Predrasuda

Nina2:
kosmopolit:
ti to iz iskustva ? :(
tebi je izgleda naskodilo ? :cry:

Kosmopolit, ignorisem te na pp, pa ne postoji razlog sto te ne bih ignorisala ovde. Izgleda da povredjena sujeta bas boli ;)
A sad izigravaj advokata koliko god hoces 8)

kosmopolit je izvrsio samoubistvo nakon tvog nemilosrdnog i bezdusnog ignorisanja na pp.
njegov duh ne moze da pronadje mir.
u ime drustva nezavisnih andjela zahtevam da mu posaljes jedan pp da bi njegov duh mogao konacno pronaci mir.
u suprotnom bices prokleta od strane svih andjela sa sestog neba.

Topli pozdrav iz raja

kosmopolit:
kosmopolit je izvrsio samoubistvo nakon tvog nemilosrdnog i bezdusnog ignorisanja na pp.
u ime drustva nezavisnih andjela zahtevam da mu posaljes jedan pp da bi njegov duh mogao konacno pronaci mir.

Topli pozdrav iz raja

:shock: saljem pp :!:

Nina2:
kosmopolit:

Topli pozdrav iz raja

:shock: saljem pp :!:
pametniji popusta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nina2:
Pa ti bas volis da se prepucavas?! :) Tacno, slazem se, sustina je u kvalitetu a ti svoj (ni psihicki ni fizicki) nisi pokazala. :wink:
Sto se pouke tice, nju izvlacim iz zivota a ti iz foruma? :?
No, izgleda da sam te bas pogodila u slabu tacku sa svojim prvobitnim komentarom.
Kako god, blago tebi sa takvom...khm glavom :? Mislim... lepom 8)
Ajde, ajde, nemoj da se nerviras vise, skodi to..lepoti 8)

:) Dakle - tu smo! Razotrkrivanje moze da pocne...
Molim te izbegavaj reci "prepucavanja" i sl. i urazumi se...ima ovde momaka i devojaka koji umeju da komuniciraju, a tebi to bas ne odgovara... :?:
Pa sto se onda uvlacis gde ti nije mesto?
Ocigledno se nisi pronasla u ovoj temi... :wink:

senzual021:
Nina2:
Pa ti bas volis da se prepucavas?! :) Tacno, slazem se, sustina je u kvalitetu a ti svoj (ni psihicki ni fizicki) nisi pokazala. :wink:
Sto se pouke tice, nju izvlacim iz zivota a ti iz foruma? :?
No, izgleda da sam te bas pogodila u slabu tacku sa svojim prvobitnim komentarom.
Kako god, blago tebi sa takvom...khm glavom :? Mislim... lepom 8)
Ajde, ajde, nemoj da se nerviras vise, skodi to..lepoti 8)

:) Dakle - tu smo! Razotrkrivanje moze da pocne...
Molim te izbegavaj reci "prepucavanja" i sl. i urazumi se...ima ovde momaka i devojaka koji umeju da komuniciraju, a tebi to bas ne odgovara... :?:
Pa sto se onda uvlacis gde ti nije mesto?
Ocigledno se nisi pronasla u ovoj temi... :wink:

Draga senzual, moram odmah na pocetku da ti se duboko izvinem. Primi moje najiskrenije izvinjenje. Skapirala sam da si oduvek bila neprimecena na forumu i odignorisan svaki tvoj post. A ja sam ti narusila koncepciju i tradiciju kad sam te primetila. Breaking the rules. Evo, svecano ti obecavam da od sada na dalje i sama necu da te primecujem kao i svi ostali do sada. Sad sve moze da se vrati u ravnotezu.
A ja se sigurno nisam pronasla u narcisoidnosti, meni je nekako dovoljno da znam kako izgledam i ko sam, a ne da samu sebe hvalisem na forumu posto mi to nekako nije potrebno. :wink:
Srecno! 8)

kosmopolit:
ja sam se pronasao :wink:

Da, da, da... :D :D :D
Svako treba da nadje mesto pod suncem.
Od toliko foruma i tema na ovom svetu...
i naravno, ne samo na forumima.

Necu vise odgovarati citatima onima ciji
citati nisu vredni toga. :cry:
Siri auditorijum je imao prilike da vidi kako u praksi zvuci tipican zenomrzac (verovatno zarobljen
u zenskom telu). Tek par ironicnih izjava, na racum svih devojaka koje vole diskusije na internetu a pritom odgovore na pitanje kako izgledaju, ne mogu da opovrgnu ono sto sam ranije izjavila.

BTW, toliko sam primecena u realnom svetu, da zaista
nisam obracala paznju na forumske posalice i odgovore na moje komentare, dakle ne patim od sindroma neprimecenosti, jer ne znam sta je to?...

:? ali izuzeci potvrdjuju pravilo.
Neko ko se potrudi da "nabaci" skoro 1000 postova,
i te kako zeli da postane "primecen" (ma sta to znacilo), pa makar i na Forumu svemocne Krstarice! Ja to razumem i uvazavam.
Dakako, imam u vidu da se neke teme i "vestacki" odrzavaju, da moze da se desi da onaj koji postavi temu, kasnije upada na istu sa drugim profilom/polom
i sasvim oprecnim stavovima 8) ...ali, u sustini nemam nista protiv.
Razumevanje u komunikacijama je KLJUCNA STVAR
Uostalom, ko cita strucnu literaturu na tu temu, verovatno moze da shvati o cemu se ovde zapravo radi.

Hvala Krstarici, hvala svima koji su shvatili,
a takodje onima koji nisu. :wink:

Back