PREKINUT DERBI!!!!

e, konacno...
ajde ja cu sad da popijem jos jedan dzin-tonik, pa na spavanje, a sto se tice fk krstarice - sutra...

edit:
bilo je svakakvih uvreda sa moje strane, ko se osetio povredjenim ili uvredjenim - izvinjenje...

FLUID:
Evo čitam vas redovno i ne mogu da verujem da mi uskraćujete užitak proučavanja huligana i policije. :-D
Jok, prebacujemo temu na FK Krstarica. Popusi se ...lula mira i idemo dalje. U spijunskoj aktivnosti (koju vodi teresa) mi kao agenti obilazimo razne teme i provociramo. Kada se "ulovi" zrtva pocinju :D tabanlije:lol:

Ilicu naopako, spavas samo 6 sati, verovatno i manje, kako izdzavas :D , slazem se i ja da je vreme da se zavrsi ova prica, svako je izneo svoje argumenta i misljenja, neko nije bas odgovarao ;) al sta da se radi. Verovatno je drugima sa strane, bilo smesno da citaju nase rasprave, al zato i forum sluzi. :)

@tokan
Ja sam ti nesto kao dezurni na Krstarici ovih dana. Spavam malo, je..dem mnogo,malo treniram i vidis, kao posledicu imam zaglavljenje na vratima kupatila.
Jeli a da te pitam: Sto tebe nema na FK Krstarici?
Hajde preseli se, uzimamo te odmah u rukovodstvo navijacke sekcije. Dodji da se dogovorimo.:D, :lol:

Heh, pa fudbal meni nije jaca strana, kosarka mi je nekako bliza, ali eto pokusacu da se ukljucim i tu :) Ali cim se to funkcija neka nudi, onda cu da razmislim :D a i trebalo bi neko i da ostane na kosarci, za fudbal ce uvek da bude naroda.

Tokan:
Heh, pa fudbal meni nije jaca strana, kosarka mi je nekako bliza, ali eto pokusacu da se ukljucim i tu :) Ali cim se to funkcija neka nudi, onda cu da razmislim :D a i trebalo bi neko i da ostane na kosarci, za fudbal ce uvek da bude naroda.
Nasi su univerzalni sportisti. Ima ih i na kosarci, nemoj da ti ih nabrajam. Kada nas posetis na FK Krstarici, sve ce ti biti jasno. Funkcije u navijackom taboru imas automatski. Iskustvo sa zandarmerijom ti je bogato pa ces kod nas biti od velike koristi oko SPRECAVANJA ULASKA ZANDARMERIJI na nase utakmice. :D

v.v.ilic:
Nasi su univerzalni sportisti. Ima ih i na kosarci, nemoj da ti ih nabrajam. Kada nas posetis na FK Krstarici, sve ce ti biti jasno. Funkcije u navijackom taboru imas automatski. Iskustvo sa zandarmerijom ti je bogato pa ces kod nas biti od velike koristi oko SPRECAVANJA ULASKA ZANDARMERIJI na nase utakmice. :D

Hehe, moze. Prikljucicu se vasoj plemenitoj akciji :) Odgovorna je to funkcija, ali sve za majku Krstaricu :D, prikljucicu vam se uskoro :) Hvala na pozivu.

Back