Predsednik: Policijski čas od subote od 13 časova do ponedeljka do 5 ujutru

evo nove mere , posto su slobodno ulazili bolesni iz sveta , beogradjani pre svih nisu postovali dosadasnje mere,sad svi u kuce.
Opet je uspeo da napravi situaciju - Vučić je zlatan, mi smo govna, mi smo sve krivi.
Doduše i jesmo. Što ga držimo na vlasti.

https://www.novosti.rs/vesti/naslov...utru-evo-kada-je-dozvoljeno-setanje-ljumimaca

evo nove mere , posto su slobodno ulazili bolesni iz sveta , beogradjani pre svih nisu postovali dosadasnje mere,sad svi u kuce.

Da je neko na vreme pozvao narod da se vrće, ne bi bili bolesni, a ne znamo zapravo ni koliko ima bolesnih medj tim našim strancima.
A što se tiče BGDradjana, to je statistički teška manjina i u BGDu samom.
Al najlakše je da kazniš celu kolonu ako prvi prekorači brzinu!

Ako je narod toliko kriv za sve, kako je u pravu taj isti narod kad je njega izglasao za vodju?

Bolje i ovo nego 24h karantin

Ал он ће ово можда лагано да развуче до петка, па до четвртка...

Ljudi... Zar ne shvatate da ovih, zvanično, hiljadu i sto nešto zaraženih i 30 i nešto umrlih nisu pokupili koronu ovih dana na šetalištima ni u šetnji po parkovima. Pokupili su je u ono vreme kad su ON i onaj šugavi Nestorović savetovali da se ide u Milano u šoping i pije rakija.

+1
И то ладно ниједан ДЕБИЛ са којим сам причао ових дана не капира?!
Кад му то објасниш, зенице му трепну, поглед се замути, и оде негде у даљину.

Озбиљно, пробај, ако их нађеш негде, сви се тако понашају.....и онда је одједном пробуди из тог полусна од 2 секунде, и севне варнице мржње из очију!

И најјаче ми је кад ови што нам се "обраћају" кажу
"НЕ ЗНАМ ВИДЕЋЕМО СУТРАШЊЕ МЕРЕ ОД ДАНАШЊИХ БРОЈКИ!!!!!!"

Па то си требо да гледаш кад си се керебечио са Нестором!

Ал он ће ово можда лагано да развуче до петка, па до четвртка...

+1
И то ладно ниједан ДЕБИЛ са којим сам причао ових дана не капира?!
Кад му то објасниш, зенице му трепну, поглед се замути, и оде негде у даљину.

Озбиљно, пробај, ако их нађеш негде, сви се тако понашају.....и онда је одједном пробуди из тог полусна од 2 секунде, и севне варнице мржње из очију!

И најјаче ми је кад ови што нам се "обраћају" кажу
"НЕ ЗНАМ ВИДЕЋЕМО СУТРАШЊЕ МЕРЕ ОД ДАНАШЊИХ БРОЈКИ!!!!!!"

Па то си требо да гледаш кад си се керебечио са Нестором!

Apsolutno!
Ali on zna da je naš narod prilično prs'o, da ima dovoljno medija i novinara da može da plasira kakvu god hoće priču, može da se izdrkava kako hoće i što je najgore, čak i oni koji ga mrze, popili su njegovu priču da su krivi ljudi koji šetaju kućne ljubimce i džogiraju po parkovima.

Apsolutno!
Ali on zna da je naš narod prilično prs'o, da ima dovoljno medija i novinara da može da plasira kakvu god hoće priču, može da se izdrkava kako hoće i što je najgore, čak i oni koji ga mrze, popili su njegovu priču da su krivi ljudi koji šetaju kućne ljubimce i džogiraju po parkovima.

+1
Е, ал ти који га мрзе па то причају то су углавном сорош ботови, јер су заправо сви они на истој страни.
Шеткаш се по парку, најближи човек на 150м и ти сад као си крив за пандемију короне????
А заправо боравак у природи подиже имуни систем вртоглаво!
За разлику од смрдљивог стана!

Opet je uspeo da napravi situaciju - Vučić je zlatan, mi smo govna, mi smo sve krivi.
Doduše i jesmo. Što ga držimo na vlasti.
Ova zemlja Srbija bi cvetala i razvijala se.Samo ima jedna stvar,koja koci ceo progres.Treba ukloniti ovaj pokvareni narod iz zemlje,koji samim
svojim prisustvom opoganjuje zemlju.

А јел ти схваташ да начеку државе имамо човека који је ипак мало за посматрање?
Плашим се и за њега, а и за нас а од њега!
На челу државе немамо неког неуравнотеженог човека, већ врло искусног, паметног и практичног политичара.Вучић није будала, већ човек који је 100 % схватио како функционише либерална демократија у капиталистичкој држави.Он је напустио илузију да се просечан бирач може едуковати и променити, већ своје бирачко тело прихвата онако какво је, и свој наступ и политику је прилагодио интелектуалном нивоу оних који га подржавају.

Tezak bolesnik svakih par dana nove mere ... ne moze da sastavi ni nedelju dana bez ludila.
Prvo mu institucije nisu sposobne da isprate to ludilo, toliko su nesposobni da ne mogu gradjanima da podele po litru alkohola za dezinfekciju.
Није он болесник него је ово болестан систем, у коме владар у критичним ситуацијама мора да пази на рејтинг, и да предузима мере које ће подићи/сачувати његов рејтинг, а не мере које су нужне и неопходне.

Back