marina.c
Veoma poznat
- Poruka
- 10.759
једна моја "пријатељица" је пре него што је имала било каква лична искуства са педијатром у њиховом дому здравља одлучила да иде код приватника, јер је чула да су лекари тамо "лоши"
мислим, капирам ја зашто се људи одлучују за приватника (иако је то мени сулудо, јер ипак се од моје плате одваја за здравствено!!!), али ми је њен потез личио на чисти снобизам!
ја генерално лекаре не волим, и гледам да немам посла са њима, али сам сасвим задовољна нашим педијатром... сметају ми неке организационе глупости, али то није у њеном домену, али однос према детету и мени као родитељу је сасвим ОК! и не могу схватити како се неко одлучи за педијатрију, а да не воли децу! (а има и таквих!!!) и такви прегледају децу као на траци...
I ja generalno policajce ne volim, i gledam da nemam posla s njima...
Bože, a ko voli lekare??! (ti misliš da ja volim lekare??! Ne, volim jednog zato što mi je dever, drugog zato što mi je najbolji prijatelj , jednu zato što mi je najbolja prijateljica...Kao lekare ih uopšte ne volim!). Pa, šta misliš- da lekari vole pacijente??! Znaš šta ja kažem mojim pacijentima?! Citiram samu sebe:Vi mislite da lekari vole pacijente??! Ne vole. Lekari bi voleli da samo sede i za to primaju platu.Jer znate šta bi to značilo:da su svi zdravi i da nemaju potrebu da odu kod lekara...
Dakle...loše si formulisala ono napred.Izvini, ne bih više jer ne zelim da opravdavam lekarsku branšu ( a ima nas svakakvih, znam) ali ne želim i da dovedem sebe u situaciju da je napadam tamo gde stvarno nije tako kako ponekad izgleda iz ugla pacijenta.
P.S. Jednom ću otvoriti temu o fruzerkama... kako one otaljavaju svoj posao a debelooooo im plaćam(o)...Ili o šalterskim službenicama- neljubazne su i polupismene a može im se...Ili o majtorima (tu ću u pomoć pozvati Mirku!), fušare a naplaćuju dobro...
Šta mi je ovo trebalo??!