Preljubnici BN televizija

DacaMARTA

Ističe se
Poruka
2.192
Slucajno sam na youtubu stigla do emisije Preljubnici, voditelji su Karamela i Pantelicka, ja mislim..
Koncept je , naravno, preuzet iz identicne emisije sa kablovske, ne mogu da se setim kako se zove..
DakleM, ti posumnjas da te osoba sa kojom si u vezi vara,obratis se redakciji te emisije i oni ti spijuniraju osobu i tebi na kraju puste taj video i sl..
Iskreno, volela bih kad bi sve to bilo StVaRnO, ali, ovo je preeeeeloooooosa gluma.. Pregledajte par klipova, pa se javnite da komentarisemo, ako hocete.. :mrgreen:

Gledao sam par epizoda, bude smešno, a nekad stvarno odlično odglume (kad neko upotrebi zilion poštapalica u rečenici i ona na kraju nema nikakvog smisla, zajapuren skroz.. za razliku od lepo sročenih "pa kako si mogao/mogla, pa sve sam ti dao, volela/voleo sam te bla bla bla" :lol:)..

Trebaju da ubace poneku epizodu i kao da se ništa nije deslo, da začine malo, a ne da svako uvek prevari..

btw obezbeđenje je hilarious :mrgreen:

Gledao sam par epizoda, bude smešno, a nekad stvarno odlično odglume (kad neko upotrebi zilion poštapalica u rečenici i ona na kraju nema nikakvog smisla, zajapuren skroz.. za razliku od lepo sročenih "pa kako si mogao/mogla, pa sve sam ti dao, volela/voleo sam te bla bla bla" :lol:)..

Trebaju da ubace poneku epizodu i kao da se ništa nije deslo, da začine malo, a ne da svako uvek prevari..

btw obezbeđenje je hilarious :mrgreen:

Da, ispadne da svako ko posumnja da ga partner vara- bUdE u pravu :dash:

Back