Pregrijavanje kompjutera

RejhanB

Početnik
Poruka
2
Pozdrav svima, novi sam na ovom forumu.

Imam problem kao sto procitaste, sa pregrijavanjem kompjutera. Igram PUBG, PUBG Mobile na emulatoru, ne pregrijava se. Kada igram COD Warzone, kompjuter se bas pregrijava. Otvorio sam staklo kuleri rade perfektno. Testirao sam ih... Sta bi ste mi Vi preporucili da odradim? Ima li neko rjesenje? Mozda bolje hladjenje?

Hvala unaprijed. Pozdrav!

Procesor: i3 8100 3.6ghz quad-core
Ram: 12GB (1x8, 1x4)
Gpu: Radeon RX 580 (4GB)

Prilozi

• 112E90ED-7CC8-43D6-962E-8EB877A0EBB2.jpeg
    112E90ED-7CC8-43D6-962E-8EB877A0EBB2.jpeg
    115,3 KB · Pregleda: 22
Procesor: i3 8100 3.6ghz quad-core
Ram: 12GB (1x8, 1x4)
Gpu: Radeon RX 580 (4GB)
1. Detaljno sve poskidas, ocistis, zamenis termalnu pastu ako nisi dugo, izduvas PAŽLJIVO prašinu
2. Ubacš bar još 2 ventilatora možda i 3'jedan napred, jedna nazad i jedan gore.
3, Pažljivo u BIOSU proveriš podešavanja' voltaže i sve ostalo.
4. Namestiš na default pa kreneš da podižeš podešavanja postepeno'i PRATIŠ. posle svakog koraka gore'pusti AIDA XTREME 64 ili Prime 95'i gledaj temperature. Ne znam koji je MAX za taj procesor ali mislim da je preko 65'70 mnogo. Ta graficka isto zavisi od pšroizvođača isto zna biti vruća.

Не треба паста да се дира. Погледај док CPU вентилатор не ради, да ли испод њега има прашине у самом хладњаку?
Како се прегрева, које температуре?

Не треба паста да се дира. Погледај док CPU вентилатор не ради, да ли испод њега има прашине у самом хладњаку?
Како се прегрева, које температуре?
To da li pasta treba da se dira ili ne-ne znamo dok se ne zna kad je stavljena, i dok se ne rasturi sve. Jer zavisi kakva je pasta, kako je aplicirana, itd.itd. Losije paste se skore budu kao zvaka.

To da li pasta treba da se dira ili ne-ne znamo dok se ne zna kad je stavljena, i dok se ne rasturi sve. Jer zavisi kakva je pasta, kako je aplicirana, itd.itd. Losije paste se skore budu kao zvaka.
То буде после много година. Тешко да је аплицирана лоше, неко је само притиснуо cooler на процесор и кликнуо.

То буде после много година. Тешко да је аплицирана лоше, неко је само притиснуо cooler на процесор и кликнуо.
Opet cu reci isto ali drugim recima-ZAVISI od mnogo toga da li ce i KAD to da se desi. Prvo kakva je pasta, drugo KAKO je stavljena, kakav je cooler, kakvo je hladjenje genelrano u kompu, itd.

Back