Preferencije!!!

lav607:
guda:
Najnoviji losion za opadanje kose "Steffan"! OK - donosim u malim dozama :wink: :lol: :lol: :lol:

Mada me je Steffa zvao veceras da svratim..kaze navatao neku forumasicu......i kao obavezno moram i ja da dodjem.....kaze to joj zelja odavno.....tako da moram coveku da ucinim..... :roll:

NE! NE! NE! Steff je naivan, navucice te na pogresan korak.... Pesma njegovog zivota je "...ucini bar jedan pogresan korak...." :lol: :lol: :lol:

guda:
lav607:
guda:
Najnoviji losion za opadanje kose "Steffan"! OK - donosim u malim dozama :wink: :lol: :lol: :lol:

Mada me je Steffa zvao veceras da svratim..kaze navatao neku forumasicu......i kao obavezno moram i ja da dodjem.....kaze to joj zelja odavno.....tako da moram coveku da ucinim..... :roll:

NE! NE! NE! Steff je naivan, navucice te na pogresan korak.... Pesma njegovog zivota je "...ucini bar jedan pogresan korak...." :lol: :lol: :lol:

Ko bi reko a deluje tako pristojan mladic... :?: :wink:

guda:
...pa vise je pristojan, nego mladic hehehehehehe :twisted: :P :lol:

...nego, kakvu pozu bese volis? Mislim sex, osim uz pomoc kasike? :P :lol: :lol:

Da li ti uposte na tom tvom digitronu mozes da vidis ove fotke.....
9.jpg

guda:
na zalost ne vidim slike :cry: Steff mi dao krsa od digitrona... nanu li...naninu :lol: Zato ti kazem - ne veruj nikome ko u svom nazivu ima ..ff.. uff...

OK,onda cu morati slikovito da ti opisem......ma daj sta se folirs ti kao ne znas sta ja volim.....
A pre neko vece rece da mi je tvoja sibica bila sve ove godine u meni gde bi mi bio kraj.....misli znaju svi za nas pa sta..... :?:

:lol: :lol: :lol: Sta bi - nisu se cice probudile, pa ih mamis? hehehehehe nece da moze - NE DAM LAVA da se zna i na ovom topiku :wink: :lol: :lol: :lol:

...pa neka znaju, mi nemamo sta da krijemo :wink: :lol: :lol: :lol:

Ma ne znam koji najvise volis od svih koje smo probali u poslednja dva dana... bilo je puno toga, pa ne mogu sve da zapamtim :wink: :wink: :P

guda:
:lol: :lol: :lol: Sta bi - nisu se cice probudile, pa ih mamis? hehehehehe nece da moze - NE DAM LAVA da se zna i na ovom topiku :wink: :lol: :lol: :lol:

...pa neka znaju, mi nemamo sta da krijemo :wink: :lol: :lol: :lol:

Ma ne znam koji najvise volis od svih koje smo probali u poslednja dva dana... bilo je puno toga, pa ne mogu sve da zapamtim :wink: :wink: :P

Ono sto smo radili na mojoj terasi dok je ona gomila ljudi porolazila Bulevarom.....znas sad... :wink:

aaaaaaaaa znaci pali te namestanje TV antete... mislim da antena igra znacajnu ulogu... :wink: :lol: To mu dodje kao substitucija za escajg :wink: :lol: :lol: :lol:

Znas sta - posto ja volim strast, neznost, romantiku, ljubav... jel' moze malo po mom, bez pomagala? Cisto da me mine zelja... :oops:

guda:
aaaaaaaaa znaci pali te namestanje TV antete... mislim da antena igra znacajnu ulogu... :wink: :lol: To mu dodje kao substitucija za escajg :wink: :lol: :lol: :lol:

Znas sta - posto ja volim strast, neznost, romantiku, ljubav... jel' moze malo po mom, bez pomagala? Cisto da me mine zelja... :oops:

Ok,evo da li se secas kad smo bili na Tari...u onoj brvnari kod mog druga Pece.....pa kad smo celu noc lezali pored kamina..[ne racunam sto si me terala da celo poslepodne cepam drva za isti]....pa kada sam te mazio i ceskao...dok si mi ti govorila sta najvise volis.....i kako smo se probudili....kada sam rekao da je hladno i kad si rekla da znas najbolji nacin da se zagrejemo...uh kad se samo setim....jel idemo sutra opet....da zovem Peconija da rezervisem.... :?:

...taman je prolece, laste se vracaju, pticice pocinju da cvrkucu, jos je hladno, ali suncan dan budi nas sa osmehom na licu... Zelim da ponovo osetim ljubav... celim svojim bicem... lepo je sa tobom biti ispred kamina, pored pucketave vatre... one u nama... kao i one u kaminu... Mislila sam da je brvanara na Tari zauvek ostala samo san... Toliko sam srecna! Danas je najlepsi dan! ...da.... zelim da razgorimo vatru u nama kao nekada... :oops:

Back