PREDUSLOV ZA BRAK - OBAVEZNA NEVINOST DEVOJAKA !!!

Kako je to bilo lepo,kada su se nase majke i bake,nekada vencavale u belim vencanicama.Ali takva vencanja u belom,tada su imale pokrica.Bela vencanica,je
kazivala da je mlada nevina.Ali one su stvarno bile nevine.Danas je bela vencanica,
krajnje neukusna,kada je nosi "mlada" na vencanju,sa trbuhom,jer je trudna,vec
nekoliko meseci.Dakle,sam cin vencanja u belom,izvrgnut je ruglu,jer par koji se
vencava,obicno vec nekoliko godina,zivi potpunim seksualnim zivotom.

Zbog toga,sto danas devojke pre braka,vode vrlo buran seksualni zivot,sam brak im
ne pricinjava nikakvo zadovoljstvo.One su seksualno "ispraznjene".Buran nocni zivot,
seksualana iskustva sa mnostvom mladica,na raznim neprikladnim mestima,ucinio
je,da one,i ako su po godinama mlade,budu seksualno istrosene.Kao posledica takvog nacina zivota,imamo statisticke podatke,da se kod nas,svaki treci brak zavrsi razvodom.Iz tog razloga,ja se zalazem,da devojke ne vode teske seksualne orgije
pre braka.Zalazem se,da devojke u brak ulaze fizicki nevine.Pre sklapanja braka,
devojke bi trebalo da mladozenji pokazu lekarsko uverenje,da su "virgo intaktne"
tj.da su nevine.Verujte,takvi brakovi bi bili mnogo srecniji. Nema nista lepse,nego
kada devojka u braku,otkriva sve lepote seksualnog uzivanja.Ali te lepote sexa,
treba da joj otkrije muz u braku.Pred-bracno "iskustvo" je smrt,za srecan brak.:heart::think:

SibirskiTigar;bt262019:
Ej bre u kom veku zivis? A gde je taj muskarac koji bi trebalo da je uvede
u svu lepotu seksa steko to iskustvo? U opstenju sa zivotinjama?
Cak mi nije ni smesno.Ajde kazi da si se salio da bi isprovocirao diskusiju?
Ma ja ne znam kako sad da se ženim ja
da dam neki oglas ili šta
džabe sve ne verujem da postoji takva
ebote ,ostaću večiti neženja :eek:
i ako se i pojavi neka kako da znam da nije ušivena
ma nemoguća misija ,takva su ova moderna vremena :confused::rotf:

Poslednja izmena:
...zalagao si se za seksualne slobode , pa si se zalagao za registrovanu prostituciju u seksualnim slobodama ----- za mnoge stvari se zalažeš i evo te , zalažeš se za brakove u kome je nevinost obavezna ....i još hoćeš da je ozakoniš , utvrdiš kao zakonsku normu......
...ja vidim podosta problema u tvojim zalaganjima Lorde...

*....naveo sam neka poslednja tvoja zalaganja kao primere , kojima tvoje javno političko delanje dovodi tvoj karakter u pitanje - te najblaže rečeno može se konstatovati da si licemerni sajber "BOT" , sa radikalno-narodnjačkim muljačkim poštenjem i ljudskom čašću koji radi i lobira za dominantni prostakluk vladajuće personalne značajke
*....u svojim zalaganjima , izdvajaš muški rod kao nešto kosmički značajno , a žene tretiraš kao stvar , kvarljivu , koju treba posebno obrađivati i zakonskim normama ograničavati i sputavati , kako bi uzvišenost muškoga roda , ostala kosmički vazdignuta na božanskim razinama - nedotupna ženskoj urođenoj pokvarenosti
*....ima tu i dubaranja , kao ono legalizacijom prostitucije podiže se državna budžetska profitabilnost , proširenjem porezske baze i uštedama u zdravstvu ...a vađenjem potvrda za ustanovljenu nevinost , proširuje se medicinski spisak naplativih usluga , a i prodaja državnih taksenih marki - predpostavljam....

....nevinost , je pojmovna fraza , bajka koju gutaju budale ....idealističko budaliranje , sa kojim se mlatara prost puk....
....i šta znači biti nevin....

...da li je nevin onaj koji sanja zabranjenu radnju , ili je pak zamišlja , ili pak rukodelatnio je simulira - u bilo kojoj sveri ljudskih aktivnosti ; pa i u seksualnoj....nije ....jer postoje podsvesni , umišljeni i stvarni prekršaji - u idealizmu....
...mislim da to i ti Lorde znaš...a znaš da se zadnjih četiri decenija ženska polna nevinost hiruški uređuje...lagan i brz zahvat koji košta nekiliko stodinarki evrića i mirna bačka...
...onda, ovo tvoje lobiranje , za privatnu hirurgiju , opravdava polno razdvajanje ( jer nema muškarac penismen , a i nemaju ni ovi ponosni buljmen - opnu nevinosti ) , je njima ne možeš neku takvu hirušku intervenciju da naplatiš....
...u svemu tom lobiranju , protažiranju nečijih interesa , u tvojim kazivanjima , ja vidim samo retoričko literalni problem....mislim da sa suvišnom kaluđersko zilotskom retorikom nastupaš...trebaš malo suptilnije da obrađuješ svoje prapagandne poruke i ideje u njima....
....nekako u duhu vremana , a shodno tvom sajber imenu - a opet da zadovoljiš klijentelu koja te plaća , angažuje ili kojoj duguješ botovanje....
..ovako , slaba efekata....dejstvuješ ko nana ...još samo ovdi fali Kemo , naš Tita !

Damian Stark;bt262060:
Ispravne zamisli ali to mozes da nadjes samo negde u Pakistanu ili u nekoj wukoj...., ovde ti se narod hrani hormonskom hranom i od toga nema nista , satelitskom televizijom i trenutnim desavanjima u kafani.

...čekaj :dontunderstand::dontunderstand:.....ako su Lordove zamisli ispravne , onda su i korisne , stoga su dopadljive....zar ne ?....tako je sa svim ispravnim stvarima.....pa ako to na ovoj planeti , ta ispravnost , postoji samo u Pakistanu , onda pakistanci žive u raju ispravnosti....?:dash::think::(....

...morbidno je zezanje ovo u vezi Pakistanaca !.....:( ...ili neka teška satira....:think:....nešto stvarno jeste.....pre da je Lord blogerski provokator - izbaci test , pa ćuti !

123loncar;bt262075:
...čekaj :dontunderstand::dontunderstand:.....ako su Lordove zamisli ispravne , onda su i korisne , stoga su dopadljive....zar ne ?....tako je sa svim ispravnim stvarima.....pa ako to na ovoj planeti , ta ispravnost , postoji samo u Pakistanu , onda pakistanci žive u raju ispravnosti....?:dash::think::(....

...morbidno je zezanje ovo u vezi Pakistanaca !.....:( ...ili neka teška satira....:think:....nešto stvarno jeste.....pre da je Lord blogerski provokator - izbaci test , pa ćuti !
Taj nik pise da nesto napise .

Poslednja izmena:
Ja moram zaista da reagujem,na neke napise mojih forumasa.Ja nikako nisam zeleo,da jedna veoma ozbiljn atema
koju sam postavio,dobije neku humoristicnu konotaciju.Ponovo morama da naglasim,a ovo se odnosi narocito na
123Loncar.Kada bi vi,koji negirate moje opredeljenje za ulazak nevine devojke u brak,kada bi i znali,kada bi vi
doziveli,taj rajski trenutak,prve bracne noci,sa devojkom koja je nevina usla u brak.Nije to rajsko osecanje,rezervisano
samo za muskarca.NE.Nevinea devojka bez "iskustva",te prve bracne noci,kusa sve slasti rajskih vrtova,koje su
uzivali nasi pra-roditelji,Adam i Eva.Devojka sa "bogatim" pred-bracnim iskustvom,u brak ulazi kao iscedjena krpa
za pranje sudova.Njeni polni organi,bukvalno su "izlizani",od velike upotrebe.Ceo njen brak,to je jedna frustracija,
kojoj preti samo jedan logican kraj,Taj logican kraj,to RAZVOD braka.Zasto ?Zbog toga,sto je njeno pred-bracno
iskustvo,razorilo njene ideale,njenu dusu.I konacno,najcesce njenu plodnost,koja je unistenja "akanjem" brojnih
muskih partnera,koji su joj isisali i dusu i telo.

Lord Gledston;bt262119:
Ja moram zaista da reagujem,na neke napise mojih forumasa.Ja nikako nisam zeleo,da jedna veoma ozbiljn atema
koju sam postavio,dobije neku humoristicnu konotaciju.Ponovo morama da naglasim,a ovo se odnosi narocito na
123Loncar.Kada bi vi,koji negirate moje opredeljenje za ulazak nevine devojke u brak,kada bi i znali,kada bi vi
doziveli,taj rajski trenutak,prve bracne noci,sa devojkom koja je nevina usla u brak.Nije to rajsko osecanje,rezervisano
samo za muskarca.NE.Nevinea devojka bez "iskustva",te prve bracne noci,kusa sve slasti rajskih vrtova,koje su
uzivali nasi pra-roditelji,Adam i Eva.Devojka sa "bogatim" pred-bracnim iskustvom,u brak ulazi kao iscedjena krpa
za pranje sudova.Njeni polni organi,bukvalno su "izlizani",od velike upotrebe.Ceo njen brak,to je jedna frustracija,
kojoj preti samo jedan logican kraj,Taj logican kraj,to RAZVOD braka.Zasto ?Zbog toga,sto je njeno pred-bracno
iskustvo,razorilo njene ideale,njenu dusu.I konacno,najcesce njenu plodnost,koja je unistenja "akanjem" brojnih
muskih partnera,koji su joj isisali i dusu i telo.
:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

123Loncar. Dobro si me potsetio.Tako je .To je ono,sto nedostaje u nasem drustvu;POJAS NEVINOSTI.To bi pod
hitno,trebalo poceti prouzvoditi,ili uvesti iz EU.taj pojas nevinosti,ne bi nosile samo nevine devojke.Ne.To bi i udate zene
koristile.Kada smo mi,njihovi muzevi na sluzbenom putu,nataknemo svojoj zeni pojas i......bog te veselio.Naravno,
morali bi strogo da pazimo,da ne postoji duplikat kljuceva za pojas Dakle sada mogu mirnije da spavam.Ozenicu se
onda,kada se u prodaju (u apotekama) puste pojasevi nevinosti.Naravno,ako mi neki dobar prijatelj,posudi kljucic
koji on koristi kod svoje zene,necu odbiti sa ga uzmem.

Lord Gledston;bt262156:
123Loncar. Dobro si me potsetio.Tako je .To je ono,sto nedostaje u nasem drustvu;POJAS NEVINOSTI.To bi pod
hitno,trebalo poceti prouzvoditi,ili uvesti iz EU.taj pojas nevinosti,ne bi nosile samo nevine devojke.Ne.To bi i udate zene
koristile.Kada smo mi,njihovi muzevi na sluzbenom putu,nataknemo svojoj zeni pojas i......bog te veselio.Naravno,
morali bi strogo da pazimo,da ne postoji duplikat kljuceva za pojas Dakle sada mogu mirnije da spavam.Ozenicu se
onda,kada se u prodaju (u apotekama) puste pojasevi nevinosti.Naravno,ako mi neki dobar prijatelj,posudi kljucic
koji on koristi kod svoje zene,necu odbiti sa ga uzmem.
Bojim se da taj stari model nije za ove savremene seksualne varijacije ali da na tome treba raditi...slažem se:rotf:

...javlja mi se Lorde nekakva vizija tvoje prošlosti...uvidom u tu viziju , razaznajem da si kamda dugo živeo sa eskimima i dugo prijatelovao sa njima... pišu u svojim putopisima ovi janglezi istraživači , da lovac eskim sa svojim dobrim prijateljima deli najveća svoja dva zadovoljstva.... zajedničko užiavnje u hrani i seksu.....specijatelj eskimski su crvi....a za seks ne biraju živo biće...duga je lovna sezona , pa snežna belina natera ih da se na tom polju snalaze....a duge su polarne noći....i još stoji zabeleženo da ono što se doživi u iglu u njemu i ostaje ..... ne priča se o tome.... nekakvo sveto lovačko ratničko seksualno pravilo !
...mnogi narodi pa i mnoga običajna prijateljstva !

Gde se prodaju pojasi nevinosti.??? Treba mi hitno,za moju devojku.Idem mesec dan sluzbeno na put,pa hocu da budem siguran.Molim ko zna gde se moze kod nas ,kupiti pojas nevinosti,da mi HITNO javi.Ne pitam za cenu.Voleo
bih da ima bar dve brave,kao na sigurnosnim vratima koja su sada u modi.Ako neko ima POLOVNI POJAS nevinosti,
odmah bi ga otkupio,jer mi se zuri,zbog puta.Unapred zahvaljujem,prijateljima,koji hoce da mi pomognu u ovoj mojoj
nevolji.!!!

Back