Prekid trudnoce

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Jednostavno pitanje:
Za ili protiv abortusa, i naravno zasto?
Od nastanka civilizacije u svim ratovima i nesrecama na planeti zemlji, nije poginulo ili pobijeno toliko ljudi, koliko je ubijeno ( odstranjeno ) abortusom u poslednjih 20 godina.

protiv.osim ako se ne radi o bolesti ili silovanju.volim decu,volim bebe i znam da bi me tako nesto proganjalo citavog zivota.mislim da ne bih mogla da zivim sa takvim osecajem krivice
lupam,mogla bih da zivim,al bi me strasno unesrecilo
ja nisam protiv toga da zena ako nema partnera za citav zivot rodi dete.ne znaci da su sve kompletne porodice zdrave i sretne

Има ситуација када је абортус много бољи избор.

Треба да постоји као могућност.

Али не као контрацептивно средство.

A na žalost najčešće ja taj slučaj :roll: .....

На жалост, да.

И то жена које нису ни затуцане, ни глупе, ни сиромашне...

Да не поверујеш.

Мада испада да су све то када је реч о примени контрацепције.

za naravno
al kad je opravdan a ne kontracepcija
a po meni je opravdan i kad se redovno i sigurno krešeš al ti se omakne tipa na uzorku 1/1000
al kod nas je to ono neće on da vakumira svoj prut kulena

Izriciti sam protivnik. Cist dokaz je to sto sam sa tek napunjenih 17 rodila dete iako su me svi, od najblizih do doktora nagovarali na abortus. Zena treba dete da stiti, a ne da ga ubije! Na stranu to sto kada vec krenes da jedes ..., treba da ih i progutas.
Mislim da su muskarci u ovoj situaciji uskraceni jer se zene busaju u grudi kako je to njihovo telo i mogu da rade sta hoce. A sta sa onim koji bi bio savrsen tata a ona nme zeli dete!? Da se ja pitam, iima da ga rodi. Mislim, u svakoj opciji sam na strani deteta :heart: Moze biti drugi Nikola Tesla, moze biti monstrum... ali su najvece sanse da ce biti neko ko ce umeti da se smeje i raduje zivotu. I podari novi :)

Jednostavno pitanje:
Od nastanka civilizacije u svim ratovima i nesrecama na planeti zemlji, nije poginulo ili pobijeno toliko ljudi, koliko je ubijeno ( odstranjeno ) abortusom u poslednjih 20 godina.

Imamo već previše kretena u zemlji a sve je to posledica neplaniranih trudnoća.
Onda sledi neplanirani brak u kojem stasavaju neplanska deca i na kraju imamo neplansko / divlje društvo.

Ma kiretirajte se što češće drage dame, ali još bolje da koristite kondome pa neće trebati ni kiretaža.
Decu ne "planirajte" preko bušnih kondoma i ostalih forica, nego ih planirajte u dogovoru sa "izvođačem radova" pa ćete imati i stabilnije brakove, lepši život i bolju decu.

Jednostavno pitanje:

Za - zrtve silovanja, medicinski razlozi, neplanirane trudnoce. Ne - kontraceptivno sredstvo.

Jednostavno pitanje:

ukoliko osoba proceni da nije povoljan trenutak za rađanje deteta - da

Hvala.

Izriciti sam protivnik. Cist dokaz je to sto sam sa tek napunjenih 17 rodila dete iako su me svi, od najblizih do doktora nagovarali na abortus. Zena treba dete da stiti, a ne da ga ubije! Na stranu to sto kada vec krenes da jedes ..., treba da ih i progutas.
Mislim da su muskarci u ovoj situaciji uskraceni jer se zene busaju u grudi kako je to njihovo telo i mogu da rade sta hoce. A sta sa onim koji bi bio savrsen tata a ona nme zeli dete!? Da se ja pitam, iima da ga rodi. Mislim, u svakoj opciji sam na strani deteta :heart: Moze biti drugi Nikola Tesla, moze biti monstrum... ali su najvece sanse da ce biti neko ko ce umeti da se smeje i raduje zivotu. I podari novi :)

Ja sam nekako misljenja da su u vecini muskarci inicijatori abortusa ali ima ovakvi slucajeva.Jednoj takvoj situaciji sam,tako reci,prisustvovao.Jako sebicno u oba slucaja.

Naravno al* npr.pukne kondom.Hajde da ne ulazimo u to koliko je rizicno koristiti koje kondome a nemas uvek Dureks klasik pri ruci ili neki tako dobar.

E kad bi se deca tako lako pravila, treba tu dosta puknutih kondoma :lol: ... Ne kažem da ne može da se desi, ali mislim da je najveći broj neželjenih trudnoća rezultat totalne indolencije po pitanju kontracepcije :aha:

Hvala.

Ja sam nekako misljenja da su u vecini muskarci inicijatori abortusa ali ima ovakvi slucajeva.Jednoj takvoj situaciji sam,tako reci,prisustvovao.Jako sebicno u oba slucaja.
pa i jesu...ne čuvaju im se deca, ne vezuje im se za tu ženu...pa što si onda koj moj ****** jebbo bez zaštite :dash:
odma bi mu muda oceko

- - - - - - - - - -

E kad bi se deca tako lako pravila, treba tu dosta puknutih kondoma :lol: ... Ne kažem da ne može da se desi, ali mislim da je najveći broj neželjenih trudnoća rezultat totalne indolencije po pitanju kontracepcije :aha:

čega ? :eek:

Back