predrasude

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma mislim da tako primorci, dalmatinci, zovu one iz krsheva, kao brdjane, a to nisu nuzno srbi, nego mesano valjda. sad mozda se to preseli

ali ovi ovde vlasi mozda je to ostatak nekih trachana dachana ali ovo ce da ode u neku tucu, povezano je sa stidom oko seksualne dekadencije moguce, eto to vam je koren svega

ma mislim da tako primorci, dalmatinci, zovu one iz krsheva, kao brdjane, a to nisu nuzno srbi, nego mesano valjda. sad mozda se to preseli

ali ovi ovde vlasi mozda je to ostatak nekih trachana dachana ali ovo ce da ode u neku tucu, povezano je sa stidom oko seksualne dekadencije moguce, eto to vam je koren svega
Ne znash ti nishta,ovaj alien je pokrenuo politichku temu na apolitichnim ''zenama''.Predlazem da modovi ovo prebace na politiku da se postavljach pokaze i dokaze tamo.

Citaj malo neke istorijske knjige...za Srbe su koristili izraz Vlah....i to ne ustashe....tako da u sustini vlasi su srbi... I ne nazivaju ih tako ustashe...vec Austrijanci....

Poslednja izmena:
Власи се може односити на:
Власи (Балкан), групу романских народа на Балкану.
Власи (Србија), народ са истим именом, који живи у Србији.
Власи (Пирот), село у општини Пирот у Пиротском округу.
Власи (војска), османску војну службу састављену од хришћана.
Власи (сточари), име за сточаре у средњевековној Србији.
Власи (пејоратив), погрдни назив за Србе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back