Predrag Manojlović,zapoceo novi biznis...

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lada

Legenda
Poruka
52.167

MENJA PROFESIJU? GLUMAC ZBOG PANDEMIJE ZAPOČEO NOVI BIZNIS: Evo o čemu je reč!

Glumac je otkrio i da se odmah vakcinisao
Objavljeno: 28.10.2021.
Predrag Manojlović aktivan je na glumačkoj sceni već pet decenija, a svojim brojnim ostvarenjima zadobio je titulu jednog od najznačajnijih figura srpskog glumišta.
50511_miki01-news1-zorana-jevtic_ff.jpg

https://www.espreso.co.rs/data/imag...i01-news1-zorana-jevtic_ff.jpg?ver=1635438021

Miki je u razgovoru otkrio da se tokom karantina posvetio zdravom načinu života i sadnji povrća.

Glumac, takođe, nije krio žaljenje za brojnim kolegama koji su preminuli od posledica kovida, te je istakao da ne razume antivaksere koji svojim stavovima ugrožavaju živote drugih.

– Jako je teško raditi u vreme pandemije. Odmah sam se vakcinisao i revakcinisao, tako da se ne plašim zaraze. Iako sam svestan da vakcinacija ne pruža stopostotnu zaštitu, smatram da je neophodna jer olakšava simptome obolelima – rekao je Miki, i pa istakao da ne razume antivaksersku kampanju.
346359_miki-manojlovic_ff.jpg

https://www.espreso.co.rs/data/images/2018/03/14/12/346359_miki-manojlovic_ff.jpg?ver=1635438096

– Ne mogu da verujem da postoje ljudi koji ne veruju nauci, čuo sam za onu glupost da se neko štiti od korone tako što stavlja Pavlovićevu mast u nos, to mi je zaista apsurdno – rekao je glumac, i ukazao na problem širenja virusa.

– Pre godinu dana smo imali svest o tome da je neko zaražen, ali sada poznajemo sve više nama bliskih ljudi koji su teško oboleli i koji gube živote usled pandemije. Za ovih godinu i po dana mnogo glumaca je preminulo, zaista je strašno ovo što se dešava – rekao je glumac, i otkrio da se tokom karantina posvetio poljoprivredi.

Nije mi jasano zasto ljudi spominju tu revakcinaciju i da li uopste znaju sta to znaci.Ko je sluzio vojsku dobro zna sta je revakcinacija.U vojsci se prima puno vakcina za razne zastite.Kao sto su trovanje hranom,zastita od jacih prehlada i zapalenja pluca,za bolju sirkulaciju i prociscavanje krvotoka,i jos kojecega,a revakcina se prima posle zavrsenog vojnog roka da ponisti reakcije svih tih primljenih vakcina.

Nije mi jasano zasto ljudi spominju tu revakcinaciju i da li uopste znaju sta to znaci.Ko je sluzio vojsku dobro zna sta je revakcinacija.U vojsci se prima puno vakcina za razne zastite.Kao sto su trovanje hranom,zastita od jacih prehlada i zapalenja pluca,za bolju sirkulaciju i prociscavanje krvotoka,i jos kojecega,a revakcina se prima posle zavrsenog vojnog roka da ponisti reakcije svih tih primljenih vakcina.
Ja sam samo jednu vakcinu primio u vojsci i to je to …to je poslednja vakcina koju sam primio i vise nikada.

Ja sam samo jednu vakcinu primio u vojsci i to je to …to je poslednja vakcina koju sam primio i vise nikada.
Pre 5 godina sam se sokirao kad sam procitao....pozivaju se sve osobe koji su sluzili vosku, rodjeni 1966, da se jave u svoj Dom zdravlja da prime revakcinu vakcine koju su primili u vojsci!!!!!

Da li neko zna nesto o ovome...

Pre 5 godina sam se sokirao kad sam procitao....pozivaju se sve osobe koji su sluzili vosku, rodjeni 1966, da se jave u svoj Dom zdravlja da prime revakcinu vakcine koju su primili u vojsci!!!!!

Da li neko zna nesto o ovome...
Moguce je,jer se podrazumeva ,bar tada bilo da ne dobijas poziv za revakcinu,vec treba sam da se javis za odredjeno vreme kada zavrsisi s vojnim rokom.Mislim i da pise u vojnom kartonu,koji dobijas posle odsluzenja.

Ma kakvi mene samo pitali jesam li alergican na jaja i to je to …nije nesto ni bolelo.
Nije ni mene bolelo nista.Vakcine dok se daju ne bole uopste,nego ako se desi nekom neka burna reakcija,boli ruka nekoliko dana i crvenilo,pa posle scrbi.mene nikad nije bolelo,ali jeste svrbelo,ali su nam rekli da niposto ne cesemo na mestu uboda.Kako su nam pricale starije generacije,"Sad kada ste isprimali vakcine,mozete da jedete i belutke,nista vam nece biti".Imalo je i onih koji su padali u nesvest,ali ne od vakcine,nego i pre nego sto ih prime.kada vide spric.

Back