Председница Непала изабрана гласањем на Дискорду

Poruka
20.779
Интернет демократија у Непалу као одговор на цензуру интернета​

A Country Elected It's Leader On Discord Yesterday...​

Непал је нација која је недавно одлучила да забрани своје друштвене мреже, што је некако довело до тога да се Дискорд користи за избор новог привременог лидера.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ову смо демократију очекивали сајбер браћо и сестре...

Пуна подршка за Непал, новог вођу демократских избора на интернету

Zumeri ruše bumersko glasanje.
pa daj zovi ajtijevce da nam ovo malo bolje objasne, moze li se tako do postenih izbora?
jel ovo sad bilo posteno glasanje preko te aplikacije? bez dzipova i maskiranih koji prete narodu, ili dele novac?

ja sad nemam pojma, morao bih da udjem u problematiku, treba mi vreme da iscitam sve

pa daj zovi ajtijevce da nam ovo malo bolje objasne, moze li se tako do postenih izbora?
Не може 100%, али су поштенији од ових превара са џаковима...

Ако си регистрован на Дискорду, мого си и ти да гласаш...

Ја да сам знао, гласао би за Рандом Непалца, јер је и та опција била да за председника доведу првог човека са улице :hahaha:

Не може 100%, али су поштенији од ових превара са џаковима...

Ако си регистрован на Дискорду, мого си и ти да гласаш...

Ја да сам знао, гласао би за Рандом Непалца, јер је и та опција била да за председника доведу првог човека са улице :hahaha:
i ja sam za tu opciju., da svi glasamo svima, samo ne po vise puta, jedna glava jedan glas, da uvedemo svetsku demokratiju

i ja sam za tu opciju., da svi glasamo svima, samo ne po vise puta, jedna glava jedan glas
Тако је, а и не може два пут са истог налога да се гласа... Додуше није баш поштено да гласамо ко босанци на туђим изборима, али чисто да помогнемо интернет демократију у повоју

Zumeri ruše bumersko glasanje.
Pre jedno 15tak+g bila je inicijativa za internet glasanje bazirana na blokcejnu.
Naravno da je poslata na razmatranje i odbacena iz daljne procedure. Nije da mi ne znamo, ili ne mozemo, nego prosto i jednostavno necemo. Mi ce se frljamo s papirici to je bolje!

Непалци су побрали симпатије сиротиње раје и сужања глобалиста... мора се признати...

🇷🇸:heart:🇳🇵

А ово са интернет гласањем је генијално, мора да су у паузи на рикши или бициклу смислили фору како на брзину да обаве демократију по кратком поступку, док достављају храну или пале парламент

1757809801975.png

:rotf::rotf::rotf:
1757809853379.png

cek samo da im u posetu dodje nasa blokaderska delegacija i nauci ih kako da blokiraju diskord i caci delegacija kako da dizu satore na diskortu :mrgreen:
Замисли мутаву Брнабичку, како трокира у лајву честитајући мандат новог прецедници Непала на Дискорду...

Има жути да помисле да је на мјут, или јој је искључена главна мождана ћелија преспајањем са слушалицама :hahaha:

Back