Прелазна Влада

Сваком добронамерном Србину, патриоти и поштеном домаћину је јасно да је једини излаз из перманентне политичке кризе у којој се Србија налази, управо формирање прелазне Владе која би обавила припреме за поштене изборе и у техничком мандату водила државу до избора нове Владе која ће бити изабрана након поштених избора.

Од питања се поставља, - када ће бити формирана прелазна Влада, ко ће од министара чинити прелазну Владу и колико ће истој требати времена да изврши потребне радње за спровођење поштених избора. Могуће је да ће и Народна Скупштина морати да донесе одговарајуће изборне законе, тј. измене истих.

Ко би требао да чини ту прелазну Владу?

Године 2000, ако се добро сећам, по 1/3 министарских места су имали СПС, СПО и ДОС.

Iskljucivo nestranacke licnosti sa odgovarajucom strucnom spremom, iskustvom/biografijom na odgovarajucim poslovima i program. Mada program za prvo vreme mora da se vrlo ogranici na najosnovnije da se drzava osposobi za normalne izbore - znaci biracki spiskovi, oslobadjanje medija, hapsenje ovih izdajica i bandita koji su izvrsili visestruke drzavne udare i prekrsili Ustav 1002 puta a zakone zilion puta, presek stanja - finansije, ugovori, dugovi itd, proglasenje okupacije KiM, raskidanje svih ugovora (Briselski itd) i vracanje resavanja na UN, i onda da idu izbori.

Ja licno se zalazem i da se promeni politicki sistem u Direktu demokratiju i da izbacimo konacno stranke i poslanike za stalno iz jednacine, ali to verovatno nece moci pod tehnickom vladom. Ali zato bih trazio da se na izborima uvede "Necu nikoga" stavka koja bi obezbedjivala da mesta koja pripadaju tom procentu glasova budu PRAZNA, jer je to volja gradjana, a takodje da svi koji su ispod tog procenta NE MOGU VISE NIKADA DA SE BAVE POLITIKOM. Ovo je moja stara ideja, nisam je nigde video pre mene a sinoc sam cuo da je poslanik Aleksandar Jerkovic upravo ovo predlozio kao predlog za izbore - nemam nista protiv, daj boze da kradu dobre ideje. Takodje sam od njega cuo za ODLICNU IDEJU za izbore, mislim da je to primenjeno sada u Crnoj Gori, a to je da je na izborima bio neki perforirani deo na listicu koji je neko iz birackog odbora (oni sto su na birackim mestima) morao svakom prvo da otkine da bi listic bio vazeci. Na ovaj nacin su sprecili bugarski voz, tj da se iznosi prazan list a ubacuje unapred zaokruzen koji je placen ili je u pitanju ucena. Super fazon, svaka im cast!

Osim toga, nije dovoljno njih 15-20, to treba da budu citavi timovi jer je drzava u katastrofalnom stanju, plus zatrovana kadrovski.

Tako da se resenje samo namece - Branko Dragas ima grupu koja pokriva deo te vlade, mislim da dr. Alek Racic ima isto deo ekipe, a sigurno bi on licno mogao da pokriva zdravstvo u najmanju ruku. Mada je on stranacka licnost, imaju neki pokret.

Hocu da kazem da tehnicku vladu nikako ne bi smeli da cine ljudi iz partija jer oni su zapravo uglavnom neznalice bez radnog staza i iskustva van politike. A nama ne treba politika, nego strucnjaci. Stranke su se pokazale i dokazale da ne znaju ili nece (ucene, lose namere - necu ni da ulazim zasto) i nama na politickoj sceni prakticno figurisu samo izlizani politicki opusci.

Neki mladi kadrovi takodje ne dolaze u obzir jer nama ne trebaju neiskusni vec ljudi koji znaju i provereni su u tome sto rade. Time otpadaju razne Dobrice, Grbovici, Sava Manojlovic i slicni likovi. Situacija je jako ozbiljna da se zahebavamo, to je valjda svakome jasno.

Причао сам са једним нашим Земљорадником и он ми је рекао да нам предстоји тешка,катаклизмична Ситуација,већ следеће Године где ће све---
Месо,Воће,ПОВРЋЕ ..да ЦЕНЕ СКОЧЕ И 300 % јер је ова Поплава ДЕСЕТКОВАЛА малтене целу Шумадију.
Томе у прилог ,говори и следећи Чланак:

https://www.politika.rs/sr/clanak/558076/srbija-cene-meso-pad)

Цена Стоке и Меса пада тренутно јер је сувише тога на Тржишту зато што Ратари немају чиме да их хране па су принуђени да их продају.
Поплава све однела тако да они нису стигли ни да осуше Сено,неопходно за Говеда.
И када се буду појеле ове АКЦИЈЕ,
следеће Године ћеш 1 шницлу да плаћаш сувим Златом-јер је неће бити,дефицитарна.

А све је то могло се избегне да је ова Власт мало више пазила на сопствени Народ( дизала нАСИПЕ,улагала Средства у Будућност),
уместо се дижу Чардаци по Бг-у и Новом Саду.

Јел ми уопште схватамо какве Олупине од људи владају Нашом Земљом?

Njihovog interesa nema,

Ali interes Srbije mora da bude na prvom mestu.
Treba malo trezvenije da posmatraš celu stvar.Političari u Srbiji su manje više isti kao i ostali Srbi.Dakle,lični interes na prvom mestu,na drugom mestu takođe lični i kad se na nekom 568 mestu iscrpe sve želje lične prirode onda političar kaže da je i nacionalni interes važan ali nikako ispred ličnog.
Uostalom,o tome šta je u nacionalnom interesu pozvaniji su da kažu oni koji su dobili većinsku podršku građana nego oni koje je podržala manjina što naravno ne znači da je većina u pravu.Većina često greši kao i manjina ali ako je nečemu od 1990 godine,godine kad je obnovljeno višestranačje postojala saglasnot onda je to bilo oko pitanja na koji način se vlast u ovoj zemlji osvaja i gubi.
Sigurno nije lako trpeti Vučića,Vulina i sl. ali oni nisu padobranci.Za njih su glasali građani ove zemlje.

Back