Predzadnja stanica i ujedno najduza stanica

Pa nije stetno.......moze i tako da zivi..........ali ti si u uvodnom postu pitao,da nadje neku za stalno,da se skrasi s njom..........a sad se slazes da povremeno nije lose........pa sta hoces?Uostalom onaj ko sedi kuci i skrtati pare,on je najcesce sam.........nije to stetno za njega........mada vremenom mentalno zatupi,postaje melanholik,indiferentan,neupotrebljiv,depresivac ili alkoholicar.........a kad postane impotentan onda,a sve ovo predhodno vodi u to.......onda ne znam sta da kazem.........zao mi je takvih ,eto..........:roll:

Ok, a sta ce postat ako ima zenu koja nisat ne radi i ganja ga ko vrag gresnu dusu?

Nece nista postat.:hahaha:

Bolje biti alkoholicar, nego umreti od stresa.

Ok, a sta ce postat ako ima zenu koja nisat ne radi i ganja ga ko vrag gresnu dusu?

Nece nista postat.:hahaha:

Bolje biti alkoholicar, nego umreti od stresa.

Pa koja to zena nista ne radi........danas su zene uglavnom zaposlene,a i nek nadje takvu.........koja ce da ga voli i on nju,ne da se ganjaju............
A ako je njemu bolje da bude sam i alkoholicar ,nego da se potrudi u nekoj vezi........pa to je njegov izbor..........:lol:

Pa koja to zena nista ne radi........danas su zene uglavnom zaposlene,a i nek nadje takvu.........koja ce da ga voli i on nju,ne da se ganjaju............
A ako je njemu bolje da bude sam i alkoholicar ,nego da se potrudi u nekoj vezi........pa to je njegov izbor..........:lol:

Prvi put cujem da se u vezi treba truditi?:eek:

Zar to ne ide sve samo od sebe ili ti imas vezu di se tip trudi da te voli.:confused:

Back