gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
A Sneki je kao mala pila sok od bandere i ima dva metramene snežanina haizma obara er je veličine statue of liberty ako ne i više
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Sneki je kao mala pila sok od bandere i ima dva metramene snežanina haizma obara er je veličine statue of liberty ako ne i više
Ahahaha pa šta si joj rekosretoh je jednom ubudvu naplažu bolje da nisam
Ceca je takva seljanka da se to retko vidja. Pa ona nije znala da vozi automatik, ne zna da ubaci u D da vozi, glupaca glupa.To je to, ideš na ignor
Ne citiraj me na ignoru si mi alo jel me čuješCeca je takva seljanka da se to retko vidja. Pa ona nije znala da vozi automatik, ne zna da ubaci u D da vozi, glupaca glupa.
kako ce da zna kad ceo zivot ima vozacaCeca je takva seljanka da se to retko vidja. Pa ona nije znala da vozi automatik, ne zna da ubaci u D da vozi, glupaca glupa.
Pa dok je bio Arkan ziv on joj kupio dzip automatik a ona stala u D i iskljucila motor. I posle nije htelo da upali a ona nije znala sta je. Glupa..kako ce da zna kad ceo zivot ima vozaca
pa kazem verovatno je i tad imala vozaca pa se jednom desilo da je morala sama da vozi negde a nije znala nistaPa dok je bio Arkan ziv on joj kupio dzip automatik a ona stala u D i iskljucila motor. I posle nije htelo da upali a ona nije znala sta je. Glupa..
ja precrče
Negde od 2:10. Dapace jedan od najboljih viceva svih vremena na ovim prostorima.