cvrst, makar to bio i mali prst
kololoco Zainteresovan član Poruka 432 19.01.2007. u 22:57 - Prema najnovijim istrazivanjima SRS ce sama formirati vladu! #55 *BILJA*: Mo'sh misliti Nesto slicno kao kad stavis 4 upitnika a nije potreban nijedan, je li tako?! Kliknite za proširenje... Bilja je radikalka ali je pismena Poradi malo sa vasim podpredsednikom Tomom "Zavrsena srednja skola, dosta za vlast" Nikolicem
*BILJA*: Mo'sh misliti Nesto slicno kao kad stavis 4 upitnika a nije potreban nijedan, je li tako?! Kliknite za proširenje... Bilja je radikalka ali je pismena Poradi malo sa vasim podpredsednikom Tomom "Zavrsena srednja skola, dosta za vlast" Nikolicem
islandjanin Aktivan član Poruka 1.775 19.01.2007. u 22:59 - Prema najnovijim istrazivanjima SRS ce sama formirati vladu! #56 prodje vec 2.5 minuta, a megadeth ne otvori neku novu "radikalsku" temu. Da mu nije pozlilo.....
jomini Buduća legenda Banovan Poruka 33.100 19.01.2007. u 23:02 - Prema najnovijim istrazivanjima SRS ce sama formirati vladu! #57 Istraživanja ova, istraživanja ona... A u stvari samo reklama. I to dosadna.