Preljubnici

Da li bas uvek osudjujete preljubu?

Ili su to osude u nacelu?

Da bi znali zasto neko vara u vezi onda bi trebalo znati intimne pojedinosti te veze,

koliko ljudi svoju intimnost iznosi istinito i najblizim prijateljima?

Ne mislim nista o preljubnicima i ako vec ima razloga da o tome razmisljam

onda bi trebalo saznati gomilu, cak i nevaznih detalja o tim vezama.

Zdravo zovem se Natalija i htela sam da napravim neku 'anketu' o neverstvu na koju vi odgovarate.

1) Da li ste ikada prevarili svog partnera i a ako niste bi to uradili (seks na jednu noc)?

2) Da li ste ikada dok ste u vezi/braku pogledali neku/nekog i dobili mastu za seks?

3) Da li bi prevarili partnera sa nekom vasom idealnom osobom (npr:Bred Pit,Angelina Jolie)?

4) Da li bi cekali verno vaseg partnera kad bi on otisao tri godine u zatvor?

5) Sta mislite o seksu za jednu noc?Da li smatrate da zene koje su imale seks za jednu noc da su kurvee ,a muskarci muske kurvee?

6) Preljuba je l ispravna odluka?

7) Sta mislite je l moguce da oba partnera budu verna u braku 25-30 godina?

8) Da li znate ako prevarite parnera da gubite poverenje i u neku ruku igrate se tudjim osecanjima (sto je neki vid lose osobe)?

9) Od cega zavisi hocete biti neverni?Da li su to nagoni ili je to sve do karatkera,vaspitanja ili nesto drugo?

10) Da li bi voleli da imate vernog partnera 30 godina ?

11) Da li bi stupili u seks sa ozenjenom zenom/muzom?

To je to zelela bi da iskreno odgovorite i pozdrav.

Zdravo zovem se Natalija i htela sam da napravim neku 'anketu' o neverstvu na koju vi odgovarate.

1) Da li ste ikada prevarili svog partnera i a ako niste bi to uradili (seks na jednu noc)?

2) Da li ste ikada dok ste u vezi/braku pogledali neku/nekog i dobili mastu za seks?

3) Da li bi prevarili partnera sa nekom vasom idealnom osobom (npr:Bred Pit,Angelina Jolie)?

5) Sta mislite o seksu za jednu noc?Da li smatrate da zene koje su imale seks za jednu noc da su kurvee ,a muskarci muske kurvee?

8) Da li znate ako prevarite parnera da gubite poverenje i u neku ruku igrate se tudjim osecanjima (sto je neki vid lose osobe)?

9) Od cega zavisi hocete biti neverni?Da li su to nagoni ili je to sve do karatkera,vaspitanja ili nesto drugo?

1) Nisam nikad prevario,ne bi uradio.Samo vara onaj sto nema sta da izgubi

2) Pogledam neku zgodnu devojku ali ne mislim odmah na seks,inace pogleda i moja devojka u neku zgodnu devojku xD

3) Ne

4) Naravno,nije to tesko ako nekog volis.

5) O seksu za jednu noc nista ne mislim,mislim da ispadne tako nekako zena *****,muskarac muska *****

6) Preljuba nije ispravna odluka,ispravna odluka je razgovor i onda vidis gde ste.

7) Mislim da je moguce,ali potrebno je naci savrsenog partnera

8) Znam

9) Nisu nagoni ljudi imaju osecanja i razum koliko sam ja puta imao nagon da cu nekome da otkinem glavu pa nisam,mislim da zavisi od karaktera i vaspitanja.

10) Naravno

11) Cim vidim da zena ima burmu odmah bezim,ali inace sam primetio da slabo zene nose burme kad su udate.

Poslednja izmena od moderatora:

1) da
2) Naravno
3) Ne. Rekao bih - odoh da kresnem osobu XX (Primedba - kud nadje tog skota A.Dž. kao primer???)
4) Bio bih veran na sve druge načine, osim sexualno.
5) Super. Ne, ne mislim da su one qrave, a oni svinje.
6) Ne, ukoliko se pod preljubom podrazumeva emotivno-sexualna veza van braka. Sex na jednu noć je izlet, nije preljuba.
7) Moguće je, svašta je moguće. Sami odlučuju o svojim životima, samo nek se meni ne žale...
8) Da, prevara je najgora stvar. Zato ne treba varati nego iskreno reći: Hoću da zveknem osobu XX. Ali onda nema ljutiš ako tvoja ljubav kaže: odoh da me zvekne osoba XY
9) Majka priroda
10) Zavisi šta se podrazumeva pod pojmom "Vernost"
11) Da

1) Nisam nikad prevario,ne bi uradio.Samo vara onaj sto nema sta da izgubi

2) Pogledam neku zgodnu devojku ali ne mislim odmah na seks,inace pogleda i moja devojka u neku zgodnu devojku xD

3) Ne

4) Naravno,nije to tesko ako nekog volis.

5) O seksu za jednu noc nista ne mislim,mislim da ispadne tako nekako zena *****,muskarac muska *****

6) Preljuba nije ispravna odluka,ispravna odluka je razgovor i onda vidis gde ste.

7) Mislim da je moguce,ali potrebno je naci savrsenog partnera

8) Znam

9) Nisu nagoni ljudi imaju osecanja i razum koliko sam ja puta imao nagon da cu nekome da otkinem glavu pa nisam,mislim da zavisi od karaktera i vaspitanja.

10) Naravno

11) Cim vidim da zena ima burmu odmah bezim,ali inace sam primetio da slabo zene nose burme kad su udate.

njao lexikon<333

Back