predosećaj

gost 338757

Primećen član
Poruka
575
Većina je to imala , bilo za lepo ili ono sto nije . Kako se to naučno može objasniti .
Da li su psiholozi ili parapsiholozi dali realno objašnjenje takvih pojava .
Uopšteno, da li su forumaši imali takva iskustva.

Većina je to imala , bilo za lepo ili ono sto nije . Kako se to naučno može objasniti .
Da li su psiholozi ili parapsiholozi dali realno objašnjenje takvih pojava .
Uopšteno, da li su forumaši imali takva iskustva.
Препоручујум да у свом посту ставиш о чему причаш а не да се ослањаш на наслов који модератор може да промени без твог знања.
А поводом Предосећаја, наравно да га је свако имао. Силне књиге су написане о томе. Него, јел имаш ти неко конкретно искуство које би да поделиш?

Predosećaji su mogućnosti koje tvoj mozak uočava,na koje sve načine je moguće da odredjena situacija krene,logičko predvidjanje.
Na kakve predosećaje misliš? Koja nemaju veze sa tvojom situacijom,i nikako povezana sa tobom,možda?

Препоручујум да у свом посту ставиш о чему причаш а не да се ослањаш на наслов који модератор може да промени без твог знања.
А поводом Предосећаја, наравно да га је свако имао. Силне књиге су написане о томе. Него, јел имаш ти неко конкретно искуство које би да поделиш?
U pravu si .
Imas neki oseaj da nece nesto krenuti kako treba . Da li je to strepnja kao odbrambeni mehanizam , logicko predvidjanje
kao sto kaze mrrko , ili je u pitanju jos neistrazen mehanizam parapsihologije. .Ali otkud ti dogadjaji iz buducnosti
u nasem vremenu i to pre vremena?

U pravu si .
Imas neki oseaj da nece nesto krenuti kako treba . Da li je to strepnja kao odbrambeni mehanizam , logicko predvidjanje
kao sto kaze mrrko , ili je u pitanju jos neistrazen mehanizam parapsihologije. .Ali otkud ti dogadjaji iz buducnosti
u nasem vremenu i to pre vremena?
У питању је конкретан страх у вези подсвесних размишљања. Мозак региструје маргинална дешавања али гурне у запећак тако да ниси ни свестан да је ту. Нешто као периферни вид. Подсвесно процесирање тих дешавања може да доводе до физичке реакције која се манифестује "необјашњеном" нервозом. Огромна је шанса да нам се нешто значајно догоди у релативно блиској будућности и ми то одмах припишемо предосећају (знао сам да ће нешто да се деси). Све у свему, веома нормална ствар за свакога.

пример, рецимо када хоће да ме зове нека блиска особа на телефон - пар секунди пре него што телефон звони ја помислим на њих!

оно што сам ја сконтао јесте да: када човек реагује емотивно онда може да преноси телепатијом неке информације.

како научно то објаснити: када човечји мозак емитује радио таласе или електромагнетно поље, или само магнетно поље онда као секундарни ефекат се ствара торзионо поље које може да се пренесе у бескрај и не треба му енергија и брзинама много већим од брзине светлости. торзиона поља су заправо поља која мењају спинове електрона.

суштина је у томе да када су двоје људи били блиски и разменули неке материје... онда та материја је повезана (entangled particles - ово је чак физички доказано) тако да када једна особа са својим магнетним пољем промени спинове онда се ти спинови промене у другој особи и друга особа може то да сконта...

електрона има много чак и у материји око нас тако да теоријски сама материја око нас може да садржи много података. човек несвесно уписује осећана у материју око себе а може и да чита те информације (што мислим мени се дешава) - ово је моје контање.

Back