Predrasude

Imam predrasude prema Romima.
Kada su u blizini, grčevito se hvatam za novčanik.
Ja sam vise puta nastradao jer ne zelim da razmisljam na taj nacin,ne treba biti naivan, to sam naucio np izdao sam kucu strancu , nije mi se dopao ali nisam zelio da budem taj koji stranca odbija i tako jos neke stvari jer sam se bojao da sam postao osoba koja ima predrasude, u Holandiji nakon cega mi je travu posadio u kuci i kompletnu kucu unistio ali sve ljude trpati u isti kos i tako razmisljati je uzasan nacin da provedes zivot.

Ja sam vise puta nastradao jer ne zelim da razmisljam na taj nacin,ne treba biti naivan, to sam naucio np izdao sam kucu strancu , nije mi se dopao ali nisam zelio da budem taj koji stranca odbija i tako jos neke stvari jer sam se bojao da sam postao osoba koja ima predrasude, u Holandiji nakon cega mi je travu posadio u kuci i kompletnu kucu unistio ali sve ljude trpati u isti kos i tako razmisljati je uzasan nacin da provedes zivot.
Hoćeš reći da su predrasude zapravo nerijetko istinite?

Hoćeš reći da su predrasude zapravo nerijetko istinite?
Naravno da jesu,proputovao sam pola Afrike nikad mi nista nije nestalo, temu sam i otvorio jer sam sebe uhvatio da imam predrasude iako imam puno dobrih iskustava sa crncima. Nova djevojka mog prijatelja je crnkinja i cudno mi se ponasa ,gleda me ali drzi odstojanje , prosle sedmice sam se ispricao super sa njom veoma pametna djevojka samo sam ja previse bucan za njen ukus izgleda pa se drzi na odstojanju.
99% psihopata u svijetu su bijelci

Ne gledam ljude na taj nacin, ljudi se dele na dobre i loše, niko nije birao da li ce se roditi kao belac, crnac , Azijat itd ... ali da imam predrasude prema mentalitetu odredjenih naroda, al to ne znaci da sam u pravu, secam se kad smo se druzili sa nekim devojkama i momcima iz Finske, i ono sve super, posle nikad da se jave, pitas nekog od njih kako si sta ima, odgovori sa dve 3 reci. Al takav mentalitet, ne znaci da su losi.

Back