PREDSEDNIK OPŠTINE ŽAGUBICA PREBIO NOVINARKU

gost 261081

Poznat
Poruka
7.081

Prvi čovek Žagubice, inače član URS, nasrnuo na novinarku lokalne TV As i udario je nekoliko puta, što je zabeležila kamera

ŽAGUBICA - Pesnicama po ženi!

Dragi Damjanović, predsednik opštine Žagubica, pretukao je preksinoć novinarku lokalne TV As Aleksandru Đorđević na zboru građana u naselju Krupaja, saznaje Kurir!

- Kad je ugledao našu kameru, prišao je, zgrabio me za ruku i gurnuo. Rekao je da ne smemo da snimamo. Pokušala sam da objasnim da je to javni skup i da želimo da napravimo prilog, ali je on zamahnuo rukom i udario me nekoliko puta - priča nam Aleksandra, koja se, u trenutku razgovora, vraćala od lekara, gde joj je ustanovljen blaži potres mozga.

- Obavestila sam o tome UNS i NUNS i podnela sam krivičnu prijavu protiv Damjanovića - kaže Aleksandra.

Dragi Damjanović nije želeo ništa da komentariše. A ovako je izgledao razgovor s njim:

Damjanović: Na sastanku sam, zovite me kasnije. Ništa to nije tačno!
Kurir: Šta nije tačno? Još Vas nismo ništa ni pitali.
Damjanović: Na sastanku sam, doviđenja. (spustio je slušalicu)
Pola sata kasnije ponovo se javio na telefon.
Damjanović: Obratite se mojoj pres-službi, daće vam sve informacije. Ništa to nije tačno.
Kurir: Kojoj pres-službi? Od koga da tražimo informacije?
Damjanović: Ne znam, uveče ćete dobiti informacije.
Kurir: Možete li vi da nam odgovorite sada, novine se zatvaraju, nemamo vremena.
Damjanović: Meni se nigde ne žuri. (spušta slušalicu).

http://www.kurir-info.rs/srbija/predsednik-opstine-zagubica-prebio-novinarku-190800.php
Prvi čovek Žagubice, inače član URS, nasrnuo na novinarku lokalne TV As i udario je nekoliko puta, što je zabeležila kamera

152794.jpg
ŽAGUBICA - Pesnicama po ženi!
Dragi Damjanović, predsednik opštine Žagubica, pretukao je preksinoć novinarku lokalne TV As AleksandruĐorđević na zboru građana u naselju Krupaja, saznaje Kurir!

- Kad je ugledao našu kameru, prišao je, zgrabio me za ruku i gurnuo. Rekao je da ne smemo da snimamo. Pokušala sam da objasnim da je to javni skup i da želimo da napravimo prilog, ali je on zamahnuo rukom i udario me nekoliko puta - priča nam Aleksandra, koja se, u trenutku razgovora, vraćala od lekara, gde joj je ustanovljen blaži potres mozga.

- Obavestila sam o tome UNS i NUNS i podnela sam krivičnu prijavu protiv Damjanovića - kaže Aleksandra.

Dragi Damjanović nije želeo ništa da komentariše. A ovako je izgledao razgovor s njim:

Damjanović: Na sastanku sam, zovite me kasnije. Ništa to nije tačno!
Kurir: Šta nije tačno? Još Vas nismo ništa ni pitali.
Damjanović: Na sastanku sam, doviđenja. (spustio je slušalicu)
Pola sata kasnije ponovo se javio na telefon.
Damjanović: Obratite se mojoj pres-službi, daće vam sve informacije. Ništa to nije tačno.
Kurir: Kojoj pres-službi? Od koga da tražimo informacije?
Damjanović: Ne znam, uveče ćete dobiti informacije.
Kurir: Možete li vi da nam odgovorite sada, novine se zatvaraju, nemamo vremena.
Damjanović: Meni se nigde ne žuri. (spušta slušalicu)

(J. V.)

URS: Nedopustivo!

U stranci Dragog Damjanovića - URS osuđuju takvo ponašanje.
- Moraju da se utvrde sve okolnosti tog događaja. Sigurno je da ima i predizbornih zakulisnih radnji i provokacija, ali, bez obzira na to, ukoliko se utvrdi da je došlo do incidenta, to ponašanje biće sankcionisano - kažu u URS.

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
Млађини почели предизборне активности...

I to je pretukao na 8. mart,dan žena.

Pa neće meni zapad da odredjuje šta je dan žena!
O kakvim bre one pravima toroću kad ništa nisu uradile za žene u Iranu ili Afganistanu?
Evo pogledajte koje godine je to proglašeno i koliko je uopšte uradjeno po bliskom istoku?
Ako vam slučajno promaklo o tome se najviše laprda tamo gde žene nisu ugrožene i gde cvećari podižu cene 300% dva dana unapred i jedan kasnije...

Back