Prekinut meč ! Igrači PSŽ-a i Bašakšehira otišli s terena zbog sudije "rasiste"

Bari'91

Poznat
Poruka
7.855
https://www.mozzartsport.com/fudbal...ra-otisli-s-terena-zbog-sudije-rasiste/372881

Znaci ustanem skuvam kafu...I uz kafu "fix" dnevne doze fudbala....
Zamalo me slog nije strefiio...dokle ide ovaj teror politicke korektnosti....jedva cekam da vidim koja ce gnjida od fudbalera da se oglasi i podrzi ovo i glumi moralistu...
Dok ovome jadniku rumunu unistavaju karijeru jadan cojek posle ovoga...ce u najbolju ruku morati na baustelu u Njemacku...a bas se nadam da ce neko imati cojstva imalo u sebi od profesionalnih igraca sudija i stati u zastitu coveka....

oni se medjusobno nazivaju onako kako im smeta da ih pripadnik druge boje koze nazove

meni je to ogranicavanje slobode govora

posebno zato sto sama izjava ne oznacava osecanja, pa da kaze * mrzi me*

jer jednostavno kad hoces da izdvojis nekoga najlakse je po najociglednijoj osobini koja ga izdvaja

pa ako imas 5 belca od kojih jedan ima dugu kosu a ostali kratku kazaces * onaj kosmati*

ako je jedan celav a ostali nisu kazeces * onaj celavi*

optuzba za rasizam se zloupotrebljava i banalizuje , otisla je u krajnost

kao uostalom i vecina drugih prava

Od kada je počela ova "black lives matter" budalaština ja crnce očima ne mogu da gledam. Pazi, "black" lives matter se zove kampanja. A neko im se obrati sa "black" ili "negru" kao ovaj sudija u ovom slučaju i onda je to rasizam!?!?!?
Pa ko koga tu iebe. Najgore što su tom bljutavom propagandom totalno ljudima ispali mozgove, maksimalno uvukli u sport politiku, crnačku i LGBT propagandu i napravili sport tako reći negledljiv.

IMG-8bfdb0dbda649bbe6165f48a1b3ccae3-V.jpg

Oglasio se i "traženi" Rumun!

Sinoć smo videli neverovatne scene na stadionu PSŽ.

Meč između francuskog kluba i Bašakšehira je potrajao svega petnaestak minuta, kada je usledio prekid. Ispostavilo se da je četvrti sudija Koltesku uvredi asistenta tima iz Istanbula Veba rečima "negro". Odmah je napravljena gužva, sa klupe turskog tima mogli smo da čujemo povike poput "u mojoj zemlji Rumune zove ciganima, ali to nije u redu".

Suma sumarum meč je prekinut, odigraće se večeras od 18:55h, PSŽ ima šansu da pobedom overi plasman za pozicije broj jedan.

Danas se oglasio i rumunski sudija.

"Samo pokušavam da budem dobar. Neću čitati nikakve novine ovih dana. Svako ko me zna zna da nisam rasista! Makar se nadam da znaju", izjavio je Koltesku.

Bio kriv ili ne, rumunski sudija je završio sa evropskim takmičenjima. Usledilo je i izvinjenje od rumunskog ministarstva za sport, cela situacija je poprimila ogromne dimenzije.

Preokret, Rumuni otkrili nove informacije o incidentu u Parizu - da li smo svi bili u zabludi?

Iako se ceo svet obrušio na rumunskog arbitra Sebastijana Kolteskua zbog izgovorenih reči na račun Pjera Veboa, mediji u zemlji našeg istočnog suseda donose nove informacije.

Prema tvrdnjama rumunskog novinara Emanuela Rošua, da rasistički ispad nije bio u režiji Kolteskua nego Oktavijana Sovrea, pomoćnog sudije na sinoćnjem duelu.

Isti izvor dodaje da je Vebo sudijsku ekipu iz Rumunije nazivao "ciganima", što bi ukoliko se potvrdi moglo da ima posledice za člana stručnog štaba turskog kluba.

Dodaje se da Koltesku sigurno nije izgovorio reči koje je ceo svet čuo.

Podsetimo, zbog nemilog incidenta na Parku prinečva oba tima sa napustila teren, meč je okončan tek dan kasnije.

Videćemo da li će UEFA razmotriti nove informacije iz Rumunije budući da prema poslednjim najavama Kolteskua može da očekuje najmanje 10 mečeva suspenzije.

Подршка за Румуна, неће ваљда највећи расисти да прописују шта је расизам а шта није.
Капирам да је рекао да главни судија да црвени неком белцу то не би био расизам.

Idu dotle da je Sol Kempbel izjavio da bi Klop i Gvardiola odavno u svojim klubovima dobili otkaze da nisu belci. Pa onaj crnja što je optužio saigrača da mu nije dodao loptu zato što je rasista. Pa kao kako to da nijedan trener u Premijer ligi nije crnac... Da ne pominjem NBA koji sam prestao da gledam od kad su počeli sa ovim crnačkim proseravanjima.

Back