- Poruka
- 23.504
OK! Zakopavamo ratne sekir!. Pojasnili smo neke stvari. Dodji na FK Krstaricu da popusimoulu mira
Tamo se jako dobro druzimo. A Tab mi ne odgovori zasto i njega nema na toj temi!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok, prebacujemo temu na FK Krstarica. Popusi se ...lula mira i idemo dalje. U spijunskoj aktivnosti (koju vodi teresa) mi kao agenti obilazimo razne teme i provociramo. Kada se "ulovi" zrtva pocinjuFLUID:Evo čitam vas redovno i ne mogu da verujem da mi uskraćujete užitak proučavanja huligana i policije. :-D
Nasi su univerzalni sportisti. Ima ih i na kosarci, nemoj da ti ih nabrajam. Kada nas posetis na FK Krstarici, sve ce ti biti jasno. Funkcije u navijackom taboru imas automatski. Iskustvo sa zandarmerijom ti je bogato pa ces kod nas biti od velike koristi oko SPRECAVANJA ULASKA ZANDARMERIJI na nase utakmice.Tokan:Heh, pa fudbal meni nije jaca strana, kosarka mi je nekako bliza, ali eto pokusacu da se ukljucim i tuAli cim se to funkcija neka nudi, onda cu da razmislim
a i trebalo bi neko i da ostane na kosarci, za fudbal ce uvek da bude naroda.
v.v.ilic:Nasi su univerzalni sportisti. Ima ih i na kosarci, nemoj da ti ih nabrajam. Kada nas posetis na FK Krstarici, sve ce ti biti jasno. Funkcije u navijackom taboru imas automatski. Iskustvo sa zandarmerijom ti je bogato pa ces kod nas biti od velike koristi oko SPRECAVANJA ULASKA ZANDARMERIJI na nase utakmice.![]()