Prekognicija

Prekognisticar

Zainteresovan član
Poruka
323
Bukvalan prevod za Prekogniciju je informacija unapred.Inace informacija o nekom buducem dogadjaju se javlja u snovima i na javi.Moze biti simbolicna i cista.Moze se javiti u periodu od par sekunde do par godina i vise al su najcesci slucajevi da se javlja negde u roku od 24 casa.Inace da se razumemo bez obzira na informaciju unapred i znanje Prekognicija se ne moze izmeniti i nema onoga ako znas da ces pasti sedni.Bez nekog iskustva to je bas tesko shvatiti tako da ne zameram okolini koja nema ta iskustva i koja me nekako cudno gleda :).Shvatam da je bas jako tesko razglabati o ovoj temi al bi bilo bas lepo ako bi se neko pronasao u ovome i podelio svoja iskustva.

Bukvalan prevod za Prekogniciju je informacija unapred.Inace informacija o nekom buducem dogadjaju se javlja u snovima i na javi.Moze biti simbolicna i cista.Moze se javiti u periodu od par sekunde do par godina i vise al su najcesci slucajevi da se javlja negde u roku od 24 casa.Inace da se razumemo bez obzira na informaciju unapred i znanje Prekognicija se ne moze izmeniti i nema onoga ako znas da ces pasti sedni.Bez nekog iskustva to je bas tesko shvatiti tako da ne zameram okolini koja nema ta iskustva i koja me nekako cudno gleda :).Shvatam da je bas jako tesko razglabati o ovoj temi al bi bilo bas lepo ako bi se neko pronasao u ovome i podelio svoja iskustva.
ček,ti pokušavaš da nam kažeš da si vitovit? XD

A ja mislim da niko ko ima takva iskustva neće o njima razglabati na forumu sa onima koji nemaju takva iskustva...
Da... "bilo bi baš lepo"...

svi vidoviti a niko da vidi loto brojeve

ljudski um nije narocito pouzdan , cesto mu se slicne situacije ucine identicnim

a slicne situacije imamo svakodnevno
Dokaz da je namešten, loto. Haha

Da, ljudski um je posebna priča. Ali kao što reče autor teme ako nisi doživeo ne možeš ni razumeti. Čak i ako jesi, opet nije verovatno potpuno isto.

A naš um se itekako igra, posebno u snovima, i kakvoj takvoj javi...

A ja mislim da niko ko ima takva iskustva neće o njima razglabati na forumu sa onima koji nemaju takva iskustva...
Da... "bilo bi baš lepo"...
I ne mora razglabati na forumu ako ne zeli..Ako je nekom tema interesantna moze se preci i na privatne poruke ili neki drugi vid komunikacije.

Nisi dobro shvatio značenje reči Predvideti.
Kada se kaže "predvideo je da će to da se desi" onda se to i desilo.
Hvala na informaciji to stvarno nisam znao pa sam upotrebio ovu stranu rec cije mi je znacenje daleko jasnije a za svaki slucaj sam je u postu i preveo.

Poslednja izmena:

Da, ljudski um je posebna priča. Ali kao što reče autor teme ako nisi doživeo ne možeš ni razumeti. Čak i ako jesi, opet nije verovatno potpuno isto.

imao sam slucajeve kad pomislim * ovo sam video , sad ce da se desi to i to*

i nekad se to desi , nekad se desi nesto drugo

igranje uma

Slazem se da je loto namesten kao i ostale igre na srecu i nikad nisam cuo da je kuca pukla pos uslovom da nije prevarena od nekog kockara.
A bas je posebna prica i najjmanje istrazen organ.A igra uma u snovima simbolika i promena simbolike je posebna prica koja mi i nije bas najjasnija al mi je bas interesantna za analizu iniciranih snova kao i za prekogniciju.

imao sam slucajeve kad pomislim * ovo sam video , sad ce da se desi to i to*

i nekad se to desi , nekad se desi nesto drugo

igranje uma
A tek kad se razigra... ali to je druga tema.

Da, dešava se da si u sinhronizaciji sa svetom oko sebe, čudno izgleda ali se navikneš..Naravno ako uspeš da uvidiš to, pošto neki samo igraju, dok ne vide i igru... Najlakše objasniti, postignut stepen shvatanja sveta kroz svest, ili pak sudar za sudarom, vorteks sa matriksom(lični uvid sa vidom oko tebe)...

Slazem se da je loto namesten kao i ostale igre na srecu i nikad nisam cuo da je kuca pukla pos uslovom da nije prevarena od nekog kockara.
A bas je posebna prica i najjmanje istrazen organ.A igra uma u snovima simbolika i promena simbolike je posebna prica koja mi i nije bas najjasnija al mi je bas interesantna za analizu iniciranih snova kao i za prekogniciju.
Simbolika je posebna tema. Ne znači da ako je za većinu jedan simbol nešto, da je za sve isti. Ali opet, simbolika je veoma složena tema....

Drugacija je kuća kocke, i državna lutrija. Iako se generalno slažem, da je kocka napravljena da onaj koji ti daje da se kockaš uvek u prednosti (osim možda sportskog kladjenja, ali opet, tu igra glavnu ulogu pohlepa)....

prikognicija ne postoji,nije moguća...samo je naše mozgove evolucija izdrilovala da povezuju stvari i koje jesu a i koje nisu stvarno povezane za svaki slučaj...preživljavanje nam je zavisilo od toga da li možemo da prepoznamo uzrok nečega ili bar znakove da će se nešto desiti ili ne...samo što to nije nešto što možemo 100% tačno da radimo,često povezujemo stvari koje nisu povezane,kao na primer nešto što smo sanjali sa nečim što se desilo posle toga iako nema veze jedno s drugim samo zato što deluje kao da bi moglo da ima veze pa za svaki slučaj povezujemo

Poslednja izmena:
A tek kad se razigra... ali to je druga tema.

Da, dešava se da si u sinhronizaciji sa svetom oko sebe, čudno izgleda ali se navikneš..Naravno ako uspeš da uvidiš to, pošto neki samo igraju, dok ne vide i igru... Najlakše objasniti, postignut stepen shvatanja sveta kroz svest, ili pak sudar za sudarom, vorteks sa matriksom(lični uvid sa vidom oko tebe)...

Simbolika je posebna tema. Ne znači da ako je za većinu jedan simbol nešto, da je za sve isti. Ali opet, simbolika je veoma složena tema....

Drugacija je kuća kocke, i državna lutrija. Iako se generalno slažem, da je kocka napravljena da onaj koji ti daje da se kockaš uvek u prednosti (osim možda sportskog kladjenja, ali opet, tu igra glavnu ulogu pohlepa)....
Potpuno se slazem za simboliku.Cak se i simbolika za jednu osobu menja sa godinama zivotnim iskustvima itd.Tako da se sto se mene tice sanovnici mogu baciti u vodu. Probao sam sportsko kladjenje jos 1990 godine tako da i tu na kraju krajeva uvek gube igraci.Svako moze proveriti dal je dobar u tome: Dve kante na jednoj napise kladionica a na drugoj moja kuca ,pola love u kladionicu pola u drugu kantu i na kraju godine videce koja je kanta punija love.

prikognicija ne postoji,nije moguća...samo je naše mozgove evolucija izdrilovala da povezuju stvari i koje jesu a i koje nisu stvarno povezane za svaki slučaj...preživljavanje nam je zavisilo od toga da li možemo da prepoznamo uzrok nečega,znakove da će se nešto desiti ili ne...samo što to nije nešto što možemo 100% tačno da radimo,često povezujemo stvari koje nisu povezane,kao na primer nešto što smo sanjali sa nečim što se desilo posle toga iako nema veze jedno s drugim samo zato što deluje kao da bi moglo da ima veze pa za svaki slučaj povezujemo
Interesantno razmisljanje mislite kao gledanje u solju npr kazem nesto osobi : jao vidim ti neku neku ljubav uskoro bla bla pa ona to poveze sa nekom simpatijom itd ispratimim neverbalnu komunikaciju pa idem dalje u tom smeru.Vidim da ste dobra osoba u velikim problemima ja ovo ne radim za lovu al ako zelite za vasu srecu i za vasu decu i ako ste u mogucnosti ostavite neku simbolicnu lovu za srecu a pre toga postavim ispod kugle neke vece novcanice da bi i ona isla u tom smeru:). Sta ja znam za sada verujem u prekogniciju mozda vremenom i novim saznanjima i promenim misljenje.Videcemo vreme ce pokazati svoje.

Interesantno razmisljanje mislite kao gledanje u solju npr kazem nesto osobi : jao vidim ti neku neku ljubav uskoro bla bla pa ona to poveze sa nekom simpatijom itd ispratimim neverbalnu komunikaciju pa idem dalje u tom smeru.Vidim da ste dobra osoba u velikim problemima ja ovo ne radim za lovu al ako zelite za vasu srecu i za vasu decu i ako ste u mogucnosti ostavite neku simbolicnu lovu za srecu a pre toga postavim ispod kugle neke vece novcanice da bi i ona isla u tom smeru:). Sta ja znam za sada verujem u prekogniciju mozda vremenom i novim saznanjima i promenim misljenje.Videcemo vreme ce pokazati svoje.
tu jedino vidis koliko ce para zrtva da ostavi ako podlegne sugestiji

drugi naziv za isto

Back