Predviđanje

ali meni se par puta desilo da svesno prepoznam situaciju koja je vec bila
i imam osecaj kao da stojim sa strane i gledam sebe i kazem - sad ce to da bude, ovo ce ovaj da kaze, ovako ce da se zavrsi
kao da gledam reprizu necega sto se vec desilo
mnogo jak osecaj

- - - - - - - - - -

Jednom sam bio kod doktora i pomislim na jednog momka kojeg dugo nisam viđeo. Posle 15 sekundi evo ga on :D

a to
e i to
kad zelim nekog da vidim, veruj dovoljno je samo da intenzivno mislim na tu osobu - bez greske ili je slucajno sretnem ili se javi
mislim da to ima veze sa energetskim talasima

A isto tako jednom mi pade na pamet da će drug da me dira mi idemo kući (ovo prošle godine) i ja zamišljam svađu u glavi i on počne da me zadirkuje posle nekih 3, 4 minuta. Al ja pripremio dijalog u glavi i upotrebio to.

- - - - - - - - - -

a to
e i to
kad zelim nekog da vidim, veruj dovoljno je samo da intenzivno mislim na tu osobu - bez greske ili je slucajno sretnem ili se javi

Kakav trip uff

a to
e i to

isto mi se desilo kad sam se poslednji put zacopao, išao sam peške preko novog beograda i mislio sam na nju i u gradu naletim pravo na nju, nisam mogao da verujem svojim očima

Da li vam se nekad desilo da predvidite nešto? Meni hiljadu puta, stalno vidim šta će se desiti u narednih 30 sekundi. :D Dajte vaša iskustva!

Није ствар интуиције, него искуства да често предвидим малтене до детаља чак и получасовну конверзацију међу људима. Толико су шаблонизирани и самим тим предвидљиви.

А интуитивно не предвидим догађаје, али предвидим који је добар избор у многим ситуацијама. Ипак, у тренутку избора, не умем да га аргументујем јер самим тим што је интуитивно направљен, направљен је пре формулације аргумената.

Poslednja izmena:
ma bre dajte nesto konkretno neki jack pot ,loto

Ево примера: да ли да роним лево, десно или право, 'ајд десно и изроним 940 динара. Није много, али је више него што је било лево и право. И онда у гомили људи, приђем човеку интуитивно и питам да ли је изгубио паре иако није био чак ни близу. Он рекао да није и зачудио се питању, а после пола сата, пришао ми и рекао тачно колико је изгубио после куповине сладоледа сину и ја му дала изроњене паре. Није знао колико сам изронила.

Poslednja izmena:
Пример два: у некој милисекунди пре саплитања, предосетила сам да ћу се саплести о степеник (од укупно 4 степеника) и бацила све из руку и скочила да бих блаже пала. Забележено је на школској камери па кад сам погледала снимак код портира, изгледало је као да скачем намерно, а не случајно у тренутку саплитања.

nzm u snu vise puta, dve svetske nesrece u jednoj sam sanjao broj poginulih desilo se ujutro, retko sam sanjao drga iz srednje jednom posle sna se ubio posle par dana, nisam par godna bio u kontaktu sa jednim drugom i nazovem ga i cujem da nam je jedan drug iz srednje poginuo par dana pre, jednog druga nisam kontaktirao dugo resim da mu posaljem poruku kad stigne meni od njega, sanjao sam bolest koju sam posle imao, sanjao nesrecu koju sam to jutro za dlaku izbegao, sanjao sam nekog bitnog mi a nisam ga video godinama i tog jutra ga vidim, prvi san koji pamtim mi opisuje zivot i jos, tako... samo pamtim to ali se ne opterecujem i ne razmisljam, mislim da je slucajnost, ali taj pomenuti prvi san kad sma imao tri god. mi je jak poseban kao pravo predskazanje od strane neceg veceg

meni se nesto sl desilo al ne bih da pisem o tome,ai dvema osobama koje volim...u sv sl covek porazmisli msm ja ne verujem u boga ali verujem u tako neke verzije energije i sl fore..
sad da li sam u pravu ili ne, ne znam.
uvek mozes da izmialia nekonlogicko opravdanje za sve al uglavnom su sva prenategnuta...

- - - - - - - - - -

plus mozda nasannauka nije dostigla jos taj nivo da moze da registruje neke stvari al.ajd da ne tupim....

Da li vam se nekad desilo da predvidite nešto? Meni hiljadu puta, stalno vidim šta će se desiti u narednih 30 sekundi. :D Dajte vaša iskustva!

To je jako, jako neprijatno stanje
dolazi od umirućeg mozga
koji traži rešenje za svoje probleme.

Moraš znati da je za tvoje telo apsolutno neophodan kiseonik.
Ti ga ne uzimaš dovoljno - loše ti je disanje.

Preporučujem da nađeš negde knjigu TaiČi
tamo je izvanredno objašnjeno kako se diše.

Možeš potražiti pomoć i od zapadne medicine,
( kod domaćih psihijatara )
ali ti oni neće objasniti ništa
već će ti dati lekove za živce koji će te opustiti
pa ćeš ti tako opušten ponovo moći da dišeš prirodno.

Ja sam pre za uzimanje stvari u svoje ruke,
dakle za istočnjačke veštine
( nije ništa specijalno, samo se radi o dubokom i ravnomernom disanju - ali je rešenje problema !).

Ovi naši lekari samo gledaju da te stave u zavistan položaj
nažalost, kao narko dileri !

Back