Kako je to bilo lepo,kada su se nase majke i bake,nekada vencavale u belim vencanicama.Ali takva vencanja u belom,tada su imale pokrica.Bela vencanica,je
kazivala da je mlada nevina.Ali one su stvarno bile nevine.Danas je bela vencanica,
krajnje neukusna,kada je nosi "mlada" na vencanju,sa trbuhom,jer je trudna,vec
nekoliko meseci.Dakle,sam cin vencanja u belom,izvrgnut je ruglu,jer par koji se
vencava,obicno vec nekoliko godina,zivi potpunim seksualnim zivotom.
Zbog toga,sto danas devojke pre braka,vode vrlo buran seksualni zivot,sam brak im
ne pricinjava nikakvo zadovoljstvo.One su seksualno "ispraznjene".Buran nocni zivot,
seksualana iskustva sa mnostvom mladica,na raznim neprikladnim mestima,ucinio
je,da one,i ako su po godinama mlade,budu seksualno istrosene.Kao posledica takvog nacina zivota,imamo statisticke podatke,da se kod nas,svaki treci brak zavrsi razvodom.Iz tog razloga,ja se zalazem,da devojke ne vode teske seksualne orgije
pre braka.Zalazem se,da devojke u brak ulaze fizicki nevine.Pre sklapanja braka,
devojke bi trebalo da mladozenji pokazu lekarsko uverenje,da su "virgo intaktne"
tj.da su nevine.Verujte,takvi brakovi bi bili mnogo srecniji. Nema nista lepse,nego
kada devojka u braku,otkriva sve lepote seksualnog uzivanja.Ali te lepote sexa,
treba da joj otkrije muz u braku.Pred-bracno "iskustvo" je smrt,za srecan brak.

kazivala da je mlada nevina.Ali one su stvarno bile nevine.Danas je bela vencanica,
krajnje neukusna,kada je nosi "mlada" na vencanju,sa trbuhom,jer je trudna,vec
nekoliko meseci.Dakle,sam cin vencanja u belom,izvrgnut je ruglu,jer par koji se
vencava,obicno vec nekoliko godina,zivi potpunim seksualnim zivotom.
Zbog toga,sto danas devojke pre braka,vode vrlo buran seksualni zivot,sam brak im
ne pricinjava nikakvo zadovoljstvo.One su seksualno "ispraznjene".Buran nocni zivot,
seksualana iskustva sa mnostvom mladica,na raznim neprikladnim mestima,ucinio
je,da one,i ako su po godinama mlade,budu seksualno istrosene.Kao posledica takvog nacina zivota,imamo statisticke podatke,da se kod nas,svaki treci brak zavrsi razvodom.Iz tog razloga,ja se zalazem,da devojke ne vode teske seksualne orgije
pre braka.Zalazem se,da devojke u brak ulaze fizicki nevine.Pre sklapanja braka,
devojke bi trebalo da mladozenji pokazu lekarsko uverenje,da su "virgo intaktne"
tj.da su nevine.Verujte,takvi brakovi bi bili mnogo srecniji. Nema nista lepse,nego
kada devojka u braku,otkriva sve lepote seksualnog uzivanja.Ali te lepote sexa,
treba da joj otkrije muz u braku.Pred-bracno "iskustvo" je smrt,za srecan brak.