Predosecaji (hintovi)...

Black_star

Buduća legenda
Moderator
Poruka
30.273
Jeste imali nekad predosecaj za nesto, i onda se to dogodi... Tipa osecaj sad ce da zvoni telefon i ono stvarno zvoni.:)
Ili jos grdje: sad ce tasta, ono - bas ona.:cool: Jednom sam sanjao jednu komsinicu bzv, i probudim se, izlazim iz zgrade,
i prva osoba koju sam sreo - ona. :) Imao sam jos nekih takvih dozivljaja, ne mogu sad da se setim... Jeste li vi takvo nesto
doziveli i kako to objasnjavate... Jel moze to da se objasni uopste? Da li mozda postoji neka visa, nebeska mobilna telefonija za ljude? :)

Jeste imali nekad predosecaj za nesto, i onda se to dogodi... Tipa osecaj sad ce da zvoni telefon i ono stvarno zvoni.:)
Ili jos grdje: sad ce tasta, ono - bas ona.:cool: Jednom sam sanjao jednu komsinicu bzv, i probudim se, izlazim iz zgrade,
i prva osoba koju sam sreo - ona. :) Imao sam jos nekih takvih dozivljaja, ne mogu sad da se setim... Jeste li vi takvo nesto
doziveli i kako to objasnjavate... Jel moze to da se objasni uopste? Da li mozda postoji neka visa, nebeska mobilna telefonija za ljude? :)
Vrlo verovatno. Nego da li komsinica bese lep san ili kosmar?

Da
Na fiksni pre kad zazvoni, pogodim ko zove. Sad vise nemam fiksni

I kad upoznam nekoga, kad imam neki ruzan osecaj u vezi njega, ne vara me, ali stalno ubedjujem sebe i trazim stvari da je zapravo dobar, e tu se zeznem. Umesto da slusam taj osecaj. Mada obicno se sa takvim ljudima ne opustam previse
Ovo poslednje - isto... A jel ti se desavalo ponekad npr. po intenzitetu zvona na mobilnom, ili nekim cudnim perifernim sluhom kad ga cujes da dobijes
tacnu sliku kako se to osoba oseca koja zove. Tipa: cujes jako zvono sto te preseca - ljuta je, ili slabasno zvoni treperavo nekako - zove da se izvini nesto, nedostajes jos, neko pomirljivo osecanje, itd. Ili vesela, pozitivna osecanja? :)

Ovo poslednje - isto... A jel ti se desavalo ponekad npr. po intenzitetu zvona na mobilnom, ili nekim cudnim perifernim sluhom kad ga cujes da dobijes
tacnu sliku kako se to osoba oseca koja zove. Tipa: cujes jako zvono sto te preseca - ljuta je, ili slabasno zvoni treperavo nekako - zove da se izvini nesto, nedostajes jos, neko pomirljivo osecanje, itd. Ili vesela, pozitivna osecanja? :)
Meni se to cesto desava. Ne brini, sa tobom je sve u redu...:)

Ko zna, mozda sam lud, a nije lepo da sam lud, a da to ne znam. :) :cool: B.Spijun.
Mislim da samo ne treba tu ulaziti u neku dubiozu i ezoteriju. Stvari su jednostavno takve i desavaju se, glupo ih je poricati ali jos teze da cemo ih objasniti.Ja sam se zadovoljio da je to tako kako jeste i nemam problem sa tim odavno.

Sad ce kolega openbox da vam objasni da spavate u kavezu (faradejevom) i da cete tako razviti prekogniciju i telepatiju, a mozda i razgovarati sa demonima )))
Oni su jako zanimljivi ljudi (kad kazem zanimljivi-uzmi to sa otklonom), posto za sve weird sto im pada na pamet oni vec imaju unapred smisljeno, nauc(è)no strucno objasnjenje. ;) :) Posto su ovo Misterije, mene interesuje ono sto jos ne ume biti objasnjeno, dakle sto covek / zena jos nisu stigli sebi da objasne. :)Tacnije, interesuje me kako to neko individualno objasnjava, a ne uz pomoc Bil Gejtsa i sta ti ja znam. :lol: :D

Za to nisam bas sigurna, ne secam se bas

Oni su jako zanimljivi ljudi (kad kazem zanimljivi-uzmi to sa otklonom), posto za sve weird sto im pada na pamet oni vec imaju unapred smisljeno, nauc(è)no strucno objasnjenje. ;) :) Posto su ovo Misterije, mene interesuje ono sto jos ne ume biti objasnjeno, dakle sto covek / zena jos nisu stigli sebi da objasne. :)
Klizav teren.Ljudi mahom flipnu posle duzeg vremena u tim vodama. Nije za zezanje.

Klizav teren.Ljudi mahom flipnu posle duzeg vremena u tim vodama. Nije za zezanje.
Ja sam neko vreme podstaknut X files serijom malo dublje pratio te teme. Pa kad sam poceo da vadim nelogicnosti i nebulozne veze u koje oni veruju, shvatio sam da u to moze da veruje samo neko sa odredjenim mentalnim sklopom. Ne obavezno glup ili neobrazovan, samo poseban i u neku ruku iskompleksiran.

Ja sam neko vreme podstaknut X files serijom malo dublje pratio te teme. Pa kad sam poceo da vadim nelogicnosti i nebulozne veze u koje oni veruju, shvatio sam da u to moze da veruje samo neko sa odredjenim mentalnim sklopom. Ne obavezno glup ili neobrazovan, samo poseban i u neku ruku iskompleksiran.
Ja sam se jos kao klinac opekao sa tim nekim stvarima pa sam se naucio pameti. I dobro mi ovako sasvim..:)

Kad sam bio momak, skitao, opijao se i voziiooo...jednog vikenda u jednom trenutku mi došlo da prosto krenem kući (pijan), nikom se ne ide...ja ok, imate i vi prevoz, ko nema nek se vozi sa drugim ja idem...i postupio sam pametno, kako sam krenuo kući, jako kratko vreme kasnije milicija se parkirala i zaustavljala, ovi što ostali dobili po kaznu za vožnju u pijanom stanju kad se vraćali, zajedno sa putnicima :D

Back