Прелепи Београд пре савезничког бомбардовања и комуњара

Pa ja ne tvrdim da su Rusi cinili pokolj nad Srbima samo rekoh da su bili mnogo primitivniji vojnici od Nemaca .Mada nema to veze sada ko je bio na cijoj strani za vreme rata ,mnogo je bitnije ko je imao srecu da ga oslobode Ameri i Englezi,a ko je imao nesrecu da ga oslobode Rusi .

Pa ja bih rekao da je nesreca bila biti na strani saveznika, jer smo krv propljuvali zbog "bolje grob nego rob" umesto da smo cesali jaja kao Bugari.

Izgleda da je Knez Pavle bio jedini normalan u toj Srbiji cetrdesetih.

Znam da bih mogao biti na strani Nemica, ali na strani Nemaca nikad.
c007.gif

ti si sve pobrkao loncice, da su srbi stali uz ustase kako ti kazes, onda ne bi danas ni bilo srba nego bi bili hrvati, drugo rusi nisu nigde usli kao okupatori kako ih ti nazivas, vec kao oslobodioci, jer da nije bilo rusa ko zna sta bi nam se jos sve dogadjalo od strane rumuna i madjara u to vreme! Zato budi zahvalan rusiji, a vise pljuj na engleze i amere koji su te milosrdno i saveznicki bombardovali!

Ne bi Srbi "stali uz ustase" jer su ustase bile pokret finansiran od sila osovine radi razbijanja neprijateljske Jugoslavije. Da je ispostovan trojni pakt na koji je potpis stavio Knez Pavle, ne bi bilo ni 6. Aprila, ni invazije, ni sloma, ni raspada zemlje. Bili bi smo nebitni sraf u nemackoj masini sve do oslobodjenja, kao Slovaci, Cesi, Madjari, Bugari...

Ja bih sa zadovoljstvom pristao na sramotu da budem nemacki saveznik ako bih time spasao milion Srba, a cast i nenormalne pokolje prepustio nekim drugim budalama.

Pa ja bih rekao da je nesreca bila biti na strani saveznika, jer smo krv propljuvali zbog "bolje grob nego rob" umesto da smo cesali jaja kao Bugari.

Izgleda da je Knez Pavle bio jedini normalan u toj Srbiji cetrdesetih.
pa i Grci su bili na strani saveznika i nisu cesali jaja pa su opet na kraju prosli bolje od nas,dok su Austrijanci i Zabari bili fasisti i nacisti pa su i oni prosli bolje tako da je kao sto rekoh najbitnije ko te je posle rata oslobodio,a istorijsa je lepo pokazala da su oni koje je Crvena Armija oslobodila yebali jeza u ledja .

Ma oslobodjenje kod nas nije bio presudan momenat - ogromna vecina zverstava i pokolja se odigrala daleko pre oslobodjenja. Mogli su i Ameri da nas oslobode i sustinske razlike u broju nastradalih Srba ne bi bilo osim sto ne bi bilo crvenog terora po Beogradu i Srbiji.

Nisu nama dosli glave ni Nemci ni Rusi nego nasa vajna braca, s tim sto su im fasisti utrli put.

Back