PREDUSLOV ZA BRAK - OBAVEZNA NEVINOST DEVOJAKA !!!

Kako je to bilo lepo,kada su se nase majke i bake,nekada vencavale u belim vencanicama.Ali takva vencanja u belom,tada su imale pokrica.Bela vencanica,je
kazivala da je mlada nevina.Ali one su stvarno bile nevine.Danas je bela vencanica,
krajnje neukusna,kada je nosi "mlada" na vencanju,sa trbuhom,jer je trudna,vec
nekoliko meseci.Dakle,sam cin vencanja u belom,izvrgnut je ruglu,jer par koji se
vencava,obicno vec nekoliko godina,zivi potpunim seksualnim zivotom.

Zbog toga,sto danas devojke pre braka,vode vrlo buran seksualni zivot,sam brak im
ne pricinjava nikakvo zadovoljstvo.One su seksualno "ispraznjene".Buran nocni zivot,
seksualana iskustva sa mnostvom mladica,na raznim neprikladnim mestima,ucinio
je,da one,i ako su po godinama mlade,budu seksualno istrosene.Kao posledica takvog nacina zivota,imamo statisticke podatke,da se kod nas,svaki treci brak zavrsi razvodom.Iz tog razloga,ja se zalazem,da devojke ne vode teske seksualne orgije
pre braka.Zalazem se,da devojke u brak ulaze fizicki nevine.Pre sklapanja braka,
devojke bi trebalo da mladozenji pokazu lekarsko uverenje,da su "virgo intaktne"
tj.da su nevine.Verujte,takvi brakovi bi bili mnogo srecniji. Nema nista lepse,nego
kada devojka u braku,otkriva sve lepote seksualnog uzivanja.Ali te lepote sexa,
treba da joj otkrije muz u braku.Pred-bracno "iskustvo" je smrt,za srecan brak.:heart::think:

Radovan Nedovic;bt262774:
...a taj muž je trebao stići iskustvo s vilama ili sirenama...Vaše lordstvo ...?

...to se samo tako kaže , sa vilama i sirenama...inače , tu su oni sodomsko tehničko tehnološki ponosni internati , gde muški sa muškima a ženski sa ženskima praktikuju već utvrđen program i stiču životnu praksu ....posle malo na ponosne parade , medijske ispovesti i sa takvim oprostom čedni ulaze u brak ....to je sad KUUL stvar...patriotsaka nevinost....pa onaj Vlagika kačevenda im sagradio onoliki Versaj za tu i takvu životnu internatsku praktičnu obuku....sve gospostveno , holivudsko evropejsko sodomiranje ...naravno , stvar je obrazovno licencirana i blagoslovena od patrijarha sa celim sinodom ...osnivač je odlikovan ordenom Sv.S... i penzionisan dostojanstveno sa nacionalnom penzijom !:dash::dash::dash:

Onaj u koga sam se najvise uzdao,da razume sustinu moga napisa,jako me je razocarao.Taj forumas,o kome ja imam inace veoma dobro
misljenje,to je 123Loncar. On u svom napisu kaze:Pa ako su sve devojke nevine pre braka,gde ce muskarci steci seksualno iskustvo,koje treba
da prenesu nevinoj,svojoj buducoj zeni. ??? 123 Loncar -ne znam kojih si godina,ali ispao si naivan,ispod crte.Pa gde mlad muskarac stice
svoja seksualna iskustva ??? Pa sigurno ne treba da devojkama oduzima nevinost,da bi ON stekao iskustvo.Iskustvo,dragi moj 123Loncar,
stice se kod UDATIH ZENA. !!!! To si morao da znas,vec sa dvadeset godina.Ali ti verovatno (bez uvrede) dolazis iz neke periferijske oblasti
nase zemlje,pa nisi upucen,u prave stvari.Nije to nista strasno,sto neznas neke notorne stvari,ali nemoj da se trudis toliko,da preko ovoga
foruma,ostavis utisak,da si posisao svu mudrost ovoga sveta.Da bi nekom,mog intelektualnog kapaciteta,drzao predavanja,trebalo je da polomis
mnogo skolskih olovaka.I da ucis.....ucis......mnooooogo godina.Puno pozdrava za 123Loncara.Lord Gledston-licno.

:rotf:...svaka čast dečko....neznam kako ko gleda na ovaj komentar , al ispade da su udate žene ***** učiteljice koje obučavaju nevine i najvne mlade muškatce , da svoje neveste , ljubljene , stručno pretvaraju u ***** učiteljice koje će sledeću generaciju mladića da osposobe ka vaspitače...to mu premudri beogračiću doće ka kuplerajsko kruženje ....koje to škole ti završi i olovke polomi gurajući tamo gde ne treba , pa tu gomorsku pamet steče.....razmisli , ne primaj ništa lično , ali priča se svodi na ono ; sve žene su ***** , a i moja majka je samo žena....naravno , tako pripovedaju kopilani ( kako mentalni , tako ideološki pa i većina bioloških ) ....

...jedan probisvet iz mog zaseoka, koji je obišao jevropu za vreme rata - bez problema , ne hajući za rat i ratne razbojničko patriotske događaje , govorio je : pametan muškarac uvek je u društvu žena ; sve su žene za njega časne lepe Gospođe i ima za svaku poštovanje i razumevanje ; pred svakom je muškarac bez iskustva , ne priča pred nijednom o drugim ženama , nežan je , uvek najvno je gladan ženske ljubavi i spasenja - on nikad u životu nije sreo kurvu , nit je video da neka udata ili pak majka vara svog muža i obeščašćuje porodicu.....tako nekako je govorio i onaj čuveni ženoljubac , koga je muški rod mrzeo a ženski obožavao.....
...takvih muškaraca nema više !

....Lorde ,, gačanizam je veliko dinarsko umeće ...poslednji veliki gačanin je vuk draškovi .....no njegov gačanizam je u složbi njegove lične koristi a na štetu stanovništva...tvoj gačanizam je na štetu tvoju i lakovernih i najvnih , priprostih palančana , naročito oni koji vape za intelektualnom beogradizacijom - ostali će se izuzeti iz te mudrosti !....
...a pošto se samohvališeš svojim intelektualno obrazovnim školskim nabojom velegrađanina beogratskog - znaš li ti da više nepismenih glava stanovnika ima u tom tvom velegradu , neg u ostatku države...a o polu pismenima i i megatrendovcima i da ne govorim....pa lako je biti međ mentalno i duhovno kljastima , ubogima i slepima duhovna svetlost....uđi momče u civilizacijsku biblioteku !

Ma džaba krečim - bombarduj !

Back