Leptir_NL
Aktivan član
- Poruka
- 1.247
Prošle sedmice sam dva dana kašljucao, suv kašalj, grlo malo suvo a nos curio podobro 10dana. Posle je počelo iskašljavanje sa onim klasičnim mirisom šlajma od prehlade. Čajevi, limun, lukovi, ljute paprike i sosevi, med, naparavanja sa začinjenim čorbama sa 10 vrsta začina i alkohola malo više, priznajem
..kuvana vina, žestina koju nikad ne pijem itd
Ukus, miris OK, i bez umora. Naravno, na nogama i normalnim aktivnostima.
Testiran, samo zbog covid ausvajsa, pozitivan i sad moram još 6 dana kući sedeti. Ebo ih test. Da sam znao ne bih ni išao. Naojobičnija prehladica kod mene. Želeo bih da ovaj omikron svi koji su ga zakačili, ovako lako prebole.
Španska obala, dvorište, zalihe hrane i pića su tu..preguraću.
Razumem one koji se vakcinišu ali izgleda da oni nas nevakcinisane manje razumeju. Vakseri su postali agresivni kao neka sekta.

Ukus, miris OK, i bez umora. Naravno, na nogama i normalnim aktivnostima.
Testiran, samo zbog covid ausvajsa, pozitivan i sad moram još 6 dana kući sedeti. Ebo ih test. Da sam znao ne bih ni išao. Naojobičnija prehladica kod mene. Želeo bih da ovaj omikron svi koji su ga zakačili, ovako lako prebole.
Španska obala, dvorište, zalihe hrane i pića su tu..preguraću.
Razumem one koji se vakcinišu ali izgleda da oni nas nevakcinisane manje razumeju. Vakseri su postali agresivni kao neka sekta.