prekretnica

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
znam mnogo njih kojima je prvi januar bio dan, ili su još ranije isplanirali da im bude dan kada prave neku prekretnicu u svom životu...ja od primera mogu da se setim jedino toga da su mnogi odabrali taj datum da bi ostavili cigarete...

da li i vi imate u planu neku prekretnicu, neku odluku koju ćete primeniti od prvog dana nove 2014 godine ?

(znam da je tema glupa, detinjasta, al ****** ga...ne mogu bolje)

znam mnogo njih kojima je prvi januar bio dan, ili su još ranije isplanirali da im bude dan kada prave neku prekretnicu u svom životu...ja od primera mogu da se setim jedino toga da su mnogi odabrali taj datum da bi ostavili cigarete...

da li i vi imate u planu neku prekretnicu, neku odluku koju ćete primeniti od prvog dana nove 2014 godine ?

(znam da je tema glupa, detinjasta, al ****** ga...ne mogu bolje)

Imala bih. Ali, ne zavisi od mene...

Svake godine imam planove za neki skoro sasvim novi nacin zivota. I evo me na istom mestu, na istom poslu, gledam isti zanr filmova, slusam istu muziku, volim iste pisce, citam slicna dela, pijem kafu sa istim ljudima, radujem se istim gostima, izlazim na ista mesta, dave me isti ljudi, tolerisem iste stvari, borim se protiv istih pojava, kuvam na isti nacin, kupujem na istom mestu.

Ova godina je drugacija po tome sto sam ove godine i te kako srecna sto sam jos uvek na istom mestu, sa istim ljudima, sto jos uvek uzivam da citam, da gledam filmove, da slusam muziku, da blebecem gluposti sa prijateljima, sto mi deca smetaju dok pijem prvu jutarnju, sto muz opet nije zatvorio vrata od kupatila dok je tamo, sto kolegica sa posla opet tupi o svojim nadljudskim strucnim sposobnostima.

Nema ove godine planova, raskrsnica i prekretnica pogotovo. Ove godine bih samo da ostane sve kako jeste.

Back