PREDRASUDE- bivshi partneri...

Princeza:
Jao kada smo kod bivse bas sam u petak ili kada pisala o njoj...
A juce mi se desilo... Kao da sam je prizvala. Zvala ga je na fiksni. Prvo je meni oko pet popodne spustila slusalicu, a onda oko sedam jednom njemu, a onda se javila. Pitala ga sto joj se ne javlja (nisu se culi 2 meseca jelte od onda), on joj je rekao sta ima da joj se javlja kada su zavrsili, onda ga je pitala da se pomire, da pokusaju ponovo, on joj je rekao da nema svrhe, i eto zato nije ni hteo da je zove (pocela je da place), jer je svaki razgovor nepotreban, a onda ga je ona napala da ju je on prevario, da je bio prema njoj kreten, on joj je rekao da ako joj je lakse neka svali sve na njega sto misli da je istina. I rekao joj cao i prekinuo vezu.
A ja... ja sam stajala u kuhinji nemajuci snage da se pomerim. To nije bila ljubomora, niti mi je bilo svejedno. To je bio strah da ce mozda nesto njemu da klikne neki dezavu, flashback, da ce se setiti i osetiti nesto prema njoj ... nesto protiv cega ja ne mogu da se borim ma kako ja sada bila sigurna u sebe i znala da sam bolja i sta ti ja znam.
A onda je dosao, zagrlio me je, poljubio u celo i rekao da nemam cega da se plasim, jer me voli i zeli me kao njegovu zenu do kraja zivota.
to je to. zaista izuzetno sa njegove strane, eh, sta se meni jedanput desilo, cak sam tu situaciju i stavio kao topic...

srebro:
Gazdarica:
E pa Ronik, mogao bi malo cesce da pises ozbiljno na forumu...
U svakom slucaju to djeluje i ljepse i zanimljivije...

Btw. moj momak je toliko opterecen mojom prosloscu da je na moje pitanje, da li bi mu smetalo da imam iskustva u grupnom sexu, odgovorio:Ne, naprotiv...
Ja bih rekao da taj tvoj dečko samo ubija vreme s tobom dok ne nadje nešto bolje.Javi nam kada popiješ korpu...
Hahahahahaha, da, da, svakodnevno mi dokazuje kako je to samo ubijanje vremena... :D :D :D :D :D

Back