Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.081
Da li možete da podelite tabelu u kojoj su prikazane reputacije koje dobijamo na dva dela i da u tom drugom delu možemo da vidimo one reputacije koje smo mi dali drugima?
Hvala
Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo o preostalim reputacijama nije lose... Ovo za vreme resetovanja nisam siguran koliko bi bilo jasno... Na primer, ako podelis tri reputacije ujutro, a preostale cetiri uvece... Sta je vreme resetovanja? Sledeceg jutra ces imati ponovo tri na raspolaganju, a preostalih cetiri ces imati tek uvece... Ne postoji jedinstveno vreme resetovanja...
Spisak podeljenih reputacija mi se ne cini svrsishodnim... Ne vodim racuna kome dajem reputacije, pa me to ni ne zanima... Sta bi time konkretno dobili... Spisak primljenih reputacija je povecan sa prvobitnih deset na sadasnjih dvadeset... Ko je vise godina na forumu, dobio je na hiljade reputacija... Sta bi opet konkretno imao od tog spiska... Spisak sluzi da se vidi ko te je nagradio poenima u poslednjih par dana... Pa za slucaj da nisi tih par dana na forumu, da mozes da vidis te poena... Da li je 20 dovoljno ili bi moglo da bude i 50, to je drugo pitanje... Ali, kompletan spisak je samo pretrpavanje profila...
Naravno, ovo je moj stav, ne i stav administracije...![]()
Primetila sam da kod mene i svih forumaša cifre reputacione moći kakve smo mi navikli sveli ste na tri cifre? Vidim nema obaveštenje. Šta se dešava?
tab503:Postovani posetioci,
Kao sto ste primetili doslo je do manjih izmena vezanih za reputaciju, tacnije za reputacionu moc.
Reputaciona moc je kolicina poena koju dajete prilikom davanja reputacije nekom korisniku.
Sobzirom da su neki korisnici dosli do maksimuma koji mogu da imaju bili smo primorani da izmenimo koeficijent racunanja reputacione moci.
Ono sta je za Vas najbitnije sam odnos poena izmedju korisnika je ostao isti, jedino sto su cifre nesto manje jer smo koristili drugi kolicnik u formuli racunanja reputacione moci.
Jos jedna izmena koja je ovom prilikom uradjena je da od danas umesto 7 mozete dati 10 reputacija dnevno.