PREDSEDNIK PARLAMENTA,MORA BITI STABILNA OSOBA !

Zahvaljujuci TV ekranima,bili smo svedoci,sve mucnije situacije,koja vlada u Parlamentu Srbije.Sve je vec doslo,
do tacke usijanja.Ako se ovako nastavi,pocece i tuce,a mozda jos i nesto gore.U Parlamentu se pod hitno,mora
uvesti parlamentarni nacin rada.Dakle diskusije,naravno argumentovane.To je dozvoljeno,i veoma korisno.Uvek se
do optimalnih resenja,dolazi ,kroz borbu misljenja.Nema nikakve potrebe,da se parlamentarne poslaniceke grupe,
odnose jedna preme drugoj,kao dve suprostavljene neprijateljske formacije.Konacno,svi poslanici,bilo kojoj partiji
ili opciji pripadali,osnovno im je,da rade u interesu naroda,u interesu biraca,koji su ih i delegirali u Parlament,kao
tumace svojih zelja i potreba.Ali ono sto je mislim svima evidentno jasno,Parlament Srbije,nema pravog,nema
Predsednika Parlamenta,koji je jaka postovana licnost,koja bi snagom svog autoriteta,zavela red,i omogucila,da
se parlamentarni zivot u tom visokom Domu,odvija na jedan kulturan,demokratski i civilizovan nacin.:confused:

Ne mogu da verujem , zaista , da ti poštovani Lorde gledaš taj politički rijaliti program - te imam utisak da pratiš svaku epizodu od sezone do sezone.....zaista ne mogu da verujem da taj kontejnerski svet duhovnosti , ima svoju vernu publiku......!
Umesto da živi , ta publika ubija svoju dušu ! Ovo je strašno - da strašnije ne može biti !

Moj postovani Kolega Loncar,optuzio me je, da gledam rijaliti program,zasedanje Skupstine.To nije tacno,i nema istine,u toj tvrdnji.Ali postojio drugo,sto je evidentno.Svaki covek,koji smatra za sebe,da je intelektualac,mora da ima jasan uvid,u sav spektar zivota,koji se oko njega
odvija. Ne moze se kroz zivot ici zatvorenih ociju,da covek ne bi video,sve gadosti,koje se u zivotu dogadjaju.Samo moroni i medicinski idioti,
nemaju pojma,sta se oko njih desava.Pametan covek,prati sva zbivanja oko sebe,i ispred sebe.Ali naravno,vise paznje obraca na ono,sto njega
interesuje,a ostalo,samo ovlas pogleda.Sa takvim misljenjem,koje Vi postovani Kolega Loncar,izlazite pred javnost,kao,ne gledam nista,ne slusam
nista,sta dobijamo ??? Tako se i nemacki narod,ponasao tridesetih godina,prosloga veka,pa je ne gledajuci i ne slusajuci nista,docekao onoga
zlotvora,Hitlera,na celu nemacke.A sta su dobili,i oni,i mi svi,videli smo.Dakle.\,nije dobro zatvarati oci,pred zlom,nego to zlo,spreciti da ne dodje.

Poštovani Lorde , da je nemčko stanovištvo bilo gluvo i slepo u periodu između dva rata , sigurno fašizam nebi evropuski svet bacio u praistoriju , a garant bi nešto ostrvljani izmajmunisali , kao što sad na kutlaču majmunišu pa imamo veći pogibelj kod branjenih , nego u redovima njihovih tirana......
...pa tako i ovaj intelektualni ponavljački svet , da manje bleji u zvanična mesta , više bi išao po biblioteke , pa bi bolje , uspešnije i srećnije živeo nego danas....imao bi svoje snove i svoje ideje....ovako naši dobro obavešteni intelektualci , mudre patriote , nemaju svoje misli , nemaju ni svoje ideje - tumaraju od ekrana do ekrana kao zobijevci , drogiraju se ništavilom od misli i ideja....bezidejni narkomani.....

....razmišljaj malkice i iz te perspektive.....!

Back