Predsednik ipak ide na more i letuje?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.295
...

Autorski politicko-turisticki osvrt...

Ja kad budem predsednik...cu zakazivati redovne službene posete bratskim Maldivima...:cool:

A @Jugoslav Čvarak -a cu postaviti za konzula u Montani...

Te tako i AV evo sebi lepo u sred sezone spakovao posetu Generalu Sisiju tj Egiptu...
A šatro on ne voli more i ne odmara i ne letuje...🤣🤣🤣 i ide samo na Divčibare i Deliblatsku pescaru...
Ma da..., šio mi ga Đura...
Maže oči neukoj sirotinji čije glasove kupuje...:rtfm:

A ustvari samo svako svoje letovanje zamaskira tzv "službenom posetom"

Pa kad hoce u Grcku na more...on kao poseti i bere mandarine na Hilandaru...
Kad hoce u Hurgadu il gdevec u Egipat...on kao bas tad se seti da kao mudruje sa generalom Sisijem...

I jos nam sad evo vec najavljuje "Turneju po Africi i Aziji...."
Dakle vec sad nam najavljuje sledece letovanje Maldivi, Bali...:zzzz:

PREDSEDNIK VUČIĆ IZ KAIRA: Do kraja godine zajednička vojna vežba sa Egiptom! Na jesen planiram afričku i azijsku turneju​

https://www.kurir.rs/vesti/politika/4414550/obracanje-vucica-iz-egipta

...

Poslednja izmena:
Ne znam koliko u njegovom ugovoru o radu ima Dana odmora...
Ali on se ovde svercuje kroz tzv "sluzbene posete"...

...
ja kad sam radio na fakultetu u jednoj stranoj zemlji uvek sam službena putovanja koristio da uzmem par dana odmora i ostanem na destinaciji duže i obiđem turističke znamenitosti....tako da ne vidim ništa loše u tome....jedino loše što radi predsednik je ako te ekstra dane ne vodi kao odmor i što se gradi da non stop radi i nikad ne letuje....po svoj prilici nije u skladu ono što priča i ono što radi....

🥰

Jooj, kako bi tamo uživao.

🐈

Nego baš gledam temperature u zapadnoj Montani, ne cveta više cveće ni u njihovo preduzeće, Kalispell se prži ovih dana na 36°C.

:eek:
Te tako i AV evo sebi lepo u sred sezone spakovao posetu Generalu Sisiju tj Egiptu...
A šatro on ne voli more i ne odmara i ne letuje...🤣🤣🤣 i ide samo na Divčibare i Deliblatsku pescaru...
Eto, ti sada tu pišeš kako Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, sebi naštimava radne posjete pa tamo luftiguza.
Pa tko bi normalan na svijetu, AKO VEĆ NE MORA, sebi naštimavao turneju po Africi, dok Rocky Mountainsi bilježe temperature od 36°C.
Evo crno na bijelo, da ne misliš da lažem:

Screenshot_2024-07-13-16-55-46-215_com.android.chrome.jpg

:eek:

Da je on neki luftiguz i neradnik, ljeti bi obilazio Tromso, Murmansk, Laponiju, dok bi za zimu čuvao Afriku, Floridu, Indiju... a ne obrnuto.

Još uzmi u obzir da je srčani bolesnik i kao takav spreman se izlagati riziku, putovati, lobirati, padati s nogu od vrućine i umora.

Pa sjeti se samo posjete onom hramu od prije neki dan, kada ste tu zlurado komentirali da krade pare i da bi ukrao iz crkvene škrabice, a on nesretnik naokolo hoda nezakrpljen, probušenih džepova.

ЈугоЧваре да покрене акцију у Спалату за скупљање кинте и изградњу неког новог "Галеба" оли "Јадрана", па да га поклони "најдражем сину нашег народа" да може пловити по свјету као онај непоменик. :namcor:
Što da pokrenem akciju kada onakav skroman ionako ne bi uzeo?
Pričamo o čovjeku koji se vozi u svojoj 19 godina staroj Škodici.

Pa ako si gledao The Departed, kada Billy pita Costella u vezi svog oca, da li je istina da stvarno nikada u životu nije petljao s kriminalcima i Costello to potvrdi, pa kaže za Billyjevog oca (i strica) - He never wanted money. You can't do anything with a man like that.

Tako i Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, jednostavno je rođen nepokvarljiv, novac ga ne zanima i to ga čini imunim na mito i korupciju.

...

Autorski politicko-turisticki osvrt...

Ja kad budem predsednik...cu zakazivati redovne službene posete bratskim Maldivima...:cool:

A ustvari samo svako svoje letovanje zamaskira tzv "službenom posetom"

Pa kad hoce u Grcku na more...on kao poseti i bere mandarine na Hilandaru...
Kad hoce u Hurgadu il gdevec u Egipat...on kao bas tad se seti da kao mudruje sa generalom Sisijem...

I jos nam sad evo vec najavljuje "Turneju po Africi i Aziji...."
Dakle vec sad nam najavljuje sledece letovanje Maldivi, Bali...:zzzz:

PREDSEDNIK VUČIĆ IZ KAIRA: Do kraja godine zajednička vojna vežba sa Egiptom! Na jesen planiram afričku i azijsku turneju​

https://www.kurir.rs/vesti/politika/4414550/obracanje-vucica-iz-egipta

...
Prosto mi dođe da se ne vratim sa godišnjeg odmora, da zatražim azil 😐

ЈугоЧваре да покрене акцију у Спалату за скупљање кинте и изградњу неког новог "Галеба" оли "Јадрана", па да га поклони "најдражем сину нашег народа" да може пловити по свјету као онај непоменик. :namcor:

Ovo je sudbina broda ⬇️

images

...

Back