Predrasude

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
Maca mi se nesto ofucala..
Dehidrirala i za nedelju dana prepolovila kilazu..sad je na infuziji..ovo nam je pakleno leto predodredjeno samo za terapije..
Ulazi momak kao od brega odvaljen..utreniran..
Dobar dan, treba mi hrana za pse..dajte mi dve kese..
Koje rase?
(Mislim se, sad kad kaze staford, pit bul, doberman..)
Imam dva, maltezer i bison.
:)

Je l povuku vas nekad predrasude?

Ti kao moj burazer. Naš komšija držao dva jorkširca i malo je bio previše fin..što se i očekuje od vlasnika jorkširaca, normalno, suprotne predrasude ne gajimo...
I brat aže, on je pjeder nema tu...kakav je.. , reko' pusti, bre, čoveka..pa i da jeste, brat, ma, kao, on je jedan negativac, on je ovakav, onakav, gadan je sav...oye..
Prošlo neko vreme, kad taj naš komšija..nismo nikad se družili...kasnije se i doselio i sve...krene da šeta sa jednim mladićem i prizor dva momka i dva jorkšrica..MKad nema ovog komšije, taj drugi šeta kerove..
I na kraju, kad smo se malo upoznali...normalan čovek, samo je fin, taj momak o kome smo mislili da mu je dečko, to mu je brat :lol:

big-man-small-dog-big1.jpg

Ako je utreniran , kao od brega odvaljen i ima staforda pretpostavljamo da je bilmez .
Ja nisam kao od brega odvaljen i imam rotvajlera . Još nisam siguran da li me ovi
što nit smrdu nit mirišu stavljaju u kategoriju polubilmeza ili bilmeza na kvadrat .
Inače sam fin i miroljubiv ali neću to da znaju ovi iz bliže i dalje okoline jer bih
naebao kao žuti .Na žalost , ljudsku rasu poznajem kao zlu paru .

Ako je utreniran , kao od brega odvaljen i ima staforda pretpostavljamo da je bilmez .
Ja nisam kao od brega odvaljen i imam rotvajlera . Još nisam siguran da li me ovi
što nit smrdu nit mirišu stavljaju u kategoriju polubilmeza ili bilmeza na kvadrat .
Inače sam fin i miroljubiv ali neću to da znaju ovi iz bliže i dalje okoline jer bih
naebao kao žuti .Na žalost , ljudsku rasu poznajem kao zlu paru .

Evo moja dzukelica ima ogrlicu od rana na vratu koje zarastaju
Kad je covek vidi kaze vidi zverinu klala se sa drugim psima
A ona mica pustala malog samojeda da se uci na njoj kako da hvata druge pse kad se brani i na njoj je tupio mlecne zube ♡
Ssd kad pomislim, ako malisa kolje ovako sa tri meseca kakav li ce da bude kad poraste..a i ka laje ne laje av nego aaauuuuu
Vucji geni :sad2:

Poslednja izmena:
Dehidrirala i za nedelju dana prepolovila kilazu..sad je na infuziji..ovo nam je pakleno leto predodredjeno samo za terapije..
Koje rase?

Imam. Ko ih nema?
Recimo kada vidim finu, slatku, sitnu ženicu. I očekujem nežan glas. A progovori kao Bole iz bureta.
Ili, ili...
A volim kada su neke predrasude demantovane, pozitivno :)
Recimo osoba koja deluje nadmeno i vrlo uzdržano a kada uspostavite kontakt ispadne ljubazna i pristupačna.

- - - - - - - - - -

Koje rase?

Imam. Ko ih nema?
Recimo kada vidim finu, slatku, sitnu ženicu. I očekujem nežan glas. A progovori kao Bole iz bureta.
Ili, ili...
A volim kada su neke predrasude demantovane, pozitivno :)
Recimo osoba koja deluje nadmeno i vrlo uzdržano a kada uspostavite kontakt ispadne ljubazna i pristupačna.

Koje rase?

meni je do sada deset puta rečeno da mi ne leži takvo kuče majušno i smešno

- - - - - - - - - -

Neki tvrde da ljudi cesto lice na svoje pse....:roll:

..

obrnuto je
pas prihvata od vlasnika...i to je tačno

Naravno : ) Ne bih ni znala kako da živim bez njih, ipak su mi dobar putokaz...
Sigurno sam, recimo, zbog njih propustila neka fina poznanstva, ali ko zna,
možda su me i sačuvale od nekih užasa...
Primer: vidiš ženu koja izgleda kao teška seljanka, ono, odvartna kosa, nokti,
stajling... a žena naravno gotivna, simpatična, "laf" i tako to, i kada bih se sa njom
družila to bi me neviđeno obogatilo, možda bi mi i spasila život... al' ja ipak ne mogu
da se družim sa nekim ko izgleda ko seljanka, jer jbg. rokenrol je sve - eto, predrasuda,
ali tako sam rešila da živim, pa makar i crkla bez pomoći te gotivne žene sa odvratnim stajlingom...
pošto mi je predrasuda da nije moguće da budeš super - po mojoj definiciji - a da tako
izgledaš, i da će me takav lik kad-tad zahebati...

Poslednja izmena:

Back