Preeeeedmeti

E a ja se zajebala i upisala drustveni umesto prirodnog i to samo zato sto ne volim hemiju(citaj prezirem) ali sam to shvatila kad je vec bilo kasno u trecoj godini, a sad posto sam cetvrta godina planiram da upisem ETF,pa cu morati debelo da se potrudim...
I btw nije tachno da je u Trecoj gimn. laksi drustveni:confused:,moje odeljenje ima ubedljivo najgore profesore i svi se otkidamo od ucenja dok neki na prirodnom lade jaja:twisted::twisted::twisted: sve 4 godine kao sto je neko od vas rekao---u kaficima preko puta---;-)

a sto se tice predmeta koje imam sad u 4god
omiljeni:engleski,matematika i informatika..
prezirem:filozofiju,muzicko,likovno,francuski..
ostali predmeti su ok8-)

ja sam volela engleski,latinski,psihologiju,geografiju i biologiju.ok mi je bila filozofija i socioloogija.
prezirala sam hemiju,ustav i prava gradjana (uzaludan predmet) i ruski.
smarali su me matematika i fizika...istorija posle pada rimskog carstva.:lol:

Mrzim hemiju! Mrzzzzziiiiiiiiiiiimmmmmm jeeee!!! Moja nastavnica je ochajna! Ni fakultet nije zavrshila i hoce neshto da nam objasni! Katastofa! Sutra imam kontrolni nishta nemam pojma tako da cu malo da ga odlozim ionako je od ponedeljka raspust kod nas!

Najgori:
1. HEEEEMMMIIIIJJJAAAA!!!!! :((((((
2.Fizika- nevidjeno dosadna!
3. Matematika
4. Tehnichko- nikada ga nisam uchila niti cu!
5.Biologija
6. Geografija

Najbolji:
1.Srpski :)
2. Engleski :)
3. Istorija- nastavnica mi je strava!
4. Muzichko
5. Likovno
6. Fizichko
7. France!

...ovako....
ubedljivo najsmorniji predmet : GEOGRAFIJAaaaaaaa
fizika nije posto imamo najveceg lika u skoli za profu...matu nam predaje razredna...
i BIOS je takodje malo smoren...
SRPSKI nam predaje polu-baba, smara svojim umetnickim recima...

to je to!

daaa... imamo 2 knjige, onu tupavu sonje marinkovic (crkla dabogda) i jos jednu, i pita iz obe. ma uzas. to je k'o da ucis istoriju, sve godine moras da znas, ma od reci do reci... a posebno voli da pita ono sto mi inace preskacemo kad ucimo, tj. ono tipa 'za one koji zele da znaju vise':roll:
a imam muz. sve 4 godine :cry:

ma i nasa muzicarka je looda.
da ti pet pitanja. Ako ti je sve tacno dobijes 5, ako imas malu malu greskicu 4.....a ako si nesto lupio, rekao pogresno - KECHINA (ocene 2 i 3 ne postoje)

Svashta....u mojoj shkoli postoje dve profesorke muzichog...jedna mi je predavala u prvoj a druga u drugoj godini....Obe su super.....Moralo je da se uchi, ali nijedna nije zahtevala neke detalje nego samo neke osnovne stvari....stvari koje se tichu opshte kulture....

Back