- Poruka
- 1.633
Da li vam se nekad desilo da predvidite nešto? Meni hiljadu puta, stalno vidim šta će se desiti u narednih 30 sekundi.
Dajte vaša iskustva!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jednom sam bio kod doktora i pomislim na jednog momka kojeg dugo nisam viđeo. Posle 15 sekundi evo ga on![]()
a to
e i to
kad zelim nekog da vidim, veruj dovoljno je samo da intenzivno mislim na tu osobu - bez greske ili je slucajno sretnem ili se javi
mislim da to ima veze sa energetskim talasima
a to
e i to
kad zelim nekog da vidim, veruj dovoljno je samo da intenzivno mislim na tu osobu - bez greske ili je slucajno sretnem ili se javi
mislim da to ima veze sa energetskim talasima
isto mi se desilo kad sam se poslednji put zacopao, išao sam peške preko novog beograda i mislio sam na nju i u gradu naletim pravo na nju, nisam mogao da verujem svojim očima
Da li vam se nekad desilo da predvidite nešto? Meni hiljadu puta, stalno vidim šta će se desiti u narednih 30 sekundi.Dajte vaša iskustva!
ma bre dajte nesto konkretno neki jack pot ,loto
Da li vam se nekad desilo da predvidite nešto? Meni hiljadu puta, stalno vidim šta će se desiti u narednih 30 sekundi.Dajte vaša iskustva!