Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.012
Drumarina Beograd - Presevo putnickim vozilom je 1.690 din a npr kroz Mk celom duzinom puta je 7 eura.
Put je relativno slican.
Pametnom dosta
Put je relativno slican.
Pametnom dosta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jeste, samo oni i trazeE al makedonci imaju reket 20 evra zeleni karton pa te izađe 27 evra kroz mk SLEPCI!
Провери амортизере на свом "сјајном" ауту. До НС може да се иде 130 без икаквих проблема. Само један део, можда 2-3 км, у смеру повратка за БГ је таласаст, још пре преласка преко Дунава.Na auto putu ns bg je toliko neravno da sve preko 100 kmh rizikuješ da završiš u kukuruzu. Kakva je to sloboda nazvati auto putem izbije ti bubrege![]()
Ceo autoput je talasast ne samo taj deo.Провери амортизере на свом "сјајном" ауту. До НС може да се иде 130 без икаквих проблема. Само један део, можда 2-3 км, у смеру повратка за БГ је таласаст, још пре преласка преко Дунава.
Moj auto to iskreno ne oseca, ne registrujeCeo autoput je talasast ne samo taj deo.
Ne oseca ni moj jer ne vozim autoputem.Moj auto to iskreno ne oseca, ne registruje
A nije nov.....