Preko *****

kami83

Legenda
Banovan
Poruka
62.443
Mislim na ono kada radite nesto preko krca, mada moze da se shvati i dvosmisleno :think:

Da li vam je bolje da vam neko pomogne preko kur.ca, ili da vam uopste ne pomaze?

Da li je dobar nacin da odhebete nekog da mu stavite do znanja da mu ovo pomazete preko krca?

Jedna od najboljih kovanica u srpskom jeziku :super:

Mislim na ono kada radite nesto preko krca, mada moze da se shvati i dvosmisleno :think:

Da li vam je bolje da vam neko pomogne preko kur.ca, ili da vam uopste ne pomaze?

Da li je dobar nacin da odhebete nekog da mu stavite do znanja da mu ovo pomazete preko krca?

Jedna od najboljih kovanica u srpskom jeziku :super:

U zadnje vreme sve što nije čist hedonizam moj lični radim preko krca samo da što pre završim pa da se opet posvetim onome što volem.
tako rade i svi ostali ljudi.
nemoj mi reći da se udubljuješ u nešto što te suštinski ne zanima ali formacijski su stvari nameštene tako da moraš ti da završiš
zato smo mi srbi eksperti samo za kovanice tipa preko krca, uz krc, niz krc ...

Ovo je cesta faza u razvojnom procesu mnogih forumasa. Sve je dosadno pa onda pokusavas sam da se zabavis otvarajuci teme o svakoj gluposti koja ti padne na pamet. Obicno je povezana sa suicidalnim mislima i prethodila je pretvaranju u broj mnogih nikova.

Back