november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..lako je, makice, shta, teze je kako.. 
..a josh teze ostati dosledan..

..a josh teze ostati dosledan..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam skorpija
Tema: Ja sam opterecena odgojem, stalno pricam naucicu V ovo i ono, ovo ne sme da radi.. Onda i mm masta samnom naucicemo je da ne bude kao nekonevaljalodete ..
Svesna sam da nmg neke stvari da promenim...ali trudicu se da joj usadim neke vrednosti koje smatram da treba da ima.
Odgoj dece.
Da li se preispitujete?
Koliko cesto?
Cime se vodite?
Da li se menjate?
Smatrate li da ste uspesni u roditeljstvu ili mislite da ste pravili I greske?
Pod uspesan smatram da si ostao dosledan svojim stavovima ili se bar trudis.Stalno se preispitujem.
Vodim se svojim zivotnim stavovima.
Ziv covek se menja s godinama, tj sa iskustvom.
Moras definisati sta znaci- uspesan roditelj? Nekom je uspeh ovo nekom ono.... I da, pravila sam geske i verovatno cu ih jos praviti, iako imam troje dece, uvek me iznenade nekom novom situacijom.
Odgoj dece.
Da li se preispitujete?
Koliko cesto?
Cime se vodite?
Da li se menjate?
Moje dete je isuvise malo da bih se preispitivala.
Radim po osecaju i nahodjenju sa idejom da od njega napravim srecnog i postenog coveka, pa sta bude![]()
Kažu do 3 godina starosti, negde pročitah, kako tada usmeriš dete, tako je, posle nema mnogo korigovanja ... zato nemojte previše da razmazite svoju decu.
Odgoj dece.
Da li se preispitujete?
Koliko cesto?
Cime se vodite?
Da li se menjate?
Kažu do 3 godina starosti, negde pročitah, kako tada usmeriš dete, tako je, posle nema mnogo korigovanja ... zato nemojte previše da razmazite svoju decu.
Ako je tako... ja imam jos 3 meseca...
A po svemu sudeci... mogu odmah da skocim s mosta![]()
Da ih razmazite do besvesti! Oni to zasluzuju.
Jeste. Sa vremena na vreme se preispitujem. U principu najvise imamo brige zbog druge dece i njihovog uticaja, a ne zbog samog naseg deteta.
Stariji sin je imao nekog loseg druga i stalno je bio frustriran i istresao se na nama u kuci. Ovde sam se i zalila da sam zrtva njegovog izivljavanja... Mladji sin ga je izbegavao i svasta..uzas!
Mislim treba da manje brinem za njih, stvarno su super decaci. Mislim da treba manje da ih kontrolisem i da se bavim sobom umesto njima, ali da drzim dobro oci otvorene ako opet neko pocne da ga frustrira da reagujem ranije i da porazgovaramo o tome sta jeste i sta nije okej ponasanje za drugara.
- - - - - - - - - -
Da ih razmazite do besvesti! Oni to zasluzuju.
Нико не заслужује да буде размажен до бесвести.
Сем његових родитеља да им пије крв до краја живота.
juce sam s mirom malog bude iskomentarisala neke lose osobine mog starijeg deteta.
sestra kaze>p[itam se da l cu ja ikad moci tako
zamislila sam se..
ne preispitujem se vise.
tacno znam kad sam nestrpljiva, kad sam povrsna, kad sam lenja..
tacno znam kad sam sjajna majka
ne patim vise sto oni nisu bolji, ne patim sto ja nisam bolja
trudim se da budem bolja. trudim se da njim usmerim..
a oni su sustinski ok..obojica..
divan je to osecaj kad gledash svoju decu, i vidish da imaju jedan temelj koji nikad i nista ne moze razbiti..
sve ostalo je nadogradnja.
Pa ili si ga razmazio ili ga nisi razmazio nema tu previse.
Ja verujem u mazenje, mazenja nikad previse, u bezuslovnu podrsku u to da das najbolje od sebe
da licnim primerom pokazes, da budes osoba od poverenja ...