Preduzetnicki poduhvat

Igor Novcic

Početnik
Poruka
3
Postovanje,
Drugari,mozete da mi pomognete oko mog seminarsko rada koji radim na faxu,tice se toga da radim biznis plan mog brenda nalik na Alienware racunare,koji se zove Betratrex racunari.Samo kazite 1 2 3 4 5 odgovor.Hvala svima unapred!

Betratrex racunar bi bio uređaj prvenstveno namenjen gejmerima High end populaciji.Cilj proizvodnje ovih racunara je da se gejmerska populacija dobije racunar koji ima maximalne performanse i stabilnost hardvera u svim igrama na trzistu.Racunar bi bio manjih dimenzija i malih potrosnji,imao bi relativno skromnu cenu u odnosu na trzisnu cenu i ona bi iznosila 499$.

Zaokružite jedan od ponuđenih odgovora

Pod pretpostavkom da da imam pristup ovom proizvodu, ja bih ga koristio/la.
1. U potpunosti se slažem
2. Slažem se
3. Niti se slažem, niti se ne slažem
4. Ne slažem se
5. U potpunost se ne slažem

Po ceni od 499$, ja bih kupio/la ovaj proizvod.
2. Slažem se
4. Ne slažem se

Pod pretpostavkom da ovakav proizvod postoji na tržištu, preporučio/la bih ga drugima.
2. Slažem se
4. Ne slažem se

Radio sam gomilu seminarskih na taj fazon, uvod ti je suvise kratak. Jako malo podataka si dao o uredjaju koji zelis da prodas, mislim da moras malo da dopunis jer trazis odgovore koje nije bas moguce pruziti na osnovu toga.
Ono sto prvo smeta je ime, ime mora da bude zvucno a ne tesko za izgovoriti, cini mi se da imas previse suglasnika u imenu. Takodje jako malo pitanja imas, nije dovoljno da samo na osnovu 3 steknes uvid u trziste i potrebe istog. Pokusaj malo da prosiris pitanja.
Al dacu odgovor, 4, 4, ,4...

Postovanje,
Drugari,mozete da mi pomognete oko mog seminarsko rada koji radim na faxu,tice se toga da radim biznis plan mog brenda nalik na Alienware racunare,koji se zove Betratrex racunari.Samo kazite 1 2 3 4 5 odgovor.Hvala svima unapred!

Betratrex racunar bi bio uređaj prvenstveno namenjen gejmerima High end populaciji.Cilj proizvodnje ovih racunara je da se gejmerska populacija dobije racunar koji ima maximalne performanse i stabilnost hardvera u svim igrama na trzistu.Racunar bi bio manjih dimenzija i malih potrosnji,imao bi relativno skromnu cenu u odnosu na trzisnu cenu i ona bi iznosila 499$.

2. Slažem se
4. Ne slažem se

2. Slažem se
4. Ne slažem se

Pod pretpostavkom da ovakav proizvod postoji na tržištu, preporučio/la bih ga drugima.
2. Slažem se
4. Ne slažem se
Brand Name: VLADIX z:lol:
Lepo zvuci :ok:

Ma nisam trazi ocenjivanje rada,ovo je samo anketa o buducem brendu koji bi mogao da se razvije u srbiji,jer na nasem prostoru nepostiji nista slicno Alienware,profesr ima da me oceni,vi samo daj te 1 2 3 4 5 Hvala unapred!!!

A ja ti kazem kao neko ko je na fakultetu radio dosta slicnih seminarskih da ta pitanja nisu dovoljna kao ni uvod. Uvod u stanje potencijalnog trzista nikako neces moci da dobijes na osnovu tri pitanja, anketa ovog tipa mora da ima vise pitanja...

Postovanje,

2. Slažem se
4. Ne slažem se

2. Slažem se
4. Ne slažem se

2. Slažem se
4. Ne slažem se

Mala potrošnja, male dimenzije i skromna cena, a maksimalne perfomanse i stabilnost hardvera u svim igrama na tržištu? Prosto nemoguće. Za High end populaciju, 499 evra?
Pa ti misliš da su potrošači sisali veslo i da ništa ne znaju. U startu smrdi na prevaru.
Daj da vidim od kojih komponenti se sastoji?

Ma ljudi,daj te 1 2 3 4 treba mi do sledece srede,nisam trazi komentare,ovo je samo biznis plan koji se nece ostvariti :) samo treba da profesoru da docaram moje preduzetnicke vizije :) ma to je profesor postavio tolko pitanja,samo hocu odgovor 1 2 3 4 i nista vise :)pomozi te! :)

Back