Prekognicija

Bukvalan prevod za Prekogniciju je informacija unapred.Inace informacija o nekom buducem dogadjaju se javlja u snovima i na javi.Moze biti simbolicna i cista.Moze se javiti u periodu od par sekunde do par godina i vise al su najcesci slucajevi da se javlja negde u roku od 24 casa.Inace da se razumemo bez obzira na informaciju unapred i znanje Prekognicija se ne moze izmeniti i nema onoga ako znas da ces pasti sedni.Bez nekog iskustva to je bas tesko shvatiti tako da ne zameram okolini koja nema ta iskustva i koja me nekako cudno gleda :).Shvatam da je bas jako tesko razglabati o ovoj temi al bi bilo bas lepo ako bi se neko pronasao u ovome i podelio svoja iskustva.
imala sam mnogo, imam i dalje u snovima takva iskustva i uvek su se takoreci materializovala u rl. nemam strah od toga, mada su neka nazalost i ruzna, prihvatam kao nsto sto je dato svima koji se nisu otudjili od sebe ili nisu imali strahove koje blokiraju.

imala sam mnogo, imam i dalje u snovima takva iskustva i uvek su se takoreci materializovala u rl. nemam strah od toga, mada su neka nazalost i ruzna, prihvatam kao nsto sto je dato svima koji se nisu otudjili od sebe ili nisu imali strahove koje blokiraju.
Sta mislite sta sta bi konkretno moglo da ih inicira ? Dobro u pocetku budu strahovi ali se vremenom covek na sve navikne.Najjinteresntnija stvar kod prekognicije je sto i pored informacije o necemu covek nema ama bas nikakvog uticaja na slet dogadjaja tako da zivot izgleda kao film.

Многе моје активности (заправо све) су у вези са догађањима у околини ближој и даљој.
Тога нисам свестан у тренутку када се дешавају (хвала Богу),
али касније кад анализирам - видим везу.

Рецимо, пар дана избегавам неку улицу, после видим срушила се фасада,
или имам неку идеју, неко техничко решење, онда видим неко је то управо разрадио и производи.

Чак сам имао крилатицу "све што ти затреба, Јапанци су управо направили".

Е, а сад оно због чега ми је дошло да отворим тему,
али ево постоји, па да вам испричам, без жеље да вас плашим !

Пре једно три месеца сам се страховито заинтересовао за атомску физику.
Шта је "критична маса", шта "дефект масе", шта "јака сила" итд итд.

Мислио сам да је то због сина који студира технички факс,
а ја обавезно волим да гвирнем у његове скрипте,
али онда је почело ово у Украјини ! :roll:

Ха ? :sad2:
Израчунавате ли пред спавање колико електрон волти има у једном џулу ? :sad2::sad2::sad2:

Надам се да сам само ја мало луд и усамљен ! :whistling:

Iz nekog razloga neke osobe dobijaju informacije unapred koje ne mogu izmeniti niti uticati na slet dogadjaja bez obzira na informacije koje imaju.
Cemu onda sluze te informacije unpred ? Cemu sluzi prekognicija kada na nju nemamo nikakvog uticaja ?Mozda jedino da se organizam kolko tolko zastiti i dozivi manji nivo stresa.

Back