Lichka kokoshka
Zainteresovan član
- Poruka
- 291
Za mene je to ubistvo osim ako nije rezultat silovanja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za mene je to ubistvo osim ako nije rezultat silovanja.![]()
citao sam odavno da je jedna zrtva silovanja rodila dete samo zato sto je taj silovatelj bio lep.
Jednostavno pitanje:
Za ili protiv abortusa, i naravno zasto?
Od nastanka civilizacije u svim ratovima i nesrecama na planeti zemlji, nije poginulo ili pobijeno toliko ljudi, koliko je ubijeno ( odstranjeno ) abortusom u poslednjih 20 godina.
Jednostavno pitanje:
Od nastanka civilizacije u svim ratovima i nesrecama na planeti zemlji, nije poginulo ili pobijeno toliko ljudi, koliko je ubijeno ( odstranjeno ) abortusom u poslednjih 20 godina.
Protiv.Danas Rumunija ne bi ni u bajci imala 20 miliona stanovnika da Čaušesku nije rigorozno zabranio slobodne abortuse a porodicama koje su imale manje od troje dece uveo ekstra porez.Kontroverzan potez,sa obzirom na bedu u kojoj je bila tadašnja Rumunija ali na duge staze se isplatilo.Doduše,Čauš je takođe zabranio i kondome u slobodnoj prodaji pa su ih naši jugovići valjali zajedno sa vegetom,na granici ali to je već druga tema.Znači - protiv abortusa.Jednostavno pitanje:
Људи се стресају од свега и свачега, то дете није криво ни за шта. Као кад би један лик напао другог лика на улици и опљачкао га, па онда овај опљачкани због тога што је бесан нападне трећег лика у пролазу и опљачка јер је он опљачкан. У случају силовање-абортус, криви су и силоватељ и жена која абортира. Силоватељ јер је извршио гнусно дело, а жена јер је убила једну особу која је потпуно недужна.
Осим тога, може то дете да даа на усвајање ако се стреса сваки пут кад га погледа.
Lako je pricati u tudje ime, sve moze ako su drugi u pitanju. Treba covek poci od sebe, kako bi mi reagovali da nam sutra neki manijak siluje maloletno dete, pa treba zarad licnih ubedjenja naterati svoje dete da i pod tim okolnostima rodi dete. Nije sve tako crno-belo, a i ljudi su cesto veliki licemeri, toliko rodjene dece na ovom svetu umire od gladi i zedji i niko se ne seti da im pomogne a kamoli da ih usvoji, ali zato vrlo rado drzimo predavanjima drugima kako i na koji nacin treba da vode svoje zivote.
Jednostavno pitanje:
Izriciti sam protivnik. Cist dokaz je to sto sam sa tek napunjenih 17 rodila dete iako su me svi, od najblizih do doktora nagovarali na abortus. Zena treba dete da stiti, a ne da ga ubije! Na stranu to sto kada vec krenes da jedes ..., treba da ih i progutas.
Mislim da su muskarci u ovoj situaciji uskraceni jer se zene busaju u grudi kako je to njihovo telo i mogu da rade sta hoce. A sta sa onim koji bi bio savrsen tata a ona nme zeli dete!? Da se ja pitam, iima da ga rodi. Mislim, u svakoj opciji sam na strani detetaMoze biti drugi Nikola Tesla, moze biti monstrum... ali su najvece sanse da ce biti neko ko ce umeti da se smeje i raduje zivotu. I podari novi
![]()
Ko ce hraniti to dete? Nezaposleni roditelji?
Gde ce ziveti? Na ulici?
Lako je nesto reci a mnogo je teze svojim rukama uraditi i ne zavisiti od drugih godinama.
Mnoge zene abortiraju jer nemaju od cega da hrane decu i nemaju gde da usele tu decu, zar je malo nezaposlene omladine?
Malo fer pleja i zenske solidarnosti ne bi bilo na odmet.
Ko ce hraniti to dete? Nezaposleni roditelji?
Gde ce ziveti? Na ulici?
Lako je nesto reci a mnogo je teze svojim rukama uraditi i ne zavisiti od drugih godinama.
Mnoge zene abortiraju jer nemaju od cega da hrane decu i nemaju gde da usele tu decu, zar je malo nezaposlene omladine?
Malo fer pleja i zenske solidarnosti ne bi bilo na odmet.
Jednostavno pitanje:
Dosta cesto je to nacin da se izbegne veca patnja i znatno teze posledice.
Za mene je to ubistvo osim ako nije rezultat silovanja.![]()