Preko leba pogache

i da....niko me jos nije optuzio da sam bila bahata i da sam sa njim postupala u fazonu "moze mi se", cak naprotiv, hvalili su moju pazljivost...ali, zato bih ja imala sta da kazem za moje bivse....ovo je jedan od razloga i zasto su bivsi....previse su sebi dali za pravo......

Ne razumem pitanje, il' sam mnogo umorna ili sam mnogo rasejana ili sam mnogo svašta, ali ne razumem.. :)
To ono kao, može mi se pa ću nešto da uradim a da baš zapravo i nisam ni htela ni morala ni ništa?

Recimooo, na priiimeer, jednostavno si veca jezicara od nekoga i poklapas ga bas uvek, iako nema potrebe, nemas koristi od toga, ili
eto, skinucu joj decka iako ne znam sta bih sa njim, ali pali se na mene pa eto...

ne mora tako ekstremno,
mozda sitne stvari, kao
imam aduta i upotrebicu ga iako vec imam sve
jer me to potvrdjuje

e pa onda ne smem da postujem na ovu temu i otkrijem strasnu istinu :lol:

istina je da se svaki covek ponasa ko kreten kada mu nije dovoljno stalo...i to ne mora biti iz losih razloga..jednostavno kad ti nije stalo o mnogim stvarima ni ne razmisljas

A kad ti je previse stalo onda si kreten prema trecoj strani

o tome se radi

koliko si sposobna da ne budes kreten
misim takva vrsta

zasto uopste?
radim i ja to, ali eto uchim na forumu pa me interesuje uSporedba...

kad ti je previse stalo onda si kreten prema sebi...istina je da sam mnogo cesce to :)

ali eto ucim da ne budem...ni prema jednoj strani...valjda cu nekad nauciti :lol:

Recimooo, na priiimeer, jednostavno si veca jezicara od nekoga i poklapas ga bas uvek, iako nema potrebe, nemas koristi od toga, ili
eto, skinucu joj decka iako ne znam sta bih sa njim, ali pali se na mene pa eto...

ne mora tako ekstremno,
mozda sitne stvari, kao
imam aduta i upotrebicu ga iako vec imam sve
jer me to potvrdjuje

Aha, i mislila sam da si na tako nešto mislio :)
Pa ne.. ne radim tj. bar se trudim.. i mislim da je to bahatost i bezobrazno i i svašta još nešto.. i tako...
Ta ljudska potreba da budemo bolji, uvek bolji, i to je jedan od oblika... jer neko će se truditi da ima bolja kola, bolji telefon, skuplje cipelice, krpice, živeće u garsonjeri u centru grada samo zato što je to statusni simbol... pretpostavljam da je to ljudska potreba za nadmetanjem i težnja da se bude bolji... sad, naravno, neko će izumeti lek koji će spasiti nekoliko hiljada ljudi, neko će napisati pesmu samo jednoj osobi ali će ta pesma zauvek promeniti nečiji život, a neko će kupiti bolja kola ili poklopiti nekog u razgovoru iako ne mora i bar na trenutak će njegov život imati neki značaj....
Kakvi smo mi i kako se ponašamo.. sve zavisi od afiniteta... prosto... i uvek možemo da biramo kakvi ćemo biti... i sve zavisi od nas samih..

Back