Preljuba?

E, nasla si gde ces da trazis savete....ovde su nekada bile stvarno zanimljive face sa dobronamernim savetima,ostao samo Georgejune ;)...elem,cim je on usao na sajt za upoznavanje,znaci da trazi nesto sa strane samo nema hrabrosti ( ili mogucnosti ) da uzivo upozna neku ribu....ako mu je bilo dosadno,mogao je da opere prozore ili poradi nesto po kuci...:zper: znaci,kao u onom vicu,imamo pedere ali nemamo sredstava...ako hoce da razgovara,evo mu krstarica pa moze da lupeta do mile volje...ti treba da budes pametna iako si razocarana i zgrozena...dopisuj se sa njim i pusti njega da vise prica,da vidis koji mu je problem...ako mu je trebao neko samo za razgovor i nezno prijateljstvo,onda poradi na komunikaciji sa njim..ne podstici ga na sex,mozda nece a ne zele da ispadne som pa odgovara neodredjeno...a ako vidis da bi te rado upoznao i zeli nesto vise,zakazi mu sastanak pa kad on dodje da je ceka ti kao slucajno tu naisla da vidis sta ce da radi...igraj se malo sa njim,jer ako mu je zivot dosadan,mi cemo te uputiti kako da mu postane vrlo zanimljiv hahah ...salim se malo...a ako vidis da je to sve propast,pusti ga da podigne taj stambeni kredit....dokrajci ga...:zcepanje:

Kontoliši košulje.
Možda nađeš neki trag karmina na okovratniku.
Izvrši neprimetan pregled u krevetu.
Nije li nabacio neku novu šljivu na bedrima ili dupetu...?
Meri mu jajca u lavoru...
Trkeljaj džepove dok spava, traži opipljiv dokaz ....

A, ne ovako, špijunaža i diletantska navlaka !

Ok, po tvome treba ovo sto se desilo da ignorisem posto je sa moje strane bilo nemoralno, diletanski i naravno navukla sam čoveka. U buduće treba da tražim druge dokaze koji su opipljivi...Na kraju sam ja napravila grešku što sam tako postupila.

E, nasla si gde ces da trazis savete....ovde su nekada bile stvarno zanimljive face sa dobronamernim savetima,ostao samo Georgejune ;)...elem,cim je on usao na sajt za upoznavanje,znaci da trazi nesto sa strane samo nema hrabrosti ( ili mogucnosti ) da uzivo upozna neku ribu....ako mu je bilo dosadno,mogao je da opere prozore ili poradi nesto po kuci...:zper: znaci,kao u onom vicu,imamo pedere ali nemamo sredstava...ako hoce da razgovara,evo mu krstarica pa moze da lupeta do mile volje...ti treba da budes pametna iako si razocarana i zgrozena...dopisuj se sa njim i pusti njega da vise prica,da vidis koji mu je problem...ako mu je trebao neko samo za razgovor i nezno prijateljstvo,onda poradi na komunikaciji sa njim..ne podstici ga na sex,mozda nece a ne zele da ispadne som pa odgovara neodredjeno...a ako vidis da bi te rado upoznao i zeli nesto vise,zakazi mu sastanak pa kad on dodje da je ceka ti kao slucajno tu naisla da vidis sta ce da radi...igraj se malo sa njim,jer ako mu je zivot dosadan,mi cemo te uputiti kako da mu postane vrlo zanimljiv hahah ...salim se malo...a ako vidis da je to sve propast,pusti ga da podigne taj stambeni kredit....dokrajci ga...:zcepanje:
<3da se zna:manikir:

Ok, po tvome treba ovo sto se desilo da ignorisem posto je sa moje strane bilo nemoralno, diletanski i naravno navukla sam čoveka. U buduće treba da tražim druge dokaze koji su opipljivi...Na kraju sam ja napravila grešku što sam tako postupila.

Tako je,
Ohrabruje da se budiš....!

- - - - - - - - - -

a gde ima taj sajt da upoznam neku babu :think:

Za babe - odeljenje gerontologije !
Tu se zaljubljuješ na prvi pogled....

Dragi ljudi, treba mi vaš savet šta dalje činiti!
U vezi sam sa muškarcem (10 godina) od toga dve godine u braku. Pre neki dan slučajno na njegovom mobilnom vidim poruku sa nekog portala koji ima svrhu za upoznavanje i sl. Pošto me je kopkalo šta on tamo traži, napravim lažni profil i stupim da njime u kontak neznajući sa kim chata. Tako krene razgovor i pitam sta konkretno traži, on odgovara sa "ništa konkretno". Pita on mene šta ja tražim, na to odgovaram "sex". Pitam ga ima li interesa on odgovara sa "da". Tražio je da mu pošaljem koju sliku što ja i uradim i pošaljem fake slike atraktivne žene. I tako nastavimo dalje sa komunikacijom. Predložim mu da se nadjemo kod njega ili mene iskljucivo radi sexa on odgovara na to da me ne poznaje i želeo bi da se prvo upoznamo. Ja njega pitam da li je spreman na spontani sec on odgovara sa "ne". Kasnije pitam da li bi bio spreman na vezu baziranu samo na sex, on kaze ako dođje do susreta možemo o tome da porazgovaramo.

Kao sto rekoh, deset godina smo zajedno, prošle nedelje mi predlaze da uzmemo stan na kredit, kuje planove za budućnost a sa druge strane očaj šok. Jako sam besna ne zato što traži neke sex afere nego zato što me laže! Ovo je za mene čista prevara i ne znam šta činiti? Pokupiti stvari i napustiti stan, sesti sa njim i popričati i svemu ili nešto treće?

Svaki savet bi ki dobro došao. Ja ga iskreno volim i nadala sam se da je čovek kog života.
Sudi, moraš da ga kazniš bar ako si kukavica pa nećeš da raskineš iako misliš da treba. Samo nemoj da misliš da ćeš ga ako ga "zagriješ" pa "ohladiš", tj. još više i bolje mu se erotski daš nego ikad pa raskineš, time kazniti bolje nego kad bi samo raskinula. Žene često mjesto osvete nude suprotno, nagradu.

Postupi tako što ćeš mu reći ono što misliš, i reci nam što ti je teško da raskineš sa njim, kad vidiš da te laže? Ja čim vidim da me neko laže raskidam, bilo što, prijateljstvo, seksualnost...Ispoljim agresiju koliko ne strpavaju u zatvor a ako ćemo pravo rado bi ubio na licu mjesta svakog ko me laže.

Stavi sliku,u fazonu-zdravo,ovde ja .To je suočavanje,prvo preko telefona/interneta,a kasnije kući.

To je emotivna prevara ,opravdanje ne postoji.Bar za mene.

- - - - - - - - - -

nije ona kriva,već on.Muž joj je odvratan,da se to nije desilo ova tema ne bi postojala.
Šta je odvratno, osim ako je lagao da je ne bi prevario a bi? I šta je toliko odvratno i ako je prevario, kako ti znaš da mu nije pobudila osvetoljubivost ako mu je ispričala, tj. voljenoj prijateljici, ali
na njegove uši, kako bi spavala sa Bojanom Marovićem, Goranom Karanom, Petrom Grašom, Radem Lackovićem, Predsjednikom što "kuša papriku" ili drugim primjerom odvratnosti?

Muškarce koji ne lažu da bi voljeli da su u vezi sa više žena, žene vole.
Ne vole ko prevari, tj. laže da ne, a da ― uradi to.
Žene vole i to kad muškarac ne traži samo seks nego i nešto dublje, sve žene, samo što se nekad prave da oće samo seks da bi provjerile da li bi mu se i u tom slučaju dovoljno svidjele da izazovu vidljive znake strasti prema sebi.

Neistina je i da žene ne znaju da li bi ih partner prevarivao, one to tačno znaju još prije nego im postane i sagovornik, prije nego im kaže prvu rečenicu. Vide ko je iskren ko nije. Vide i ko voli seks sa više žena, vezu, i dvije odjednom u krevetu. Sve to bi da nas slažeš da ne vide?

PS
Šta to znači "emotivna prevara"?

Ona podebljava "emotivna prevara" jer oće da kaže da je ona spremna antiemotivno i tjelesno da prevari, ili šta...? Pa zar žena koja i kad emocije nema prema nekome bi spavala sa njim, il muško sa ženom, to može biti išta osim znak da bi još draže sa nekim prema kome ima kakve-takve, recimo komšijske emocije...da bi primjer bio odrvratan.

Poslednja izmena:
Nije ni on tebe.
Da mu je itekako stalo do braka dokazao ti je,
jer se nije odmah kao som upecao na tvoje zloslutne provokacije !
A, većina današnjih muškaraca bi se odmah zaleteli, ko mladi junci.
Posebno, kao što si i sama rekla, postavila si slike primamljive i seksipilne ....
Obaško, što se odmah, bestidno nudiš....

- - - - - - - - - -

Tip je klikeraš !
Pročit'o te, osetio demona ....

joj ala ti se.res, da izvinu ovi forumasi
da se nije upecao stoji...ocigledno je da se necka ili mozda samo trazi nesto preko neta a ne uzivo

ali ona uopste nije podmukla
mislim da bi svako uradio isto sto i ona u takvoj stuaciji
svako kome je stalo hocu reci

- - - - - - - - - -

radis sad isto sto i on - trazis rjesenje sa strane
za probleme koji postoje izmedju vas
pricaj s njim umjesto s nama
posadjajte se ko ljudi i rascistite ko ljudi
tisina je jedna od gorih stvari koje se vezi mogu desiti

tako je
sve na otvoreno i teraj
druge nema
kada si vec gvirnula i videla itd, sada lepo pricaj sa njim

- - - - - - - - - -

Kaze da nije ozenjen.

auuu
ovo vec menja sve

Nemam ja lično protiv nje ništa....
Ali, metode koje koristi za proveru su sramne !
Odabirom provokacija kao da želi da joj se sumnje ostvare !?

ne lupaj jbte
sta on ima da trazi na takvom sajtu posle 10 godina sa njom ako ne planirta nesto?
drugo,zasto da ga ne proveri?
on da svrlja itd, a ona da vidi poruku(nebitno kako i zasto je videla) i da slegne ramenima i kao hm...ok...i nastavi sa zivotom i pravi se luda
doduse, ja licno se ne bih ni setila da pravim profil i proveravam nego bih ga odmah pitala ali dobro,ja sam malo impulsivna

ne lupaj jbte
sta on ima da trazi na takvom sajtu posle 10 godina sa njom ako ne planirta nesto?
on da svrlja itd, a ona da vidi poruku(nebitno kako i zasto je videla) i da slegne ramenima i kao hm...ok...i nastavi sa zivotom i pravi se luda
doduse, ja licno se ne bih ni setila da pravim profil i proveravam nego bih ga odmah pitala ali dobro,ja sam malo impulsivna
i on bi te odma slagao...

a sta da me laze?
da nije? a ja vidim da jeste
da ne bi? a sta ce onda tamo?

pitala bih ga zasto a ne da li ili ne

- - - - - - - - - -

ma koga lazem bre ja ovde
najurila bih ga samo tako
ako ja znam da sam davala svoj maksimum i desi se to,setaj brate mili,da te moje oci vise ne vide

a sta da me laze?
da nije? a ja vidim da jeste
da ne bi? a sta ce onda tamo?

pitala bih ga zasto a ne da li ili ne

- - - - - - - - - -

ma koga lazem bre ja ovde
najurila bih ga samo tako
ako ja znam da sam davala svoj maksimum i desi se to,setaj brate mili,da te moje oci vise ne vide
Ja tvrdim da vi zene to vidite to da li vara i mnogo prije nego prvi put u zivotu sa nekim progovorite, prije nego vam kaze prvu recenicu... po pokretima, nesvjesnom telepatijom, svjesnom...bilo kako...I da lazu one koje kazu da ne vide.

cekaj, zar ti ne bi mogao slagati da nije htio realan seks, nego seks kroz dopisivanje ili kameru?
pa nema te udate zene koja nece smatrati da je muskarac koji je bar tako ne prevari lud. Smatras li ti?

Zato sto mu je nakon 10 godina postala malo zamorna, ne ona, nego atmosfera da je.e a samo nju... A sto ako slusa Ilica "Nije zivot jedna zena", zar ne znaci da bi prevario? A kolko ljudi vole te pjesme dje on kao vara nju...evo jedan primjer posto i estrada je vrsta realnosti...koja se mijesa sa ovom
Tek se udala a pjeva ovo i ovako nastupa

Poslednja izmena:
joj ala ti se.res, da izvinu ovi forumasi
da se nije upecao stoji...ocigledno je da se necka ili mozda samo trazi nesto preko neta a ne uzivo

ali ona uopste nije podmukla
mislim da bi svako uradio isto sto i ona u takvoj stuaciji
svako kome je stalo hocu reci

- - - - - - - - - -

tako je
sve na otvoreno i teraj
druge nema
kada si vec gvirnula i videla itd, sada lepo pricaj sa njim

- - - - - - - - - -

auuu
ovo vec menja sve
prva pomisao na ovo 100 000e,eto toliko mislim da je realno da bi posle necijeg sranja neko trebo da mu brise dupe,a on nije trazio

ne lupaj jbte

Na kraju posta daješ nagoveštaj ispravnom ponašanju u ovoj situaciji.
Sedaš i vadiš karte na sto !
Razgovor i da vidimo gde smo...
Uvek ću dati svoj glas protiv njenog izbora forme za proveru !

Dragi ljudi, treba mi vaš savet šta dalje činiti!
U vezi sam sa muškarcem (10 godina) od toga dve godine u braku. Pre neki dan slučajno na njegovom mobilnom vidim poruku sa nekog portala koji ima svrhu za upoznavanje i sl. Pošto me je kopkalo šta on tamo traži, napravim lažni profil i stupim da njime u kontak neznajući sa kim chata. Tako krene razgovor i pitam sta konkretno traži, on odgovara sa "ništa konkretno". Pita on mene šta ja tražim, na to odgovaram "sex". Pitam ga ima li interesa on odgovara sa "da". Tražio je da mu pošaljem koju sliku što ja i uradim i pošaljem fake slike atraktivne žene. I tako nastavimo dalje sa komunikacijom. Predložim mu da se nadjemo kod njega ili mene iskljucivo radi sexa on odgovara na to da me ne poznaje i želeo bi da se prvo upoznamo. Ja njega pitam da li je spreman na spontani sec on odgovara sa "ne". Kasnije pitam da li bi bio spreman na vezu baziranu samo na sex, on kaze ako dođje do susreta možemo o tome da porazgovaramo.

Kao sto rekoh, deset godina smo zajedno, prošle nedelje mi predlaze da uzmemo stan na kredit, kuje planove za budućnost a sa druge strane očaj šok. Jako sam besna ne zato što traži neke sex afere nego zato što me laže! Ovo je za mene čista prevara i ne znam šta činiti? Pokupiti stvari i napustiti stan, sesti sa njim i popričati i svemu ili nešto treće?

Svaki savet bi ki dobro došao. Ja ga iskreno volim i nadala sam se da je čovek kog života.

normalna( čitaj jaka) žena bi ga odmah šutnula, nema tu šta da se razmišlja, već te prevario...
ali ne, on je tebi sad još zanimljiviji, jer moraš da se boriš za njega....a i tu su godine, tako da imam osjećaj da ćeš preći preko prevare...kao većina slabih, plašljivih ljudi...

Back