gost 287488
Aktivan član
- Poruka
- 1.203
da li biste se zabavljale sa crncem ili vlahom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li biste se zabavljale sa crncem ili vlahom![]()
cek objasni mi te vlahe, uvek me to zanimalo
nije isto kad kazes vlah u srbiji i dalmaciji npr??
promenila si pol, za novu godinu?![]()
To ne vredi ovde pisati.Samo ustashe zovu Srbe Vlasima.Vlasi su Srbi
Ne znash ti nishta,ovaj alien je pokrenuo politichku temu na apolitichnim ''zenama''.Predlazem da modovi ovo prebace na politiku da se postavljach pokaze i dokaze tamo.ma mislim da tako primorci, dalmatinci, zovu one iz krsheva, kao brdjane, a to nisu nuzno srbi, nego mesano valjda. sad mozda se to preseli
ali ovi ovde vlasi mozda je to ostatak nekih trachana dachana ali ovo ce da ode u neku tucu, povezano je sa stidom oko seksualne dekadencije moguce, eto to vam je koren svega
ma mislim da tako primorci, dalmatinci, zovu one iz krsheva, kao brdjane, a to nisu nuzno srbi, nego mesano valjda. sad mozda se to preseli
ali ovi ovde vlasi mozda je to ostatak nekih trachana dachana ali ovo ce da ode u neku tucu, povezano je sa stidom oko seksualne dekadencije moguce, eto to vam je koren svega
vlasi su poreklom iz rumunije i nemaju veze sa srbima...knjiige phh
I zakljuchak je?Mada opet ...kakve veze imaju crnac i Vlah?? Aj da je postavljeno sa crncem i ciganom....ali kakve Vlasi imaju veze